Ruilen doet huilen

Arabist_jansen

Roepen dat de Holocaust een verzinsel is, moet toegestaan blijven, voor zo ver het niet al gewoon toegestaan is. De Holocaust is een zo ongelooflijke gebeurtenis dat er tot in lengte van jaren twijfel zal blijven opduiken of al deze gruwelen wel echt gebeurd zijn. Twijfel, en een verbod op kritisch onderzoek, dat is een bekend beroerde combinatie.

In de islamitische wereld is ontkenning van de Holocaust de default setting van elke intellectueel. Intellectuelen uit de islamitische wereld die laten weten dat zij denken dat de Holocaust ‘echt gebeurd’ is, halen meteen de voorpagina’s. Vaak nog met daarbij de innerlijk tegenstrijdige bewering van de westerse krantenvolschrijver, dat het dus wel meevalt met wat er in de wereld van de islam geloofd en gedacht wordt.

Dat is innerlijk tegenstrijdig, want zo lang een intellectueel uit de islamitische wereld die de Holocaust accepteert als reëel bestaand hebbend nog groot nieuws is, is het zeer bedenkelijk gesteld met ‘wat er in de islamitische wereld geloofd en gedacht wordt’. Dat nu is nuttige informatie voor de inwoners van een land met een dagelijks groter wordende islamitische minderheid.

Die islamitische minderheid wordt geleid door en heeft te lijden van een bijzonder listige voorhoede, die het Westen min of meer de volgende deal voorlegt: ‘Wij zeggen verder niks over die Holocaust, jullie zeggen niks over onze geliefde profeet, de Godsgezant Mohammed, Gods Heil en Vrede zij over hem’.

En blij dat de westerse regenten zijn met die deal! Er is een einde gekomen aan de islamitische Holocaustontkenning! Hoera, de vlag uit. Maar de prijs is wel te verwaarlozen in de ogen van onze nihilistische en agnostische regenten, in de ogen van weldenkende en vredelievende burgers daarentegen helemaal niet. Die prijs, het nalaten van het bekritiseren van Mohammed, is te hoog, en van een andere orde.

Bij de Holocaust gaat het om controleerbare feiten, bij het bekritiseren van Mohammed gaat het daarentegen om de vorming van een moreel waardeoordeel: over oorlog en vrede, uitroeiing van andersdenkenden, sluipmoord op andersdenkenden, pedofilie, veelwijverij, vrijheid van vereniging, democratie, godsdienstvrijheid, echtscheiding, homofilie, vrijheid van onderzoek en meningsuiting, gelijkheid voor de wet, vroom bedrog, en zo voort en zo voort. De lijst is even lang als de biografie van Mohammed bladzijden telt.

Zo’n deal moeten we niet willen maken. Waar er twee ruilen, moet er een huilen.

HansJansen

22 opmerkingen:

 1. Volledig mee eens. Feiten en waarde-oordelen zijn verschillende zaken (die helaas steeds vaker verward worden).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. U was zo drollig om een grap te maken over de Ambassadeur van de Verheven Porte ten tijde van de Verlichting en France. De goede man wilde iets weten wat hij niet wist. U bespotte hem. Bernard Lewis was Uw referentie. Is deze Bernard Lewis niet dezelfde die zich mordicus verzet tegen de erkenning van de Grote Catastrophe a.k.a. de Armeense Holocaust ?

  Wilt U deze vraag beantwoorden met ja/nee voor ik U verder laat gaan.

  U zit achter de knoppen & ik ook.

  Binnen een kwartiertje graag Uw antwoord hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Re : Bernard Lewis staat ook bekend om zijn claims dat de Armeense Genocide juridische en historisch niet valt onder de noemer 'genocide', maar meer het gevolg was van een bloedige burgeroorlog waarbij Armeense en Turkse Osmanen elkaar te lijf gingen. Volgens Lewis vielen aan beide kanten enkele honderdduizenden doden en was er van georganiseerde genocide geen sprake

  @ (Arabist)Hans Jansen
  Er zijn meer Lewissen maar om elk misverstand uit te sluiten : DE Bernard Lewis. Toch ?

  Het is nu 15:20 op mijn original Cartier Tank

  Die loopt nog als een kievit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Re : Onafhankelijk en onbaatzuchtig;
  voor uw dagelijkse portie geestelijk verzet

  Het is nu 15:35 en ik geef U nog een kwartiertje gratis & voor ik niks. Ik lijk wel een turkse bloemenkoopman : alstublieft, efendi Jansen, ik doe er een bosje Apeldoorners bij. Stipt 16:00 en dan gaat U OF in de moderatie OF turkse tulpenbollen vreten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Professor Jansen, met zijn woon-en-leefervaring in Egypte, zijn kennis van het Arabisch en van de actualiteit en de geschiedenis van de islam, zal het ongetwijfeld het beste weten. Ik vraag mij alleen af hoe representatief dan die oelewappa's zijn die ik op U-Tube heb gezien en die de Holocaust vieren als een terecht straf voor de Joden, intussen betreurend dat Hitler niet grondig genoeg te werk is gegaan en bezwerend dat de islamitische wereld het toch echt aan de eigen hoogstaande ethiek verplicht is het karwei grondig af te maken.

  Ik herinner aan één zo’n theedoek, en wel de geestelijk leidsman van onze eigen Marcouch, Al-Qaradawi, die zich op die manier uitliet en eraan toevoegde dat hij Allah bad nog voor het einde van zijn leven met een machinegeweer Joden te mogen neermaaien, al zou hij al in een rolstoel zitten.

  Het ontkennen van de Holocaust is overigens natuurlijk altijd een dekmantel voor Jodenhaat, met name door islamieten. Het is gewoon een vorm van antisemitisme zoals het vieren van de Holocaust dat ook is.

  Mijn indruk is niet dat onze quasi-elite een uitruil voor ogen staat – islamieten houden hun kop over de Holocaust en wij over Gods Eigen Geloof En Zijn Profeet . Onze geestelijk leiders in media en parlement hebben toch altijd al, zo maar voor niks, lopen dreigen dat wie kritiek heeft op de oudste en grootste anti-humane totalitaire ideologie, een rare racist is, een Fortuyn-type, een Wilders-aanhanger, in elk geval iemand die er niet bij hoort in Nederland? Bij mijn weten hebben ze voor hun collaboratie nooit iets terug gevraagd.

  Zo’n Martijn van Dam (PvdA) die volgens de VK van deze morgen had gezegd dat Israël onder druk gezet zou moeten worden, verwacht toch niet van Hamas of Abbas dat ze de openlijke verklaringen dat ze nooit echte vrede met Israël zullen sluiten in ruil intrekken en Israël erkennen? Martijn van Dam hoor je toch niet over de gigantische haatcampagnes die daar al decennia de bevolking de Jodenhaat elke dag inpompen via de scholen, de moskeeën en de staatsmedia? Martijn van Dam verwacht toch niet dat de terreur ophoudt voordat Israël vergaande concessies doet? Martijn van Dam verwacht toch niet dat die miljardensteun van de Verenigde Misdadigerstaten – óók al decennialang -- een keer aan iets anders wordt besteed dan haatpropaganda, wapens, corruptie, aanslagen en raketbeschietingen? Martijn van Dam verwacht volgens mij helemaal niks terug voor zijn walgelijke collaboratie met een openlijk nazistisch systeem.

  Persoonlijk vind ik overigens dat de Holocaust een bijzonder plek mag hebben in het debat over de Vrije Meningsuiting. De Holocaust is de essentiële erfzonde van onze Joods-Christelijke Verlichtingscultuur. Aan het praten daarover mogen best bijzondere eisen worden gesteld. Aan het onderwijs erin zou ik bijzondere eisen stellen. Vooral als het islamitische jeugd betreft. Luister! Lees! Kijk! Maar dat is onderdeel van de confrontatie met het Nazi-verwante geloof dat islam heet en dat wij in het westen nog even kunnen uitstellen. Maar komen gáát die confrontatie er. In Nederland, in Europa en op wereldschaal. Daar helpt geen naïef gezwets van een narcist als Obama tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. http://www.oudlisse.nl/historie/Lefeber4.php

  Sinds 29 april 2009 een ook bij het klootjesvolk bekende tulp, de grote rode Apeldoorner.

  Wanneer op mijn nick clickt staat er onder mijn foto een tekst in het Arabisch. Wat is er te lezen ?

  Het is nu 15:48 dus beidt uw tijd

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vergat nog te vermelden dat Hans Jansen sinds zijn laatste tv-optreden nu wel steeds het lijstje paraat heeft met wat er zo allemaal mis is met de islam.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Uit de weg, Kassander
  De Turan Tankgirl gaat zo vliegepoepjes schieten en ik wil niet dat ze jou met maar eentje raakt. We hebben het niet over enige genocide maar over de geloofwaardigheid van de smegmaboy die rechts van jou op de bekende foto staat.

  Fast Eddy ligt al op apengapen in de lorum dus out of the way anders roep ik Marc van Oostendorp

  @ Willem
  U ook weg wezen want er wordt door haar met vliegepeopjes geschoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. . Dit is nu een vliegepoepje. Het kleine puntje links aan het begin van de regel. Ik heb er maar 50 geladen. Ik heb ze geplukt van onder de onbesneden voorhuid vandaan. De rimpelige voorhuid van (Arabist)Hans Jansen. Zijn denkraam is van gelijke orde van grootte als dat van het Dwaallicht Eddy Terstall die links op de bekende foto staat met in het midden Kassander. Kassander die Ons aanbidt en naar ik hoop eerdaags de shahadad zal zeggen in bijzijn van twee mannelijke getuigen. Kassander wordt net als wij ook moslim en voelt zich eindelijk bevrijdt van die Zelfbevlekker en Onanist die (Arabist) Hans Jansen is. Niet waar Kassander ?

  shot#1

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gooi die op zichzelf verliefde omgevallen boekenkast die hier de zaak verziekt er toch uit, Annelies!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prima stuk. Ik had deze ruil inderdaad ook al bemerkt. Uitermate treurig. Een volgende stap in het monddood maken van iedere vorm van islamkritiek.
  KeesB.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Re : Professor Jansen, met zijn woon-en-leefervaring in Egypte, zijn kennis van het Arabisch en van de actualiteit en de geschiedenis van de islam, zal het ongetwijfeld het beste weten.

  A : deze smegmaboy weet heel goed dat DE koran niet bestaat. Hij is een volksverhetzer @ Martien cf par. 130 Bundesstrafgezets.

  Ik ga hem gummen.

  Re : Het ontkennen van de Holocaust is overigens natuurlijk altijd een dekmantel voor Jodenhaat, met name door islamieten. Het is gewoon een vorm van antisemitisme zoals het vieren van de Holocaust dat ook is.

  A : je bent toch niet zo'n proseliet als G_W ? Een filosemiet met dezelfde vorm van bewustzijnsvernauwing als een virulente anti- semiet.

  La ook maar. Elke serieuze reactie die niet in het straatje van de smegmaboy past wordt toch gemeulenbelt. Het prachtige verhaal van Dr. Jan kostte een halve dag om te maken. Hup weg ermee.Ik ben god.voor.de.domme.nl zo kwaad weer dat ik je vanavond nog mail om me van mijn woede te verlossen over die Hans Jansen. Hij propageert een Islam die absoluut de mijne niet is. Een volksverhetzer is het @ Kassander. Ik wil ons verbond niet verbreken maar als je geen afstand neemt van dat GAZAN-pak en Eddy Terstall dan grijpen we je alsnog in de lurven. Dixit Pritt Stift.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik moet bij deze ruilhandel ook aan Marcouch (en al die anderen) denken die maar blijft roepen dat moslims respect voor homo's moeten hebben ('geweldig!') om vervolgens van autochtonen te verwachten (eisen) dat zij respect voor de hoofddoek tonen.

  Appels met peren dus. In alle opzichten.
  No way!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. "Roepen dat de Holocaust een verzinsel is, moet toegestaan blijven, voor zo ver het niet al gewoon toegestaan is". zegt Hans Jansen.

  Dries van Agt zal binnenkort ook wel gaan roepen dat de holocaust een verzinsel is. Van wat de restanten zijn van deze man kan je van alles verwachten. Onlangs heeft hij achteraf een subsidie toegekend aan Volkert vd.Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn. De andere helft van de subsidie heeft hij waarschijnlijk vóór de moord op Fortuyn al uitgekeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Re : Ik lijk wel een turkse bloemenkoopman : alstublieft, efendi Jansen, ik doe er een bosje Apeldoorners bij. Stipt 16:00 en dan gaat U OF in de moderatie OF turkse tulpenbollen vreten.

  Op het Singel kost een pakket met 25 grote Apeldoorners 7 € 99. Mooie handel voor Den Turk bij een inkoop van 1 € 99. De rest van de Bloemenmarkt is des duivels dat Den Turk zwaar onderprijst. De Bloemenmarkt is een closed shop vlg de Mededingingsautoriteit en overweegt maatregelen. Den Turk die twee Kangals plus een rimpel-hond in zijn kraam heeft liggen lacht in zijn vuistje. Hij denkt : after bayram dat in Rommeldam wordt opgetreden tegens congsi's als de T.C.A. en de Boys of the Bloemensingel.

  @ Willem 12:04
  Al onze meiden worden wekelijks door Stockton himself gekeurd. Mijn laatste film is alweer van een jaar of twaalf geleden. Goh. Als first Lady van the Imperial Harem hebben we de leukste standjes gedaan op de mooiste plaatsen in Osman's realm. Die grote gerestaureerde houten villa aan de Bosporus was een toplocatie. De link die had ik al.

  BTW Annelies van de Veer gaat laat vanavond flashen in de bossages aan de Nieuwe Meer achter het Esso Motor Hotel. Kom kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het is een gevaarlijke ruilhandel, want als je niets meer mag zeggen over de 'profeet' en zijn gedachtengoed en daar is het hele multiculcircus van de dialoog ook vooral op gebaseerd, dan kom je op gevaarlijk terrein, want dan kun je dus helemaal niets meer zeggen over de totalitaire en intolerante islam. Onder een deken van verstikkend respect heb je dan op zijn best de repressieve tolerantie à la Maleisië. Naar ik vrees een blauwdruk voor toekomstig Eurabia.

  Moslims ontkennen enerzijds de holocaust anderzijds juichen sommigen die ook weer toe. Hetzelfde patroon met intolerantie in naam van de islam. Die wordt heel gemakkelijk ontkend, maar tegelijkertijd laten ze onderling vaak niet na om hun instemming ermee te betuigen. Het is een circus van agressie ontkenning en verdraaiing van feiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Holocaustontkenning in het kader van vrijheid van meningsuiting; moeilijke kwestie. Ik las wat Naftaniël, die ik hoog heb, er over zei, en kon me in zijn redenering wel verplaatsen.
  Moet vrijheid van meningsuiting ook inhouden: welbewust de waarheid geweld aan doen, wetend wat de waarheid is, met het bewuste oogmerk om te kwetsen? Dat weet ik zo net niet. Anderzijds zou ik ook niet weten hoe je de vrijheid van meningsuiting zó zou kunnen beperken dat het doelbewust op kwetsen uit zijnde leugenaars
  onmogelijk wordt gemaakt hun kwetsende leugens rond te strooien.
  Natuurlijk kan men iets menen wat onwaar is, menend dat het waar is, en dan die mening uiten met geen ander oogmerk dan om uiting te geven aan wat men denkt dat waar is, terwijl het onwaar is. Men kan wel menen dat de kwadratuur van de cirkel mogelijk is.
  Men kan menen dat de hele ons bekende geschiedenis zoals op scholen onderwezen allemaal verzonnen is door een collectief van samenzwerende of van elkaar overschrijvende historici; dat er in 1815 bij Waterloo geen veldslag plaatsvond; dat Napoleon nooit heeft bestaan. Hoezeer ook in strijd met alle beschikbaar bewijsmateriaal, en hoe omvangrijk ook het bewijsmateriaal, men kan van alles menen en men kan die mening vrij uiten. Dus hoezo dan voor de Holocaust een uitzondering gemaakt?
  Op één of andere wijze zijn context, motieven en effecten hier van belang. Dat iemand oprecht twijfelt aan een voor vrijwel iedereen evident feit en aan die twijfel uiting geeft, kan gebeuren en kan moeilijk worden verboden. Maar doorgaans is de holocaustontkenner natuurlijk niet zo maar iemand die oprecht twijfelt omdat hij het bewijsmateriaal niet kent of de conclusies daaruit niet kan trekken; het is vaak iemand met de allersmerigste bedoelingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb de hoogste achting voor prof Jansen, maar ik mis iets wezenlijks in deze redenering, hoewel die helder en duidelijk genoeg lijkt. Het opheffen van het verbod op ontkenning, zou een goed tegengif zijn tegen de deal van wederzijdse zwijgplicht over het islamitisch dogma enerzijds en het verdriet dat daar nog altijd zit, anderzijds. Dus dan komt er openheid over wat niet ter discussie gesteld mag worden bij moslims c.q. genoeg eelt op de ziel van slachtoffers van de Shoah. Misschien ook wel een einde aan het schuldcomplex van de medeplichtigen. Allemaal waar en wenselijk. Maar wat ik mis, is het naar voren komen van de geheime agenda. Wat willen ware moslims liever dan officiële toelating, toch bijna erkenning, van het intimideren, demoniseren en vernederen van joden? Hier speelt de 'paradox' van politiek en religie, die hetzelfde zijn in islam. Dogma's mogen niet betreden worden zolang zij in een deal gesloten zijn met een tegenwaarde op het getraumatiseerd-religieuze vlak. Maar ze kunnen een gelegitimeerde macht worden, zodra ze op het hoogste politieke niveau niet meer verbannen zijn en als alle andere politieke acties doorgevoerd mogen worden. Het is dan de 'positieve actie bus' die alleen maar lof wil oogsten en vzmh'tjes. Kortom, keiharde jihad in Holland!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Tjonge jonge,
  Het lijkt hier het Midden Oosten wel !

  Jansen doet een beetje raar met de vergelijking historische feiten en kritiek op iemands private levensopvattingen. En dat is inderdaad appels met peren vergelijken.

  De holocaust ontkenning is een onderdeel of een gevolg van... een schromelijk tekort aan informatie danwel een volledig onvermogen tot objectivering of gebruik van helder verstand.
  Anders gezegd holocaust ontkennning komt voort uit een religieuze beschrijving van de wereld om ons heen dat achterlijk is.

  De tegenpool, in de vorm van Kassander, is er ook.
  De absurde en onterechte opgeblazen mateloze verering van de Holocaust. Of, bijvoorbeeld, de viering van de tachtigste verjaardag van een Duitse asielzoeker. De holocaust wordt maar al te graag te pas en te onpas bij de haren gesleept. Alsof er geen Stalingrad heeft plaats gevonden. Of dat communistische zuiveringen niet in de schaduw kunnen staan van de Holocaust.
  Geen vietnam, geen "killing Fields", enze enz.

  De holocaust als eenzaam en onaantastbaar gruwel der gruwelijkheden ... en daarom zijn wij (niet-joden) schuldig en hebben wij (joden) recht op Israel. Én zijn wij het zieligst, want vaak wordt een fatsoenlijk gesprek doodgeslagen met het Holocaust-argument.
  En van de islamitische kant wordt dan geroepen dat apen geen mensen zijn, laat staan dat die holocaust waar gebeurd is.

  Het enige verstandige wat Jansen heeft gezegd is dat de holocaust ontkenning hard opgezegd mag worden. Die vrijheid moet er bestaan.
  Maar dat moet niet het enige zijn waarop je je belachelijk maken kunt.
  Zo is de ontkenning van de Profeet als weldenkend persoontje danwel iemand met een klein beetje fatsoen of intelligentie ook toegestaan.
  Zonder dreigement van een demonstratie natuurlijk, waarbij niemand de garantie kan geven dat er geen gevaarlijke gek tussen loopt.
  En dat is nu het probleem.
  Als je de holcaust ontkent.... gebeurt er niets. Nou ja , Kassander wordt overspannen, maar verder niets.
  Ontken je het bestaan van de Baas van de Profeet, dan is dat andere koek.
  Dan wordt er ook niet meer fatsoenlijk gedebateerd, maar eerder gedreigd en vooral gescholden. ( zie boven)En dat zelfs de aanhangers van Yomanda niet eens !

  En daar zit em het verschil.
  Islamieten zijn jaloers op de Nederlandse vrijheidszin.
  Zijn allergisch voor een andere (vaak betere) mening en, dat is het ernstige, blijven vasthouden aan iets wat hun ondergang inluidt.

  Wat onze leiders betreft, meneer Jansen, moet u geen inderdaad geen illusies hebben.

  In de persoon van Rutte wordt de Holocaust nu misbruikt om aan meer zetels te komen. Deze opportunist had men ten tijde van het Volkskrant artikel (islam is een achterlijke cultuur) van 9 februari 2002 meer moed gegund.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Geen normale nederlander zou het tot voor kort in zijn haar hebben gehaald om de weloverwogen industriële vernietiging van de joden in twijfel te trekken, en heel weinig mensen zouden het nodig hebben gevonden om allerlei andere nare, maar helaas doodgewone verschijnselen op te voeren om de uniciteit van de nazistische monstercrime te relativeren..
  Ze waren er natuurlijk wel, maar het discours dat zich tav de holocaust ontwikkeld had in beschaafd Europa gaf aan kwaadwillenden en gekken weinig kans.
  Als je echter lichtzinnig mensen binnenhaalt met een dubbele agenda en met een betreurenswaardige achtergrond, hetgeen wij met de islamitische invasie over ons hebben afgeroepen, dan zet je dus ook de deur open voor de lunatic fringe van magisch denkenden en van misdadigers die niet verblikken of verblozen van stapels lijken, en voor wie de laatste orgie wel al weer lang genoeg geleden is..

  Het is natuurlijk bespottelijk om te doen of er over de waarheid van de holocaust nog gediscussieerd zou moeten worden; er weliswaar zijn ook mensen die menen dat de aarde plat is en die moet je met rust laten, maar je vindt ze meestal niet in een wetenschappelijk forum.
  We moeten erg gaan uitkijken dat we niet serieus pas op de plaats gaan maken om achterblijvers uit de hele wereld de tijd te geven ons in te halen, zelfs zonder ze te laten voelen dat ze achterlijk zijn..
  Is het al niet erg genoeg dat in Amerika de Origin of Species opnieuw ter sprake komt?
  Straks ontaardt onze eigen politiek in het afschuwelijke pandemonium van Algemene Vergadering bij Verenigde Naties, waar gangsterachtige figuren spreektijd krijgen voor het front van de beschaafde wereld, eigenlijk alleen maar omdat ze zo gevaarlijk zijn, of omdat het anders niet eerlijk is..

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het is in Nederland helemaal niet verboden om de holocaust te ontkennen. Het is zelfs niet verboden om de holocaust te gebruiken om iemand die opkomt voor de vrijheid van meningsuiting zoals Rutte, te associëren met de holocaust, zoals Van den Brink en die andere griffo wiens naam me gek genoeg niet te binnen valt, deden. En gek genoeg is dat beeld blijven hangen, Rutte als voorvechter van de Auschwitzlüge in plaats van wat hij werkelijk is: voorvechter van de vrijheid van meningsuiting. En die is om met Theo van Gogh te spreken, absoluut of er niet.

  En inderdaad, in de hoofden van ontkenners van de holocaust waren vaak meer onfrisse gedachten rond dan alleen die. Maar wat moet je ermee, die gedachten dan maar verbieden en de 'denkers' heropvoeden en als dat niet helpt op de brandstapel zetten ter loutering?

  Maar mag ik dan nog wat meer kandidaten aandragen voor heropvoeding en desnoods de brandstapel. Iedereen bijvoorbeeld die het maar niet in zijn bolle hoofd krijgt dat de islam gewoon een totalitaire, imperialistische ideologie verzonnen door en voor seksitische mannen om 'hun' vrouwen als slaaf te kunnen houden?

  De holocaust ontkennen is dom, de jihad tegen alle vrouwen en overigens alles wat niet-islam die nu gaande is bevorderen, dat is pas echt kwalijk, temeer ook omdat kritiek op die islam door onze eigen staat nog wel (want wat je subsidieert ben/doe je zelf) de kop wordt ingedrukt en je op vervolging kan komen te staan.

  Pak liever de ontkenners van de jihad aan want die dragen het overheidszwaard helaas niet voor niets.

  Overigens, van mij mag je ook de jihad ontkennen, gedachten zijn immers vrij. Mijn bezwaar richt zich ertegen dat het de staat is die dat doet, en die kritiek op die ontkenning en op aanhagers van de islam bestraft. Daarmee is de vrijheid van meningsuiting eigenlijk al lang om zeep gebracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. "Het is natuurlijk bespottelijk om te doen of er over de waarheid van de holocaust nog gediscussieerd zou moeten worden;

  En het is net zo bespottelijk om te doen of er nog over de waarheid van de islam gediscussieerd zou moeten worden...
  En toch gebeurt dit. Hier op Hoeiboei.
  Tijd voor iets zinnigs in plaats van "dat we niet serieus pas op de plaats gaan maken om achterblijvers uit de hele wereld de tijd te geven ons in te halen, zelfs zonder ze te laten voelen dat ze achterlijk zijn.."

  Inderdaad. Hoogtijd om die islam maar eens te laten voor wat het is: Rommel en tijdrovende pogingen om het wiel nog maar weer eens uit te vinden. En pas als het echt nodig is, kan het in behandeling genomen worden.

  Er zijn tenslotte veel interessantere dingen in de wereld en het leven is maar kort.

  Caroline,
  Het opvallende aan Rutte is. Is dat hij zijn mondje houdt als er moed vereist wordt en zijn moeders toestemming om te spreken lijkt gekregen te hebben als alles veilig is.

  Het ware beter geweest als Rutte NU zijn mond opendoet en de gedeputeerden van Noord-Holland die NAMENS de VVD geacteerd hebben, royeert, hun VVD-lidmaatschapkaart verscheurt.

  Zo'n rechtvaardig man is dat, die Rutte.


  (interessant onderwerp trouwens !)

  BeantwoordenVerwijderen