Frits Bolkestein over de decadentie van de islamitische wereld

Op vrijdag 9 maart 2012 werd in de Openbare Bibliotheek Amsterdam het nieuwe boek gepresenteerd van Dirk Verhofstadt: In gesprek met Paul Cliteur, een zoektocht naar harmonie. (Hier te bestellenIn gesprek met Paul Cliteur )
Het eerste exemplaar werd aangeboden aan Frits Bolkestein, schrijver van De intellectuele verleiding: gevaarlijke ideeën in de politiek. De heer Bolkestein gaf voor het aanwezige publiek een uitgebreide reactie waarbij onder andere de volgende onderwerpen aan de orde kwamen: de decadentie van de islamitische wereld, waarom Turkije niet bij de EU hoort, en het boek van Deborah Scroggins over Ayaan Hirsi Ali en terrorist Siddiqui. Dit is het eerste deel, er volgen er meer.

5 opmerkingen:

 1. Interessant wat Bolkestein te melden heeft en dat dit maar al te juist os blijkt ook weer hieruit:

  Door Lex Runderkamp in Basra (www.nos.nl)

  "EMO killings" worden ze in Irak genoemd. EMO staat voor emotioneel. Tientallen jongeren zijn in de afgelopen zes weken vooral in Bagdad vermoord om uiterlijk of aard.

  Jongens met lang haar, met doodshoofden aan kettingen en tattoos zichtbaar op hun lijf, het is een manier waarop de jonge generatie zich openlijk distantieert van de heersende religieuze dominantie in Irak.

  emo-killing

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel prettig hoe Frits Bolkestein zijn praatjes houdt. Heel inspirerend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. niet te verstaan. Ga eens naar een andere versie zoeken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met een oortelefoon is het prima te verstaan.

  BeantwoordenVerwijderen