Geboden

Geboden

1 opmerking:

 1. spelregels..

  Daar begint en eindigt het mee.

  De vraag is waarom en in hoeverre alles nog eens expliciet gemaakt moet worden: aan de spelers van een voetbalelftal vertel je ook niet bij het betreden van het veld dat het de bedoeling is dat ze tijdens het spel alleen de bal trappen, dat alleen de keeper de bal met de hand mag aanraken, en dat het de bedoeling is dat de bal door de partijen in het doel van de andere gewerkt wordt.

  Wat is er fout gegaan, dat maatschappelijke spelregels niet met de paplepel worden ingegoten. Hoe heeft het bestuur dat niet willen ( "kunnen" is een absolute diskwalificatie !) zien, en waarom heeft men er niks tegen willen doen?
  Zelfs toen men zag - al een jaar of tien geleden- dat de ordebewakers, de "beste vrienden van de politie", door randjongeren, massaal door elkaar mobiel opgeroepen, werden afgetuigd en gemolesteeerd?
  Razia´s in Hoog Catharijne, en toch bleef en blijft het LOCALE BESTUUR wegkijken.
  Zoals laatst weer bevestigd met het onderzoek naar de uitwerking van de Wet Investering Jongeren in Utrecht, waaruit bleek dat olv de gemeente en "Fourstar", crimineel misbruik van voorzieningen werd verzwegen en getolereerd.

  Het openbare locale bestuur in op veel plaatsen, in het loslaten van maatschappelijke waarden, gecorrumpeerd. Denk ook aan de subsidies aan religieuze doelen en instellingen door de gemeente Amsterdam.
  De elite is de draad kwijt.
  De bezittende, heersende en wegkijkende klasse is tegenwoordig "linksch".

  BeantwoordenVerwijderen