Ex-gemeenteraadslid!

Bos2_2

5 opmerkingen:

 1. Ja, en dat is nou DEMOCRATIE. Iedereen telt mee!! Prima dat hier de daders het eerst worden geslachtofferd. Net zo iets als geweld opVMBO scholen. Moet ik meelijden hebben met zo’n overhoop gestoken docent die tijdens de lessen maatschappijleer de multicul d’r jaren zeer fanantiek heeft instampt? De sukkel is uiteindelijk in het mes van de verrijking gevallen. Hoewel de directie –ook zo dol op de ‘diversiteit’- er in de media nog alles aan heeft gedaan de identiteit van de dader zoveel mogelijk te maskeren. Het gaat tenslotte maar om ‘n enkeling (…) .
  En zie de arme schatten van de PvdA nou toch eens…nu mogen ze niet meer meedoen. Veel zorgelijker is de situatie in Rotterdam. Daar worden ook de tegenstanders van de multicul geslachtofferd. Middels regelrechte stembusfraude. Twee bussen in Hilligersberg leeg. En bij na telling toch nog 117 stemmen vóór Leefbaar boven water, maar in de rest van de stad hoeft niets te worden nageteld. Het betrof immers twe bussen voor de deelraad… Alsof er massaal divers getemd is voor deel- en gemeenteraad. Zoveel viel er op deelraad niveau voor de Leefbaar stemmers niet te kiezen.
  En hebben jullie de verhouding in de nieuwe gemeenteraad van Dordrecht al eens onder de loep genomen meer? Wel heel erg veel Turken voor en representatieve afspiegeling…

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, en dat heet democratie. Lelijke racist,fascist!!
  Jammer dat het in Rotterdam iets verder gaat. Daar worden ook de tegenstanders van de multicul het slachtoffer d.m.v stembus fraude. Waar zijn die biljetten uit die twee lege bussen in Hillegersberg gebleven?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Multicul betekende toch samen doen en niet in plaats van?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. PvdA en die andere partijen krijgen wat ze verdiend hebben en laat die witte multiculti's maar door agressieve nationalistische Turken of Marokkanen worden weggeschopt.

  BeantwoordenVerwijderen