De scholen zijn weer begonnen

Foto: Jan Stappenbeld
Dit is nu een blik die boekdelen spreekt, wat zeg ik: bibliotheken! Zo ziet een hardwerkende, gedesillusioneerde onderwijsmeneer eruit wiens kop moet rollen omdat de daredevils van de lokale PvdA hem liever verraden dan dat ze een keer uit hun ivoren torens komen.

Openbare basisschool de Zuiderpoort in Ede wilde geen zwarte school meer zijn. Allemaal niet-blanke, slecht Nederlands sprekende, veelal onderontwikkelde kinderen in 1 school proppen is nu eenmaal een slecht idee. Om meer arische blanke witte andere kinderen te krijgen had het bestuur besloten om 1 allochtoon op 4 autochtone kinderen toe te laten. U voelt de bui al hangen natuurlijk.
DISGRIMINASIE!!1!!11! gilde CDA-sneetje Marja Verbijsterveldt en het CDA in Ede gilde in koor met haar mee (Die zagen natuurlijk hun kans schoon om het schaamteloze geflikflooi van hun partij met de blonde Satan met echte gristenliefde te compenseren.) De onderwijsinspectie dreigde met direct ingrijpen, de braafkaken van de VVD vonden het plan 'onwettig' en D66… ach, laat die maar zitten.

Tot overmaat van ramp ontstond er zoveel tumult dat ook de shagrokers van de PvdA wakker zijn geworden en die hebben nu het vertrouwen in deze meneer Zuiderpoort-bestuursvoorzitter Han Plas opgezegd die de eer vervolgens aan zichzelf hield. Veel groten der aarde zouden hem dat niet nadoen.

Zó krijg je die typische blik op het gezicht van deze meneer en zo krijg je een PvdA die alleen maar meer keldert in de peilingen. En dan roepen dat het allemaal linkser moet. Yeah sure, veeeeeeeeel linkser!

Opa Snorwond

5 opmerkingen:

 1. Moraal van dit verhaal:

  Mensen, doe het vooral wel maar zeg het niet want als we niets doen kunnen we de samenleving nu al wel opgeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moraal van dit verhaal ?

  Schakel concurrentie uit en reguleer alles via de staat.
  Smoor burgerinitiatief, controleer, inspecteer zodat zelfs dreigen met geweld niet nodig is.
  Verhoog belastingen en zorg voor prachtige televisiebeelden opdat het verder rustig blijve.

  Uw kinderen zijn in de goede handen van de staat:  Lang leve Het Systeem en onze Grote Broer !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daarom PVV stemmen mensen.Omdat de gevestigde orde alleen de belangen van de allochtonen behartigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Verstandige school!
  1 op 5 levert een nog gunstiger resultaat op, terwijl 1 op 10 de meest optimale situatie is.

  Rechtsidealen gaan kennelijk boven gezond verstand, kennis en de resultaten van wetenschappelijk onderzoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Groene Leeuw: Als de 'gevestigde orde' de belangen van de allochtonen zou behartigen, dan zou die de vorming van zwarte scholen tegengaan!

  BeantwoordenVerwijderen