Geboorte 'islamzedenpolitie': team al-Yaqeen houdt een oogje in het zeil

Gevonden_voorwerpen_3

Update 4, 22.38 uur: Advocaat Gerard Spong, Hoogleraar Islam in het Westen, univ. van Leiden, Maurits Berger ("De sharia en het Nederlands recht zijn voor meer dan 95% aan elkaar gelijk"), Tweede Kamerlid Tofik Dibi en anderen steunen de islamzedenpolitie: hierr en filmpje met commentaar van o.a. Sheikh Fawaz, Martijn de Koning, Salaheddine en Appa, aangaande de spotprenten in sommige media: hierr.

Update 3,
ook de site De Dagelijkse Standaard heeft bericht mogen ontvangen van de islamzedenpolitie-in-oprichting, dit keer van Hajar: We hebben mail uit Talibanistan! hierr.

Update 2, 19.3.2010 De islamzedenpolitie-in-oprichting zet door, na het AD wordt nu De Pers verzocht dezelfde prent te verwijderen: "Tegen jullie en Kustaw Bessems zeggen wij: "Als je lang genoeg naar een leeuw kijkt, dan zul je denken dat je hem aankan. Roep dus zo hard je kan, schreeuw en spring. Al brengen jullie al jullie krachten bij elkaar om de naam van Mohammed (vrede zij met hem) in een negatief daglicht te plaatsen, de waarheid is anders. En elk weldenkend mens die zich enigszins verdiept in het leven van deze man, kan niet anders beamen dan dat Mohammed (vrede zij met hem) het ideale voorbeeld is voor elke mens in elke tijd"

Het Team al-Yaqeen eindigt met de volgende oproep: "Bij deze een oproep aan alle moslims en de mensen die vinden dat de vrijheid van meningsuiting geen vrijbrief tot beledigen is: "Laat Dagblad de Pers liggen!" Hierr.

Update, De Pers van 18.3.2010: ‘We hebben veel gekwetste reacties gekregen’, zegt plaatsvervangend hoofdredacteur Bart Verkade van het AD. ‘Dat vestigt de aandacht erop dat dit gevoelig ligt. Maar dat is niet waarom we de tekening hebben weggehaald. Dat gebeurde na interne discussie. Er was te snel beslist dat dit een passende illustratie was. We vonden de afbeelding niet relevant. Eerder hebben we de cartoon laten zien toen we dat functioneel vonden.’ Bij het bericht staat nu een foto van Vilks. Bron.

Het
Algemeen Dagblad verwijdert op gezag van Al Yaqeen gewraakte cartoon van AD-site (16 maart 2010).

Team Al Yaqeen: "Wat ons verbaast is dat men onder het mom van vrijheid van meningsuiting blijft kwetsen en beledigen door onze geliefde Profeet (vrede zij met hem) op de meest verschrikkelijke manieren Imam_sheik_fawaz_jneidaf te beelden. Nu is dit soort "humor" zo langzamerhand meer gebruikelijk dan uitzondering. Het wordt tijd hiermee te stoppen. Door onder de vlag van de vrijheid van meningsuiting bewust te beledigen, te kwetsen en ondoordacht op te treden, is men de samenleving niet aan het "binden", maar helpt men deze juist uiteen te rafelen.

Ook dit is weer één van de vele uitingen van onwetendheid betreffende Islam en met name de Profeet. Had men zich namelijk beter ingelezen in zijn leven, dan had men niets anders aangetroffen dan goed gedrag, vredelievendheid en geduld. Iets wat bij menigeen ver te zoeken is..
."

CartoonDe zeer kwetsende cartoon is dan wel verwijderd door het AD, het team van al-Yaqeen hoopt echter dat dit soort taferelen zich in de toekomst niet meer voordoen. Daarom houden ze graag een oogje in het zeil en blijven de ontwikkelingen in de media nauwlettend volgen.

Eerlijk is eerlijk Fatima Elatik gaf de voorzet door achter de afgelasting van het toneelstuk Aisha te staan maar maken we nu met Sheikh Fawaz Jneid en z'n team de geboorte van de 'islamzedenpolitie' in Nederland mee?

17 maart 2010. Bron
/volledige tekst hierr.

26 opmerkingen:

 1. Heel goed dat de cartoon hier wel staat en ook hier zie je weer die dreigende toon op de achtergrond. Belachelijk dat het AD hieraan toegeeft. Zolang er binnen de islam geen enkel respect is voor niet-moslims, is een kritische cartoon over de islam meer dan op zijn plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het AD heeft weer eens slappe knieën.What else is new?80% van Nederland is olv.Job C., Achmed M.en Nehabat A.alvast begonnen met theezetten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom woont die Nederlander die geen Nederlands praat nog in dit land?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laat je niet wijsmaken dat de islam vredelievend is. In landen met een moslimmeerderheid, te veel om op te noemen, worden minderheden vervolgd. Waar nog weinig moslims zijn plegen zij aanslagen, als ze de kans krijgen, of stichten ze branden. De Koran roept op talloze plaatsen op tot moord op niet-moslims en ook Mohammed gaf het voorbeeld door o.a. 700 tegenstanders te doden. Afvalligen zijn hun leven niet zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het bizarre is nog wel dat het sogenannt gristelijke vredelievende Europa nog steeds de onbetwiste wereldkampioen massaslachtingen is, alleen al over 100 jaar gezien: in de Eerste Wereldoorlog vielen circa 45 miljoen slachtoffers, in de Tweede Wereldoorlog tussen de 60 en 70 miljoen slachtoffers, in Stalins Sovjet Unie 30 miljoen, in Belgisch Kongo 20 miljoen Afrikanen door toedoen van Belgische gristenen.

  Mohammed was een amateur - zijn volgelingen ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De zeer kwetsende cartoon is dan wel verwijderd door het AD, het team van al-Yaqeen hoopt echter dat dit soort taferelen zich in de toekomst niet meer voordoen.
  _________

  Weet je wat pas kwetsend is?
  Dit (als een van de vele maroc-roedel 'incidenten':

  http://www.gelderlander.nl/voorpagina/6414101/Burgemeester-Veenendaal-Ga-niet-alleen-over-straat.ece

  Onvoorstelbaar de die burgemeester daar voor zwicht..!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Paul

  Wat maakt het nou uit dat deze bende criminelen een Marokkaanse achtergrond hebben?

  Maak je je ook zo druk en ben je ook zo gekwetst als een bende 'autochtonen' een reeks misselijkmakende misdaden pleegt?

  Maak je liever druk over de structurele inmiddels jarenlange misstanden bij de politie in termen van handhaving en opsporing en de algemene organisatie en kwaliteit. De Nederlandse politie heeft nog steeds een zeer laag oplossingspercentage (gemiddeld 15%).

  Dat deze obnoxe boeven - om het even of ze van mokro afko zijn - snel gepakt moeten worden staat buiten kijf.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Erlkoenig

  Niemand zal helaas de misdaden door Europa kunnen ontkennen. Echter niet, zoals u doet voorkomen, als enige; en alleen, Europa en verdere Westen kent MENSENRECHTEN en VRIJHEID die nooit bestaan hebben in Islamitische landen, daar nog steeds nauwelijks tot niet bestaan.

  Koran/Mohammed per definitie tégen vrijheid, tégen universele mensenrechten; en vóór onderdrukking. De ellende en directe misdaden die elke dag veroorzaak worden door Koran/Mohammed zijn ontelbaar! Die ...... pervert pedofiel Mohammed is o.a. nog steeds schuldig aan het verkrachten van kleine meisjes zoals hij zijn kindbruidje Aisha verkracht moet hebben.

  Lees de Geschiedenis van de oorlogzuchtige, moordlustige Islam!
  Moslims zijn grootmeester in draaikonterij en ontkennnen lees daarom zelf over de massamoorden van de perverse oorlogzuchtige 'profeet' en zijn volgelingen t/m de genocide op de Armeniërs en Koerden door Turkije, met daarvoor de oorlogzuchtige Turkse Ottomanen die bekend stonden om hun wreedheden, door hen bestaan er nog steeds bergen schedels van Hongaren in Hongarije, op de Balkans, in Griekenland, in Servië....

  Lees vooral Oriana Fallaci over wat de bloedzuchtige Mohammedanen in Europa aan wreedheid en terreur aanrichtten. Aan die fameuze brug in Kosovo werden door de Turken de lijken van monniken opgehangen.

  Ver voor Europa begon met grootschalig moorden en slavernij deden moslim Arabieren hetzelfde tot érger o.a. werden 100.000 (?) hindoes afgeslacht door verovering van India, Persië aan de Islam onderworpen, Libanon (ooit vrijwel geheel christen zoals voorheen Turkije) Jeruzalem/Palestina, Egypte, Marokko ....

  De Turken maakten zelfs slaven van hun 'broeders in Islam yet/not' Perzen. Afghanen veroverde Perzië, waarna de Persen terugsloegen .... met verder massa-moorden door Ghadaffi ....

  Islam is als een gevaarlijke kanker - kijk naar sharia opgedoekt SHIT geworden Koran Atjeh waar stenigen toegestaan is, waar de zedenpolitie toeslaat, zoals ook in SA en Iran! LEES! de ellende die voortkomt uit Koran/Mohammed - begin met dat zogenaamde 'heilige land' waar Koran/Mohammed TERREUR alle vrouwen de das om doet door de burka/niqaab - zoals in Afghanistan miljoenen vrouwen de dupe zijn van Koran/Mohammed=sharia.

  Lees: Jean P. Sasson's 'SULTANA' over het leven van een Arabische princess'. A.W.Bruna,uitgeverij Utrecht

  Wat Koran/Mohammed veroorzaken is met geen mogelijkheid goed te praten louter TERREUR!

  Saddam vermoordde 2,5 miljoen moslims, Iran duizenden +++, de Talibans, Al Qaeda, jihadisten met ontelbare aanslagen wereldwijd; en Djanjaweed, schat ik dat moslims binnen een paar decennia 5 miljoen mensen vermoord hebben.

  Ga kijken op internet:
  Thailand:

  http://www.google.nl/search?sourceid=navclient&gfns=1&ie=UTF-8&rlz=1T4SUNA_enNL285NL286&q=muslim+terror+attacks++in+Thailand

  Philippijnen:

  http://www.google.nl/search?sourceid=navclient&gfns=1&ie=UTF-8&rlz=1T4SUNA_enNL285NL286&q=muslim+terror+attacks+philippines

  Atjeh:

  http://www.google.nl/search?sourceid=navclient&gfns=1&ie=UTF-8&rlz=1T4SUNA_enNL285NL286&q=muslim+sharia+atjeh

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bizar is het om de miljoenen slachtoffers toe te rekenen aan het christendom. In de Tweede Wereldoorlog vielen de meeste in China door handen van de Jappen. Hitler en Stalin waren juist het tegendeel van christenen.
  Overigens heeft meneer Erlkönig helaas nog nooit van Christus gehoord, want hij schrijft dit consequent verkeerd. De meesten spreken van kristenen en sommige protestanten van christenen met een stemloze ch, maar niemand zegt gristenen met een zachte g.
  Ga eens in het Nieuwe Testament lezen, dan zal het verschil met de islam gauw duidelijk worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toch is het zo dat die 'gekwetsten' het iedere keer weer voor elkaar krijgen hun zin te krijgen. Is het niet mogelijk dat ook zij die gekwetst worden door het door de knieen gaan vóór de gekwetsten zich aktief verenigen om zich rechtstreeks gekwetst te wenden tot de betreffende instantie?
  Iedere keer dat er weer zoiets voorvalt openlijk beleefde en duidelijke briefjes, reakties, telefoontjes met uiting van de gekwetstheid?
  In eigen gelederen verontwaardigd zijn is wel steunend, maar de boodschap komt niet altijd ter bestemder plaatse.
  Ook als boze reagluurder heeft reaktie weinig effect of valt weg tussen de andere reacties, regelrecht aanspreken is toch dudelijker.
  Een beetje reageren zoals de telefooncirkels werken. En de verantwoordelijke persoon/redactie aanspreken.
  Ik mag nog wel eens rechtstreeks een politiek persoon ergens opmerkzaam op maken. (Dan zie je snel wat het eigen programma is).
  Ik denk werkelijk dat, en nu weer het AD met deze 'uitleg', de media te makelijk wegkomen met hun verantwoordelijkheid.
  Geen keuze maken is óók keuze maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mmmm.... De zedenpolitie krijgt het druk. Hoe om te gaan met plaatjes uit de middeleeuwen bijvoorbeeld? Zie lijst met plaatjes gerangschikt op: Netjes, oud, zonder gezicht, met gezicht, cynisch enzovoorts.

  http://jthz.com/freedom_in_an_unfree_world/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De hond is een nobel dier, en de beste vriend van de mens. Waarom de hond beledigen met zo'n lelijke haatbaardkop...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Maurits Berger zou hier eens een kijkje moeten nemen:
  The Modoggie Archives

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een vergissing mijnerzijds, Fawaz Jeneit spreekt wel nederlands maar gebruikt een tolk om zo meer indruk te maken op de goegemeente, dat is mijn indruk over deze valse imam.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Reeds de - ahum - Visionaire Vrijdenkert Bolkestein wist eind jaren des Heeren '80 en begin jaren des Heeren '90 vernuftlistig gebruik te maken van allerhande klassieke drogredenen. Zoals de hallelujaanse voordelen van het ene (westerse) 'systeem' tegenover een puike selectie van de wreedste nadelen van het andere (islamitische) 'systeem' te zetten en zo een frontale botsing en noodwendige gevaarzetting te simulacreëren.

  Ook op dit veelgeplaagd blog zien wij nog immer dezelfde polemische strategieën en retorische trucs plaatsgrijpen.

  Dames en heren, Erlkönig zal het nog eenmaal uitleggen: er is géén sprake van een botsing twee gans andere 'systemen', 'werelden' of 'beschavingen', edoch wél van een collisie én collusie van twee radicale stromingen: enerzijds extremici en fanatici die in naam van de Verlichting en de Vrijheid hun gal en gif spuiten en anderzijds de extremici en fanatici die in naam van Allah en zijn Profeet hun gefrustreerde gelijk en superioriteit prediken met hand en tand en oog om oog.

  € Erlkönig gaat niet linksom en niet rechtsom, maar recht door Uw hart casu quo merg en been €

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik weet niet hoe mohammed er uit ziet,het lijkt meer op die kop van die imam,Fawaz Jeneit. a

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat ik nou niet snap is dat Spong zo met die moslims heult, als homo zijnde. Dacht dat ie slimmer was. Doet me toch wel veel denken aan het voeden van de krokodil. Kan maar 1 ding bedenken: Hij heeft een hekel aan Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @ water

  Een andere aanname zou kunnen zijn dat Spong de zaken in termen van morele rechtvaardigheid en juridische gelijkheid en zuiverheid wil beschouwen.

  Zou zomaar kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Erlkönijn

  Persoonlijk heb ik de pest aan wie moet schuilen achter een idiote identiteit of pseudo...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @ Erlkoenig

  Wat bent u toch een grappenmaker! zoals weer uw:

  Een andere aanname zou kunnen zijn dat Spong de zaken in termen van MORELE RECHTVAARDIGHEID en juridische gelijkheid en zuiverheid wil beschouwen."

  Pfff! Leuk idee om de volledig IMMORELE, perverse en ONZUIVERE Koran/Muhammed te verdedigen!

  Laat Spong vervolgens de sprong maken door het VOLLEDIG IMMORELE 'sharia' strafrecht te verdedigen!

  'Dames en heren rechters, staat u mij toe u te overtuigen dat STENIGEN, HANDEN AFHAKKEN, VEELWIJVERIJ, KINDHUWELIJKEN, VERHANGINGEN en ZWEEPSLAGEN als overgeheveld uit Koran, heilige en daarom vollédig morele wetten zijn.

  Zie voor u deze vrouw, zij heeft overspel gepleegd en volgens 'Allah' wetten moet u opdracht geven een kuil te graven, daarin zal zij geplaatst worden en haar halve lichaam bedolven met zand, omringd door haar stenigers die, en hier ziet u hóe rechtvaardig ook deze wet is, slechts de juiste stenen gebruikt mogen worden, niet te klein en niet te groot. Zij zal binnen een uur dood zijn als rechtvaardig ter ZUIVERING van de umah van moslims. De heilige profeet van Islam zou haar ook hebben laten stenigen.

  Wat is uw oordeel?

  STENIG HAAR!

  Maar wie Mr. Spong, met alle respect voor u als bewezen gedegen jurist, is de man die samen met haar overspelige is? Meneer de rechter, deze arme man werd door háár aangerand waarna deze vrouw tot zijn schande een kind verwacht. Hij werd daarom al onschuldig verklaard'.

  Spong, Jood, zal als eerste hangen HARAM door Koran/Mohammed maakt zichzelf belachelijk.

  Enfin de Grote Wereldvrouw Wafa Sultan, getuige voor Wilders, is als laatste op haar monje gevallen t.o iemand zoals Spong met ook voor hem haar WHAM PATS BOEM oorlogsverklaring aan Mohammed/Koran/sharia, bovendien waarschuwt zij, ook op video op internet, het Westen voor de gevaren door de aanwezigheid van moslims.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @ JGerbil

  En dat zegt nota bene Ú: weet U dan niet dat mannen met een politie- annex pornosnor immer zelf wat te verbergen hebben?!

  Harharhar!

  Au sérieux: heeft U in de onderhavige kwestie wellicht ook argumenten die niet ad hominem, ad baculum of ad ignorantiam zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @ Annabeth

  Draagt Erlkönig hier de grapjas of heeft U de lolbroek aan?

  Getuige Uw rabiate erupties casu quo tranen- en tenenkromtrekkende dijenkletskoek:

  "Pfff! Leuk idee om de volledig IMMORELE, perverse en ONZUIVERE Koran/Muhammed te verdedigen!

  Laat Spong vervolgens de sprong maken door het VOLLEDIG IMMORELE 'sharia' strafrecht te verdedigen!

  'Dames en heren rechters, staat u mij toe u te overtuigen dat STENIGEN, HANDEN AFHAKKEN, VEELWIJVERIJ, KINDHUWELIJKEN, VERHANGINGEN en ZWEEPSLAGEN als overgeheveld uit Koran, heilige en daarom vollédig morele wetten zijn."

  Wilt U werkelijk 1,2 miljard moslims wereldwijd betichten van immoraliteit, perversiteit en lijfstrafgeilheid?

  En wilt U met droge ogen een (heilig) boek en bijbehorende (dode) profeet aanklagen en verbannen?

  Harharhar!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Erlkonig,

  Tja, het aloude riedeltje: wie heeft de meeste slachtoffers gemaakt. Dat is een erg wetenschappelijke methode om erachter te komen welke van de ideologieen het "slechtst" is. Zo heb je ook de strijd tussen theisten en atheisten. Net zoals in deze onderlinge strijd ontbreekt er ook in jouw betoog omtrent de Islamitische en de Westerse traditie een belangrijk en onderscheidend componet: dat is de techniek van het Westen en onze moderne tijd. Hadden de Christenen of welke andere religie de huidige wapens in de Middeleeuwen, nou, dan zou het aantal slachtoffers veel hoger zijn geweest (zelfs nog afgezien van het aantal mensen dat in de Middeleeuwen de wereld bevolkte). Het feit dat er in de 20e eeuw zoveel slachtoffers zijn gevallen heeft weinig te maken met onderlinge verschillen tussen ideologieen, maar met het aantal bewoners van de aarde en het soort wapens dat ons ter beschikking staat. En ja, religies zijn inderdaad grotendeels verantwoordelijk voor deze slachtoffers (Nazi's waren zeer Christelijk geinspireerd, ideologieen volgen eenzelfde sructuur als religies, d.i. verering van een bepaald persoon en de hierachische structuur. Hierbij spant Islam de kroon met har totale onderwerping aan de Islamitisxche regels. Als Islam de wapens heeft, let dan maar op wat er gaat gebeuren. Ik zou zeggen: als het Westen de nucleaire installaties van Iran niet snel plat bombardeerd, dan zullen we de vredelievendheid van de Islam spoedig in volle glorie beleven (en Israel als eerste).

  BeantwoordenVerwijderen