Sollicitant

Ja, nou wordt-ie helemaal #fail zeg. Terwijl Holland zich opmaakt voor een boerkaboete omdat islamofiele Geertje Wilders dat in z'n hoofd heeft gehaald, dat hij dat wil, en niemand anders vangt Spaanse fotograaf Samuel Aranda vette prijs (10k) voor z'n boerkababe-foto + familielid. Check die Word Press Photo 2011! Kan dat? Ja, dat kan want boerkavrouw met witte handschoenen staat voor alle pracht-islamo-landen en die revolutionaire Arabische Lente die dan weer verwerd tot de verstikkendste Islamitische Zomer ever. Dat dan weer wel. Hier is Jemen: halfnaakte man, moet kunnen. Beboerkate vrouw, móét! Zo zien ze het in die
prachtlanden het liefst, is mooi, is troost, is liev, veel liev en nu ziet de wereld ook eens wat Geertje maar niet wil begrijpen. Kijk je mee Geert, het kan wel met boerka. It's a woman's world, live and let die, whatever, je hoeft haar alleen niet te zien. Man, man, man, check die winning pic hierrr.


Sollicitant

10 opmerkingen:

 1. Het is een VENT, die onder die boerka zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, die world press foto is echt weer zo iets van iemand die gewoon kickt op die lap stof.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Foto is gemaakt om ons de nieuwe samenleving op te leggen.
  Ik kan er alleen maar een middeleeuws gevoel aan over houden.
  Eenduidig is hier voor knutselkunst gekozen en de jury trapt daarin, waarschijnlijk geindoctrineerd of geknecht door hun goede sociale omgeving, gut gut gut.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De burka is ook een vreemde cultuuruiting om de vliegen van de honingpot weg te houden. Wat grof verwoord maar ik vind het heel goed voorstelbaar dat de macho-man zo zijn kijk op de ander(man en vrouw)in zijn hersenen ordent.
  Ook kan het heel goed een vorm van zelfcontrole van die macho-man zijn. Zij zijn nml. erg snel opgewonden volgens de deskundologen.Je zou namelijk de gehele dag opgewonden over straat moeten gaan dan maar de ander.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De burka is ook een vreemde cultuuruiting om de vliegen van de honingpot weg te houden. Wat grof verwoord maar ik vind het heel goed voorstelbaar dat de macho-man zo zijn kijk op de ander(man en vrouw)in zijn hersenen ordent.
  Ook kan het heel goed een vorm van zelfcontrole van die macho-man zijn. Zij zijn nml. erg snel opgewonden volgens de deskundologen.Je zou namelijk de gehele dag opgewonden over straat moeten gaan dan maar de ander.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dat deze vrouw wel erg grote handen heeft en ook best zware armen. wie zegt mij dat er een vrouw onder die burka zit?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bob Fleumer zei...
  Ik vind dat deze vrouw wel erg grote handen heeft en ook best zware armen. wie zegt mij dat er een vrouw onder die burka zit?
  ------------------------------------------

  Zie mijn reactie bovenaan, het is ook een vent die eronder zit.
  Het is in scene gezette teringzooi nu het podium van die angst- en haatzaai geblondeerde nep-Nederlander steeds kleiner aan het worden is, proberen ze hier die onderbuikgevoelens beetje aan te wakkeren.
  het is trekken aan een dood paard, het werkt niet meer. Onderbuikgevoelprogrammaatje kan niet meer geactiveerd worden door continu op anderen af te geven, die tijd ligt achter ons. Als het erop aan komt is eigen portemonnaie belangrijker dan moslimpje pesten, men heeft belangrijkere zaken aan het hoofd.
  Henk en Ingrid trappen er niet meer in. En dat is maar goed ook.

  Uiteraard mag één ieder tekenen en schrijven wat die wil. Daarvoor hebben wij gelukkig allemaal vrijheid van meningsuiting, al dan niet passend in het straatje van de lIJder.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een beniqaabte vrouw die in een islamistische omgeving een (half?)naakte man vasthoudt??? - Zeer eigenaardig.

  Wat doe die niet-Arabische tatoeage op de linkeronderarm van de man?

  De foto lijkt me geënsceneerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De foto is fake: niet alleen de handen zijn te groot, ook de polsen zijn te dik, waarom draagt ze trouwens witte handschoenen? Is dat gebruikelijk? Lijkt me nogal westers! De handen mogen duidelijk niet gezien worden. Maar helemaal duidelijk is dat de ogen volstrekt niet zichtbaar zijn, normaal zit daar een spleetje, maar ook aan de ogen zou de je man die onder de lap zit kunnen herkennen. Bovendien is de burka niet zorvuldig gedrapeerd zoals gewoonlijk het geval is maar duidelijk een omgeslagen lap. Dit is allemaal zo duidelijk dat dat het geen kwestie meer is van "erin getrapt zijn door de jury" maar opzet om ons van de 'islamitische liefde van de boekadraagsters' te overtuigen!!

  BeantwoordenVerwijderen