Gelul op TwitterAfbeelding_16_2

Afbeelding_15

13 opmerkingen:

 1. Doe haar maar een luier om het permanentje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap Wilders wel.
  http://extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/show/id/5421

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Over vijf jaar lachen we meewarig en met plaatsvervangende schaamte om Wilders.

  En we zullen dan niet met droge oren en zonder kromme tenen kunnen zeggen dat we zijn geblondeerde waanzin niet altijd al geweten hadden - sterker nog: niet altijd al in onszelf herborgen.

  Dat leert ons de bitterzoete stroom der geschiedenis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een flauwe omerking van tosca. Ontzettend dom ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tosca lijkt in haar rol van Thea te zijn blijven hangen. In een tijd waarin hoofddoek en burka niet in het Nederlandse straatbeeld te vinden waren. De tijd is echter doorgelopen.

  Kritische belichting van dat verkracht-maar-een-ander doekje dat uitstekend een ideologie van doorgeschoven rekeningen en onderdrukking symboliseert, zou eigenlijk al de kinderen moeten bereiken via het onderwijs en moraal TV in de vorm van Theo en Thea.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "alles van theo&thea wist"
  (gelukkig nooit gekocht)
  Wàt 'n muts, die Niterink.
  Lijkt de v/h opoe van Jeltje van Nieuwenhoven wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Erlkönig
  Het valt mij op dat lieden die de waarschuwingen van Wilders niet begrijpen altijd over zijn geblondeerde haar beginnen.

  Ach ja, zalig zijn de armzaligen van geest.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niterinks gelöl valt overigens wel te verklaren als zij zich door een medium als het NRC laat voeden: http://www.nrc.nl/international/Features/article2509679.ece/Immigrant_school_children_fear_Wilders_could_deport_them

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer zo'n hersenloze politiek correcte linksert. Bah.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoera, Thea is terug! Lange tijd niets meer van haar gehoord, ging slecht met haar geloof ik. Blij dat ze weer in het land der levenden is. Dat zal even schrikken zijn, wakker worden uit een jarenlange roes en dan zie dat de wereld is veranderd, en dat de wereld niet ten goede is veranderd. Het zal voor Tosca een zelfde ervaring zijn als in de film "The Planet of the Apes!" Iemand komt terug op aarde en dan blijkt de boel bestuurd te worden door apen. Maar dat er een mens is die nog wel kan nadenken.

  Ik dwaal af, het zou een goed idee zijn als Geert Wilders als man ook eens gezien zou worden met een hoofddoek op. Er is namelijk een actie in Iraq waarbij mannen met een hoofddoek op de foto gaan, om de strijd voor vrouwengelijkheid te steunen. Men loopt voor aap met een hoofddoek op, maar het getuigt van karakter als een mand dit doet om onderdrukte vrouwen te steunen.

  kijk naar even hier: http://edition.cnn.com/2009/WORLD/meast/12/14/iran.headscarf.protest/index.html

  BeantwoordenVerwijderen
 11. aanvulling de link is niet goed over gekomen. Google maar even "we are all majids" dan kom je er ook.

  (en ik heb een paar typefouten gemaakt) (sorry)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nedrland wil geen burka's hoofddoeken,Nederland wil een land zijn waar iedereen er gewoon bij loopt.
  Willen de moslims hun geloof uitdragen maken ze maar een symbool om te dragen net als een kruisje.Stoort niemand zich aan,
  Of is het meer een onderdrukking van de man.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tja Wéét Niemand Dán Meer dat Geert Wilders die hoofdbedekkingen Wég Wilde omdat Die Vrouwen Zó Extreem onderdrukt worden en als hoeren behandeld ?

  Zó Áls ze Òók Ònze Vrouwen en Meisjes en Kinderen doén?

  Dat ze Onze Kinderen groepsverkrachten , drogeren met heroine om een Onbewuste artificieel "liefdesgevoel" bij het Slachtoffer op te wekken , Én Dát Dàt de Enige Réden is Wáár Óm Je Blonde Meisjes en Jongetjes mét j#den , die het Óók doén , en moslims Ziét !

  Niemand Wéét Dat er in 1972 Àl Rellen in de Grote Steden Waren , Vanwege het moslimuitschot , en dat het door de j+den in de overheden en media Voor het Land en de Wereld verzwegen Werd?

  De israelische en semitische culturen ZIJN Kinder verkrachtersculturen die zich gespecialiseerd hebben in het rond parasiteren en misbruiken van "host" Volken !

  Stem Òók Op Niéts Mét Ook Maar Èén jood of semiet er in !

  De Huidig zittende ( Vóór Àl zittende ) , partijen hebben al Laten Zién dat ze Dé Oplossing NIÈT hebben en NIÈT ZÌJN , Máár Zélfs Hét Próbléém ZÌJN en hebben van Deze Schandelijkste Problemen een smerige satire gemaakt !

  Wél Vieze besmeurcampagnes VÒÒR éigen gewin , mét handshakes en bonussen incluis !!!

  DÒÒR en DÒÒR Corrupt en Wég Gerót ÈLK Grammetje Integriteit !

  Plunderen , moorden , verkrachten en naaien en graaien Komt Nog het Dichtst in de Buurt van Beschrijvingen Aangaande hún werken Tot Heden !

  De Hele Wetenschappelijke en universitaire Wereld hebben ze ook al in hun klauwen !

  BeantwoordenVerwijderen