Buitenspel

Woensdagmiddag 28 maart werden de besprekingen tussen Rutte, Verhagen en Wilders even gestopt. Het zag er uit alsof ze vooral even een paar uur geen stress aan hun kop wensten te hebben maar het verder aardig eens waren. Maar wie weet.

Wie in ieder geval niets weten, zijn de media en politici van de Linkse Kerk. Urenlang klonk er via de
staatsmedia een beschamend geloei uit de monden van Sap, Samson en Pechtold. Het einde der tijden was nabij. Kranten vergoten liters inkt met inhoudsloze voze klets. De grote woorden konden niet op, en als er uit deze korte episode één ding duidelijk is geworden is dat dit: de Linkse Kerk in Nederland staat volkomen buitenspel. Wat ze ook zeggen en schrijven, in de krant, op tv of via de radio, het heeft geen enkele relevantie voor de bestaande situatie.

Zelfs de opwinding over Hero Brinkman is na ongeveer 48 uur al weer volkomen vergeten. Het kan verkeren.

19 opmerkingen:

 1. De overspannen reactie van links was zo grappig, ik hoop dat de partijen in het Catshuis deze actie een keer herhalen, zodat links nog een keer de kans krijgt zichzelf hopeloos belachelijk te maken.
  Flap Friesland.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Én Frankrijk geeft een goed voorbeeld.
  Vier Islamitische Haatpredikers wordt de toegang tot Frankrijk geweigerd (Alarabya). De komst van de Zwitser(!) Tariq Ramadan wordt betreurd door de Franse regering.
  Hopelijk neemt Den Haag hier een voorbeeld aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Linkse politici en staatsmedia, een stel apart.
  Het lijkt wel of de staatsmedia de linkse politici aan het aftrekken zijn, en wat blijkt?
  Beiden tonen hun impotentie.
  Dan sta je voor lul zou ik zeggen.
  Ze zouden zich moeten schamen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag in dag uit huilen de media met de oppositie mee over hoe slecht het allemaal is. Commentatoren die kritiekloos aan de lippen van links hangen en alles wat naar rechts riekt zonder steekhoudende argumenten als slecht wegzetten. En die publieke omroepen maar verontwaardigd roepen dat ze echt onafhankelijk zijn ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelfs de opwinding over Hero Brinkman is na ongeveer 48 uur al weer volkomen vergeten. Het kan verkeren."

  Denk het niet. Ook vandaag wordt er constant op gewezen dat dit kabinet slechts 75 zetels, en dus instabiel is, "heeft".
  Qua timing is de move van Brinkman ook erg toevallig.
  De partij op dit moment verlaten omdat hij een andere mening heeft over een project dat pas op lange termijn belangrijk is ? Vreemd.
  Denken wij aan het optreden van onze nationale bangmaker Wientjes afgelopen weekend op de staatszender, maar ook vandaag heeft Knots, president van de DNB (mede-veroorzaker van de crisis) een zelfde poets proberen te bakken.
  Allemaal heel erg toevallig dat deze mensen op de TV verschijnen.
  Gereed om Wilders buitenspel te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geert Wilders twittert: 'Oppositie verkeert in moeilijke fase!' Wat blijft die man toch heerlijk geestig en ad rem! Kunnen we gelukkig nog even lachen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ze ook zeggen en schrijven, in de krant, op tv of via de radio, het heeft geen enkele relevantie voor de bestaande situatie.
  ---------------------------------------------------
  We zullen zien of het ook geen enkele relevantie heeft voor Henk en Ingrid wanneer groep Wilders zoveel concessies doet, met name het versoepelen van het ontslagrecht.

  Daar komt H&I, als het te laat is, met schade en schande achter.

  Alleen om die reden hoop ik dat de ´onderhandelingen´ in het Kotshuis niet mislukken.

  (Voor de goede orde: Ik heb ook een vaste baan, en zit ook niet te wachten op een bezuinigingsronde)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. maar wat krijgt ze een media aandacht, de linkse kerk !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Onder het motto beter goed gejat dan slecht verzonnen, twitterde Wilders gistermiddag vanuit het Catshuis: 'Oppositie in moeilijke fase!'

  Daarmee gaf hij onbewust een verborgen inkijkje in zijn beweegredenen om weer aan de onderhandelingstafel aan te schuiven. Wat inhoudt dat de man verder niets in te brengen heeft.

  Geniaal toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "REAGEREN? Het mag wel maar het hoeft niet. Bij voorkeur met de eigen naam. Reacties met spelfouten worden niet geplaatst. Reacties kunnen zonder opgaaf van redenen verwijderd worden. REACTIES ANONIEM, HAALT HOEIBOEI WEG ONGEZIEN. UITGEZONDERD (die van) GOD, DE ALMACHTIGE ANONIMICUS."

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hoerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik ga persoonlijk jou haatblog ten gronde richten. start maandag

  Middel grootschalige anti haatboei campagne op internet

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik ga persoonlijk jou haatblog ten gronde richten. start maandag

  Middel grootschalige anti haatboei campagne op internet

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik ga persoonlijk jou haatblog ten gronde richten. start maandag

  Middel grootschalige anti haatboei campagne op internet

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik ga persoonlijk jou haatblog ten gronde richten. start maandag

  Middel grootschalige anti haatboei campagne op internet

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik ga persoonlijk jou haatblog ten gronde richten. start maandag

  Middel grootschalige anti haatboei campagne op internet

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het geloei over wat korting op ontwikkelingshulp laat zien hoe eenzijdig heel veel politici denken. Harde bezuinigingen op andere gebieden maakt bij lange na niet zo veel los. Natuurlijk kan er op ontwikkelingshulp bezuinigd worden en te beginnen bij de zeer hoge uitgaven aan salarissen en onkostenvergoedingen voor al die zogenaamde weldenkenden in al die ontwikkelingshulpbureautjes en -clubjes, waar zo veel geld blijft hangen. Waarom geld geven aan landen, waarin de regeringen wel geld uitgeven aan wapens, maar niet aan hun eigen mensen. Deze kritische vragen worden nooit gesteld in de staatsmedia, alleen maar spelen op emoties. Een directeur van zo´n ontwikkelingshulpbureau verdient al gauw meer dan een ton en waarom kan dat niet wat minder?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ontwikkelingsgeld is bedoelt om dictators in het zadel te houden. Niet voor die Afrikaantjes!

  Dat is meer dan eens gebleken.

  BeantwoordenVerwijderen