Anjem Choudary, de broer van Sheikh Fawaz JneidVia de site Sharia4Belgium Uitnodiging aan de Belgische bevolking!

7 opmerkingen:

 1. Tsjonge, jonge.
  Niet om aan te zien.

  Hij smijt met de woorden gruwelijkheden, wreedheid etc begaan door de britse troepen. Volgens mij hebben die troepen alleen maar geschoten. Dat hier en daar de verkeerden getroffen zijn, is betreurenswaardig, elke dode is er één teveel.
  Maar vergelijk dat eens met bermbommen, of met de gruwelijkheden die we dagelijks op tv gepresenteerd krijgen wanneer er weer een aanslag is gepleegd door moslims tegen de eigen bevolking...
  Die man is gebrainwashed, heeft zichzelf gebrainwashed, en een wel heel scheef beeld van de werkelijkheid. Wat niet wegneemt, dat het westen moet ophouden in die contreien: je kunt de mentaliteit van mensen niet in 10 jaar tijd van de middeleeuwen naar de moderne tijd veranderen. Kritisch denken is die mensen niet gegeven, is ook verboden door de islam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mohammed was uncompremising.....

  Hij zegt het een paar keer. Dit zijn oorlogverklaringen, een compromis IS NIET MOGELIJK.

  Dit zijn geen mensen voor overleg, zij zullen hun eigen riedel blijven herhalen -en uitvoeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'De jongen en het snoepje' vind ik een pak interessanter. Daar kan Eline Vere nog een puntje aan zuigen (flauwvallen en zo :-).
  Sharia4Belgium: verknipt en geschift; benieuwd wat onze binnenlandse veiligheidsdienst ermee doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En dat is dus een broer van die haatimam in Den Haag.
  Lekker geregeld zeker onder het genot van een kopje thee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een ongeluk komt nooit alleen,sjeik Faatwaz heeft nog een broer ook!Daar zijn we mooi klaar mee.Wellicht wordt het tijd voor de media is zich te realiseren dat de meeste mensen helemaal niet zit te wachten op de woestijnwijsheden van deze arabieren.Als het hier allemaal zo slecht is,dan zouden ze zich moeten realiseren dat ze een recht hebben.Het recht op terugkeer.En als ze zich beklagen over de "gruweldaden" van Britse/Amerikaanse troepen,laat ze dan eerst even kijken wat er op de wereld allemaal wordt uitgespookt in naam van allah.Ze schijnen gekozen te hebben voor een leven in het westen,consequentie; aanpassen/integreren.Zoniet ;wegwezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Naam: ....... Zalina Diato
  Beroep ....... Directeur
  Leningbedrag Ontvangen ... € 6,4 miljoen
  Rentevoet ..... 1%
  Lening bedrijf ...... AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM
  E-mail ..... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

  Mijn naam is Zalina uit Azië, ik woon hier in Linz, ik ben een grote vastgoedinvesteerder, ik ben getrouwd met een slechte man die alles heeft vernietigd dat ik heb gewerkt en voor 31 jaar heb gebouwd. Hij bracht me bankschuld en ik kon niet betalen, mijn eigendommen aan zee werden gesiez ik benaderde veel banken en geen bank stond klaar om me een lening te geven omdat ik een slechte krediet kreeg, ik dank ALLAH voor het beëindigen van mijn verdriet door AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM.Ik las een paar dagen geleden een zakelijk tijdschrift toen ik veel getuigenissen tegenkwam over het gerenommeerde kredietbedrijf dat mensen in schulden helpt en leningen verstrekt voor investeringen zonder stress zoals de commerciële banken. Ik nam de e-mail en solliciteerde, hoewel ik een grapje vond toen ik mijn lening op mijn rekening kreeg. AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM gaf me (€ 6,4 miljoen), tegen een rentetarief van 1%, ik wil iedereen die een legitieme leningfirma wil, adviseren om contact op te nemen met AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM die 100% Geniue biedt en lening garandeert. Ik heb begon mijn schuld te betalen en mijn bedrijf nieuw leven in te blazen. moge God je zegenen.

  Solliciteer op: aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen