Rita's kolonisten

Ebru3fu

Rita's kolonisten

Hij lachte zuur maar wat kun je ook anders als je weet dat je tegenstander gelijk heeft. Al sinds Joop den Uyl geldt namelijk “Jij stemmen op PvdA, wij jou geven uitkering”. Leuker kunnen we het niet maken, scherper wél. Wouter Bos stond erbij en keek ernaar. Wat hij dacht toen Mariëtte Hamer zich domme gans noemde, of meldde dat Den Uyl zich niet zou hebben geschaamd voor deze begroting, laat zich raden. O o o PvdA. Elk volk krijgt de socialisten die het verdient maar waaraan hebben wij toch de parasieten van de PvdA verdiend?

Tuurlijk viel hoon hem weer ten deel. Of hij niet een hele bevolkingsgroep in de hoek wilde zetten, vroeg JP de MP. Tja. Misschien kan ik het nog scherper maken: drie maanden lang is mijn dresscode bikini en slippers. Drie maanden lang gaat de rode loper uit als ik zelfs maar langs de bikinistore loop. Het aantal dat ik deze zomer gescoord heb scheelt inmiddels niet veel meer met het aantal laarzen dat ik heb. Terug in Nederland is het eerste wat ik zie een spleetdoekje met een baardmans ernaast. Vervolgens zie ik de dagen erop nog meer spleetogen, en dan heb ik het niet eens over de hoofddoek. Wat vernieuwend is, is dat er tegenwoordig ook meisjes, van die minimensjes jonger dan tien jaar, rondlopen in hoofddoeken (ja daar is ie weer). Dan toont fotograaf Thomas Schlijper mij zijn laatste door Het Parool aangekochte foto: een compositie die uitblinkt in kleur. Rood, paars, geel en blauw. Geen bikini’s maar hoofddoeken. Nee, leuker kunnen we het niet maken. Stiekem ben ik wel jaloers op Geerts speechwriter – met mij natuurlijk alle fractievoorzitters, ministers en staatssecretarissen. Want welke term is nog passender dan ‘kolonisten’ voor het volk dat de grote steden overneemt? Welke term is nog passender dan NSB’er, voor hen die dat toelaten?
Waarbij, ik wil geen namen noemen maar doe dat natuurlijk toch, Job Cohen vaandeldrager der kolonisten is?

Natuurlijk hoef ik hier niet te wonen en zou ik kunnen verhuizen, maar ik blijf erbij dat dat de omgekeerde wereld is. Waarom zou ik meer respect voor zo’n baardmans moeten opbrengen die zijn vrouw en dochters vermomd als tenten over straat laat gaan dan voor mijn eigen waarden en normen die uitgaan van m/v-gelijkwaardigheid? En waarom zou ik die gekken dan ook nog moeten sponsoren middels belastingafdracht? Maar ja, het is dweilen met de kraan open aangezien de PvdA tegenwoordig niet alleen importbruiden maar ook spionnen blijkt te sponsoren.

Over dat sponsoren valt nog meer te zeggen, zoals Rita’s speechwriter treffend deed: “het CDA kreeg het pluche, de PvdA kreeg het generaal pardon, en de burger de rekening”. Mag ik een teiltje?! Vier jaar lang zit mevrouw autocue als minister van vreemdelingenzaken op het pluche de weg te effenen naar het Generaal Pardon. De enige mensen die ze uitzet zijn onschuldige homo-sexuele Irakezen van wie natuurlijk nooit meer iets vernomen wordt. Tot op de dag van vandaag krijgt Rita een ministerssalaris, wat nog wel een jaar of tien zal duren (prachtige regeling, wachtgeld). Ja, alles is te koop en de burger krijgt de rekening. Rita staat op de loonlijst van het PvdA. En niet alleen dankzij Wilders’ kolonisten.

Ebru Umar in Metro, 19.9.2008

3 opmerkingen:

 1. Ha ja!! Ze moeten die Verdonk eens in Oudewater gaan wegen!

  Inderdaad steeds meer zeer jonge kinderen met een volledige beulskop op het hoofd. Das toch ook een vorm van pedofilie want onweerlegbaar wordt hier weer eens aan sexzucht van zieke mannen gedacht.
  Vaders die zo voor hun kinderen denken te kunnen zorgen ook maar uitzetten. Na depersonalisatie dan maar denaturalisatie al is sterilisatie een eventuele vervolgstap.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Michel , je hebt ongelooflijk gelijk. Depersonalisatie, daar heeft men het nooit over. En een vader die de knechting van zijn dochter vanzelfsprekend vindt, en zijn geschifte attitude aan zijn zonen doorgeeft, daar heeft men het nooit over.
  Hoe dat levens vernietigd, daar heeft men het nooit over.

  Bij de dierenbescherming zijn ze doortastender als ze misbruik vermoeden.

  BeantwoordenVerwijderen