Erdoğan is een kassier van het Zionisme

(Uit een) interview met Necmettin Erbakan (rechts) (Weltonline, 8.11.2010)


WELT ONLINE: Hun leidmotief is de these van een in het geheim functionerende, door Joden en Israël aangestuurde wereldorde. Is dat werkelijk hun wereldbeeld?

Erbakan: Al 5700 jaar lang regeren Joden de wereld. Het is een heerschappij van onrecht, wreedheid en geweld. Ze hebben een sterk geloof, een religie, die hen vertelt dat ze de wereld moeten beheersen. Kijkt u eens naar dit bankbiljet van 1 dollar. Daarop is een symbool, een trap met 13 treden, met een oog in de top te zien. Het is het symbool van de joodse wereldheerschappij. De trappen stellen 4 »open« en andere geheime samenlevingen voor, daarachter bevindt zich een »parlement van 300« en 33 rabbijnenparlementen, en daarachter nog andere, onzichtbare bestuurders. Zij regeren de wereld via de kapitalistische wereldorde.

Volledige interview WeltOnline hierr.

18 opmerkingen:

 1. Wat zei Wilder ook alweer over Erdogan?
  A total freak?

  Er lopen in Turkije op hoog niveau wel meer van rond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Arme ouwe. Zijn partij - de islamitische Saadet Partisi - haalde in 2007 bij de algemene verkiezingen minder dan 2.5% van het aantal stemmen en geen enkele zetel in het Turkse parlement.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het antisemitisme gaat heel diep in de Islamitische wereld. Hamas zegt in haar Handvest:
  "Er is nooit ergens een oorlog uitgebroken zonder dat zij [de Joden] er bij betrokken waren."

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze griezel is anders wel de stichter van de omstreden Milli Görüs beweging,lees ik in het interview.

  Im Jahr 1969 gründete Necmettin Erbakan die Bewegung „Milli Görüs“ (Nationale Sicht“). Ziel war eine Islamisierung der türkischen Gesellschaft, ausgehend von einer Islamisierung der Wirtschaft „von unten nach oben“. Der Erfolg war seither spektakulär – Erbakan wurde 1997 Ministerpräsident, wurde aber vom Militär zum Rücktritt genötigt. Doch seine Thesen und Methoden waren Wegbereiter für die gegenwärtige AKP-Regierung. Deren Führer, Regierungschef Recep Tayyip Erdogan und Präsident Abdullah Gül starteten als Erbakans Zöglinge ins politische Leben, sagten sich aber später von ihm los. Nun sieht der 84 Jahre alte Fundamentalistenführer die Zeit gekommen, Erdogan von der Macht zu verdrängen, um wieder selbst zu regieren.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Milli_G%C3%B6r%C3%BC%C5%9F

  De islamitische stichting Milli Görüş is één van de grootste islamitische verbanden in Europa, met afdelingen in onder meer Duitsland en Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het mag misschien vreemd klinken maar deze kolder komt heel erg bekend voor. Het wordt overal op het internet gevonden, meestal waarschuwt een bepaald soort mensen tegen complotten en illuminati. (Nooit gedacht dat ik dat woord eens zou gebruiken) Vaak ziet men geheime codes op het Amerikaanse bankbiljet, soms zijn de geheime opdrachten verstopt in de meldingen van de waterhoogten verstrekt door het ministerie van verkeer en waterstaat. Een nieuwe wereldorde, of een oude, ongrijpbare tegenstanders met nog onbegrijpelijkere doelstellingen. Stelletje xenofoben zijn het, is het niet de illuminati, dan zijn het wel de joden die codes hebben achtergelaten om op een vooral bepaald moment de macht te grijpen. Waarschijnlijk het moment van het einde van de Inca kalender in 2012. Pas maar op. Vroeger waren de Turken christenen, maar een joods complot zit er achter dat ze nu allemaal besneden zijn en geen varkensvlees eten. En volgens de Zuid Amerikaanse indianen staat de uitleg op het Yankee dollarbiljet.

  Oftewel Erdogan je bent een Turk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen wonder dat GroenLinks en D'66 zo enthousiast zijn over de toetreding van de Turken tot de EU: ze krijgen er 80.000.000 jodenhaters bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vroeger hoorde je heel vaak tegen iemand die dom deed; Turk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. waaa... het is allemaal waar. Zelfs de twintowers staan op die dollar.

  http://oncyclopedia.org/wiki/Bestand:20dollar_des_duivels.PNG

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Iemand heeft deze halve zool vergeten te vertellen dat Ataturk een jood was
  http://tinyurl.com/2ufzc53

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Turkije als doorgeefluik van de ziekelijke jodenhaat en xenofobie in de Arabisch-islamitische wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Annelies van der Veer is een cassière van het islamisme.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit is precies hetzelfde gedachtegoed als dat van GroenLinks, Internationale Socialisten, Bloud&Honour, Rote Armee Fraction, Die Grune, NPD, Antifa:

  "het zijn de Joden op Wall Street die alle ellende in de wereld veroorzaken"

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De Turken zijn de huurlingen van de Arabieren. Ze hebben op de weg van Allah zoveel volkeren en culturen platgeslagen, uitgemoord en geïslamiseerd dat ze zelfs recht kregen op de kaliefstitel en zichzelf Herrenvolk gingen voelen. Maar vraag aan elk Arabisch minkukel hoe hij over Turken denkt en je hoort hoe erop neergekeken wordt.
  Bernadette de Wit

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik zou het heel boeiend vinden als iemand eens zou onderzoeken bij politici die al zo lang 'gevestigde orde' zijn die foto's van zeg maar begin carrieré tot aan recentere foto's die geplaatst zijn van het gelaat. Om zo de vorm en verandering daarin van te kunnen zien. Op de ene foto lijkt Erdogan vriendelijker dan de andere keer. Ik ken iemand die weleens praat over de politiek, maar die voor de rest niet veel verstand heeft van veel dingen die hem boven de pet gaan. De man is op leeftijd, zo'n 63 jaar dacht ik. Hij zegt en benadrukt vaker dat als je er eenmaal in gaat met goede bedoelingen en je eigenlijk de 'corruptie' of in ieder geval de oneerlijkheid meemaakt en ziet dat het toch niet opschiet. En vervolgens niet hun biezen pakken en de wereld op hun manier te verbeteren, in welk opzicht ook, maar nog even lekker hun zakken vullen en met de rest meegaan. En zo een nog groter gat creeëren tussen wat de mens wil, en wat er gaat gebeuren.En het volk niet krijgt wat ze voor zijn/haar uitgebrachte stem terug zou moeten krijgen. Ik zou dan best willen kijken waar het eventuele omkeerpunt geweest zou zijn middels, 'het lezen van' maar meer uitgebreid bekijken of en hoe de veranderingen in het gelaat er al dan wel of niet zijn. Mocht iemand toch al op politiek gebied zeer geboeid zijn door mensen die in de politiek een dubbele agenda erop na houden wat meer belicht hebben en de moeite te nemen mij wat foto's te sturen. Zou ik de moeite wel willen nemen om mijn licht en of bevindingen met er over te laten schijnen en of op los gaan. Ik wacht graag eerst eventuele reacties af voor ik zomaar m'n email online zet. Ik ben ook redelijk geboeid over hoe het nou allemaal zit in de wereld maar ben momenteel met wat ander dingen bezig. Dus zijn er mensen die mij hier verder in willen trekken door middel van dit 'plezier' te doen? Verschillende meningen en bepaalde belichtingen op dergelijke onderwerpen uitwisselen, in goed verstand, schept een breder spectrum waardoor we met zijn allen op een dag hopen te mogen gaan kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik zou het heel boeiend vinden als iemand eens zou onderzoeken bij politici die al zo lang 'gevestigde orde' zijn die foto's van zeg maar begin carrieré tot aan recentere foto's die geplaatst zijn van het gelaat. Om zo de vorm en verandering daarin van te kunnen zien. Op de ene foto lijkt Erdogan vriendelijker dan de andere keer. Ik ken iemand die weleens praat over de politiek, maar die voor de rest niet veel verstand heeft van veel dingen die hem boven de pet gaan. De man is op leeftijd, zo'n 63 jaar dacht ik. Hij zegt en benadrukt vaker dat als je er eenmaal in gaat met goede bedoelingen en je eigenlijk de 'corruptie' of in ieder geval de oneerlijkheid meemaakt en ziet dat het toch niet opschiet. En vervolgens niet hun biezen pakken en de wereld op hun manier te verbeteren, in welk opzicht ook, maar nog even lekker hun zakken vullen en met de rest meegaan. En zo een nog groter gat creeëren tussen wat de mens wil, en wat er gaat gebeuren.En het volk niet krijgt wat ze voor zijn/haar uitgebrachte stem terug zou moeten krijgen. Ik zou dan best willen kijken waar het eventuele omkeerpunt geweest zou zijn middels, 'het lezen van' maar meer uitgebreid bekijken of en hoe de veranderingen in het gelaat er al dan wel of niet zijn. Mocht iemand toch al op politiek gebied zeer geboeid zijn door mensen die in de politiek een dubbele agenda erop na houden wat meer belicht hebben en de moeite te nemen mij wat foto's te sturen. Zou ik de moeite wel willen nemen om mijn licht en of bevindingen met er over te laten schijnen en of op los gaan. Ik wacht graag eerst eventuele reacties af voor ik zomaar m'n email online zet. Ik ben ook redelijk geboeid over hoe het nou allemaal zit in de wereld maar ben momenteel met wat ander dingen bezig. Dus zijn er mensen die mij hier verder in willen trekken door middel van dit 'plezier' te doen? Verschillende meningen en bepaalde belichtingen op dergelijke onderwerpen uitwisselen, in goed verstand, schept een breder spectrum waardoor we met zijn allen op een dag hopen te mogen gaan kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Illuminati membership is what majority of the people in the world always pray for but only few people know the meaning of the word "ILLUMINATI"
  don't get deceived membership is not that hard neither is it easy, but if you have the qualities to be a member sure you will be recruited into the brotherhood,
  we only empower those who have power.
  we enrich those who are rich.
  we are who we are , Brotherhood.
  if you know you have the qualities to become one of us kindly contact Mr.Scofied at http://thefameilluminatet.wixsite.com/website, or Email : thefameilluminatetemple@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen