SNS-bank islamitisch geworden?

Downloaden

Mevrouw, mijnheer,

Ik heb ongeveer ****** euro spaargeld bij uw bank geplaatst. Ik zie op uw site islamitische propaganda: een vrouw in het soort hoofddoek dat nu niet bepaald naar een liberale vorm van islam verwijst. Al eerder had u op uw site een foto van een Arabisch uitziende jongeman met een moslimextremistenbaardje die uw klanten zijn voetzolen liet zien, een standaardbelediging in de islamitische wereld. Het is bekend dat de islamitische scholen frauderen, en met het hun toevertrouwde geld bv. reisjes naar Mekka betalen, zie de dagbladen van de laatste tijd. De laatste grote islamitische bank, de BCCI, is in een miljardenfraude ten onder gegaan. Bent u een islamitische bank geworden? Heeft u een islamitisch reclamebureau ingehuurd? Het vertrouwen in een bank is kwetsbaar, dat is u bekend? Zou het niet beter zijn wanneer een bank, net als de overheid, religieus neutraal was?

Met vriendelijke groet,

HansJansen,
rekening 8215*****

==============================================

Geachte heer Jansen,

Bedankt voor uw e-mail van 28 juli, waarin u aangeeft dat u niet het niet op prijs stelt dat er een moslimvrouw met hoofdoek op onze site staat.

Dit is een bewuste keuze van de SNS Bank geweest. Wij zijn een bank voor iedereen en onze klanten zijn dan ook een afspiegeling van de maatschappij. SNS Bank maakt géén ondersheid. Voor ons is iedereen gelijk en dit willen we dan ook uitstralen. Dat u dit anders ziet, is uw goed recht. Dat u dan besluit om uw rekening op te zeggen is te betreuren. Ik respecteer uw keuze.

Met vriendelijke groet,


(naam bekend bij redactie Hoeiboei)

Adviseur Bancaire Diensten
SNS Bank
E-mail: klantvragen@sns.nl
==============================================

Mijnheer: Het gaat niet om zo maar een moslimvrouw. Het gaat om een moslimvrouw wier kleding een politieke keuze vertegenwoordigt, en een speciale interpretatie van de islam. Dat u dat niet weet, is gevaarlijk en triest. Wat weet u nog meer niet? Ten onrechte schrijft u dat ik mijn rekening opzeg. Ik heb o.a. nog rente van u tegoed. Uw mededeling dat uw bank geen onderscheid maakt, is haast zeker bezijden de waarheid. Zou u afbeeldingen van meisjes die bij de Zwarte-Kousen-kerk horen op uw site plaatsen? Uw implicatie dat ik wel onderscheid maak, met andere woorden discrimineer, is beledigend.

Met alle verschuldigde hoogachting,

HansJansen

28 opmerkingen:

 1. Kennelijk is de bank verstandig geworden. De gewraakte fotos kan ik nergens terugvinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Nederlandse belastingdienst heeft vooralsnog de halalhypotheken afgewezen maar het aanbod van islamitische financiële producten en diensten neemt wereldwijd toe. Zie de verkennende analyse islamitisch financieren van de DNB en Autoriteit financiële markten (mei 2008). De SNS bank zal niet achter willen blijven.

  http://www.afm.nl/marktpartijen/default.ashx?documentid=11119

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook de commercie speelt helaas een kwalijke rol bij de islamisering. Een bank die zich zo eenzijdig afficheert, kun je beter mijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De bank is een private onderneming en mag dus zo partijdig zijn als ze wil. En als ze er meer klanten mee denkt te winnen dan te verliezen is het niet eens een kwestie van ideologie, maar puur van centen, en daar gaat het bij banken tenslotte om.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze actie van Hans Jansen (toch wel DE Hans Jansen zeker?) toont aan hoe belangrijk kennis van zaken is.
  Mijnheer Jansen, mogen we, indien zij komt, ook de volgende reactie van de SNS vernemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben zeer benieuwd naar de volgende reactie van SNS. De gewraakte foto is idd niet meer te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het bedrijfsleven,delen ervan althans,hoert en snoert, ook met de hoofddoeken-islam,als het haar uitkomt.Zie het recnte voorbeeld van Friesland Foods en haar smerige advertentie actie in een Jordaanse krant,om 100% te kunnen blijven bruinlikken in die markt aldaar.Niemand van de mensen,die ik ken,hebben op hun email aan dat enge,monopolitsche bedrijf -samen met Campina dan -een antwoord gekregen.Helaas laat niemand ze stikken in hun yoghurt.Wat SNS betreft, die Bank is al een tijdje op zijn Aad van den Heuvels bezig ,de oud-Brandpunt PvdA-er en Llinker,die reclamespotjes voor SNS Reaal inspreekt,vaak ook met een zg verheven,maar Links milieu en spaar ideaal. ING laat zich via reclames ook profileren door een linkse zakkenvuller als Jan Mulder en het visvrouwtje Wouke van Scherrenburg,ooit door Pim voor oefening weer naar de keuken verwezen,toen ze links en pc/correct bleef doorzieken en beledigen. Het bedrijfsleven denkt alleen aan zich en heeft nauwelijks moraal en zou als eerste het land islamiseren als ze er -tijdelijk / wijzer van werd. SNS en Friesland Foods voorop,maar hou Rabobank,ING en Unilever ook maar in de gaten,de NSB waart overal rond.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. In haar reactie schreef de SNS bank dat Hans Jansen "wel onderscheid maakt". Terecht merkte Hans op dat ze in feite schrijven dat Hans discrimineerd.

  Hans reageerde echter vanwege die hoofddoek, wat een politiek uithangbord is.

  Ik vind dat de SNS haar woorden "U maakt wel onderscheid" terug moet nemen !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klik op mijn naam om de man met de voetzolen te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zeer rake actie van Hans Jansen. De vrouw met de hoofddoek staat niet meer op de site van de SNS, dus wie weet komt het wel door zijn brief. Heeft iemand toch nog ergens die foto van die vrouw met hoofddoek?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Overigens wist ik niet dat sommige hoofddoeken naar een bepaalde vorm van islam verwijzen. Zit er een code in de hoofddoeken?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tja, er rest maar een ding, en dat is stemmen met je voeten! Altijd! Opzeggen die rekening. Mensen zouden veel kritischer moeten zijn ten opzichte van produkten en bedrijven waar ze zaken mee doen. Helaas zijn mensen ook lui en doen bedrijven er alles aan om het zo moeilijk mogelijk te maken om klant af te worden. Maar toch, doorzetten jongens!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit is een nieuw voorbeeld van overheid en marketing. Zoals de media op bijv http://www.denieuwereporter.nl/ worden misbruikt door verstrengeld belang (subsidie), zo worden bedrijven gestimuleerd om de financieel kennelijk meer dan voldoende interessante nieuwe clientele breedschalig aan te spreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. U vraagt of er een 'code' zou zijn ivm de dracht vd zogenaamde onschuldige hoofddoekjes?

  Ja die is er.. ook wat betreft de verhullende bekleding vd moslima's is er een.

  Door zich zo uit te dossen in het Westen dragen zij op die manier uit dat 'zij' de moslima's dus, REIN zijn en iedere autochtone onbedekte vrouw met blote armen en benen en zònder hoofddoek ONREIN is door NIET een hoofddoekje en NIET al die verhullende kleding te dragen.
  (nou ben je sowieso als infidel/ongelovige al 'onrein' natuurlijk in de ogen vd radicale fanatische islamitische moslim)

  Bovendien is sowieso is iedere infidel 'maar' een 2e rangs burger, dhimmie, in de ogen v èlke radicale fanatische islamiet.

  Laat u GEEN zand in de ogen strooien!
  Zij MINACHTEN iedere niet-moslim! IEDERE!

  ook al zou je je 'bekeren' tot de islam, dan nog ben je, in hun ogen wel te verstaan,
  maar een 2e rangs burger, bediende, dhimmie... het is NIET anders!

  Ik wil IEDEREEN daarom met KLEM aanraden deze link,
  http://www.neerlandsbloed.net/documenten/deondergangvannederland.pdf

  aan te klikken, te printen voor zichzelf,
  en VOORAL te LEZEN en te verspreiden aan IEDEREEN die je maar kent, oppervlakkig of niet! Maakt niet uit! het is van GROOT BELANG dat iedereen hiervan op de hoogte is!

  dit boek, 'De Ondergang van Nederland'
  is geschreven door Mohammed Rasoel,
  die ons 'de autotochtoon,
  wilt waarschuwen hoe 'de moslim' de 'niet-moslim' ziet
  en neem het serieus!

  Dit is hoe door hen gedacht wordt en wat hun plannen zijn met Europa en de hele wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het AD en Elsevier besteden aandacht aan de zaak.

  http://www.elsevier.nl/web/10198344/Nieuws/Economie/SNS-Bank-bedrijft-islamitische-propaganda.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De foto's staan er nog.
  http://www.snsbank.nl/particulier/klantenservice/contact.html

  https://www.snsbank.nl/index.asp?navigationid=9281

  Het pamflet van Mohammed Rasoel is eigenlijk Gerrit Komrij, die hier in de 90er jaren voor beboet werdt voor € 2100,-

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zeg gelijk mijn rekeningen op.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Islamisering gaat vooral via de marktwerkimng, zo heeft het bedrijf Dubai Ports nu al 16% in handen van de nog aan te leggen 2e Maasvlakte.
  Ik heb Wilders daar over gemaild, maar dat blijkt dus ook een pion van het bedrijfsleven te zijn.

  Fortis is nu eigenaar van de Saoudi-Hollanda bank, was dochter van ABN.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het is nooit bewezen dat Gerrit Komrij de schrijver is van het pamflet van Mohammed Rasoel. Dat is een fabeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Geachte heer Jansen

  Al eerder ergerde ik me aan de bizznerbank,die in het kader van het politiek-correcte multiculturele sausje een dame met hoofddoekje plaatste.
  Vroeg me oprecht af wanneer we de sikhs krijgen met hun tulband,de christenen met hun kruisjes of de joden met hun keppeltjes .
  Waarbij nota bene deze laatst genoemde uitingen van religie dmv kleding of sieraden natuurlijk niets te maken hebben met onderdrukking van vrouwen of het uiten van een discriminerend politiek statement tegen anders denkende.

  http://www.bizner.nl/producten/default.aspx

  vr
  grt
  Abrahams

  (ingezonden)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een kneus die Hans Jansen, heeft hij nou niets beters om zich mee bezig te houden ?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dat de bank een vrouw met hoofddoek toont is kennelijk om aan te geven dat ze liever geen rente willen uitkeren. Dat mag namelijk niet volgens de islam. Weten we gelijk waar we onze spaarcenten niet moeten parkeren...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De een eert 't de ander weert 't wat deert 't?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ach, het zal de SNS bank vergaan als de PvdA; terug naar af.
  Hoe dom is de marketingafdeling daar?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Voor deze ongedisciplineerde goedzak is 1 Noud Wellink méér dan genoeg. Een halal-evenknie ernaast (en dan erboven, natuurlijk) splijt onze "parallele" samenleving als een dolle.
  Zó kan het dus niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Nederland is bereid te islamiseren, dat is de afschuwelijke boodschap. Kijk naar een islamitisch land en weet wat je te wachten staat.
  Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Het aardige is dat er van Timur Kuran nog wel zo'n aardige oogopenende studie is verschenen naar de traditie en vruchten van Islamitisch bankieren: Islam & Mammon: The Economic Predicaments of Islamism
  Timur Kuran, Princeton 2005, ISBN 9780691115108

  Een korte samenvatting: http://uitingsvrij.6.forumer.com/viewtopic.php?p=2591#2591

  BeantwoordenVerwijderen
 28. SNS mag zich kapot schamen:

  1: voor de discriminerende foto's jegens ons
  2: hun blindheid voor wat er achter die foto's schuil
  gaat
  3: voor het schaamteloze linksige commentaar op de
  eerste mail (zie boven)
  4: voor het (s)links weghalen van de foto's zonder
  reactie aan klager, tegen hun commentaar aan
  klager in...
  5: voor het feit dat men met het weghalen aantoont
  het toch wel te snappen
  6: voor het feit dat men dus niet blind was, maar
  voor geld onze cultuur verkwanselt net als de
  linkse kerk.

  Dat is nu het systeem dat ons bedreigt van buiten en van binnenuit. Wees op uw hoede beste mensen. Wilders heeft groot gelijk. Linksen verketteren ons echter stelselmatig en merkbaar steeds harder.

  BeantwoordenVerwijderen