Twee plus twee is vier-en-een-half (23)

Prof. dr mr Maurits Berger  (Universiteit van leiden), winnaar van de hoofddoekprijs 2011: "De sharia en het  Nederlands recht zijn voor meer dan 95% aan elkaar gelijk".

-------------------------------------
The Saudi Inquisition

In my last column, I highlighted the dilemma faced by Christian leaders of congregations held hostage by intolerant Muslim majorities. Given the growing power of conservative Christians within the only political party that will ever do anything to confront the global Islamic threat, in the only country that has the real power to do so, I think it's important to keep fresh in the minds of American Christians the nature of Muslim attitudes toward Christians—as evidenced not in the platitudinous pabulum dished out by well-scrubbed imams at futile inter-religious conferences with dhimmis, but rather in the facts on the ground: the discriminatory laws, the unjust practices, the systematic inequality imposed on non-believers in general, but Christians in particular, in countries where Muslims have the whip hand. Now the typical strategy of those who wish to minimize these practices is to claim that they are not “intrinsic” to Islam, but the fruit

Lees hierr verder.

[Lees hier Twee plus twee is vier-en-een-half (1)en (2) hierr, en (3) hierr. en (4) en (5) hier, en (6), (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14) (15) 16 18 19 20 21 22]

2 opmerkingen:

 1. http://www.kerknet.be/actua/nieuws_detail.php?nieuwsID=98971

  turkije is de christelijke verkondigingsdrift zat. Zo was er bijna 30% christelijk begin 20e eeuw en nu minder dan een half procent, maar het christelijke optreden moet gestopt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik las deze week ergens in een blaadje in de openbare bibliotheek dat Prof. Dr Mr M. Berger zichzelf becommentarieert op een stuk dat hij zelf de week ervoor in dat zelfde blaadje had geschreven. De andere ingezonden brief naar aanleiding van dat stuk was zeer lovend. Hoe is het mogelijk?

  Kennelijk kunnen ze bij HP/DeTijd niet nadenken, allereerst omdat ze een stuk plaatsen van Maurits Berger, en dan omdat ze het toch nog verkeer opvatten, zodat Maurits Berger er nog een epistel aan moet toevoegen omdat het toch niet uit de verf komt. De lezers kunnen er ook niets mee, omdat de enige reactie een lovende reactie was.

  Men moet inzien dat de islam bedacht is door een rover / dief / vrouwenverkrachter en alleen tot doel heeft om een grote groep mensen onder de knoet te houden. Elke andere interpretatie is zinloos.

  Berger moet ophouden met dit hersenloos gebrabbel. De sharia is voor de volle 100% tegen de wet, omdat een wet is gemaakt om zowel te gelden voor de wetgever als ook voor de burger. Een wet die gemaakt is door een soort Allah, en die Allah houdt zich zelf niet aan de wet, dat kan niet veel goeds inhouden. Een wet geldt voor iedereen, altijd. Een wet kan alleen functioneren op basis van gelijkwaardigheid en moet wederkerig zijn, de sharia kan hier niet aan voldoen. Het is geen wet. Berger moet zijn door de moslims betaalde bek houden!

  BeantwoordenVerwijderen