Twee plus twee is vier-en-een-half (16)

Prof. dr mr Maurits Berger  (Universiteit van leiden): "De sharia en het  Nederlands recht zijn voor meer dan 95% aan elkaar gelijk".

-------------------------------------

De gematigde Palestijnse autoriteiten arresteren een afvallige moslim. Levenslang hangt boven zijn hoofd

Door Andrew Bostom

Herhaaldelijk wordt ons verteld dat de in Judea en Samaria gevestigde Palestijnse Autoriteiten onder leiding van President Mahmoud Abbas een gematigde, ja zelfs seculiere tegenhanger van het islamitisch fundamentalistische regime van Hamas in Gaza zou zijn, ondanks alle bewijs voor het tegendeel, inclusief de op Sharia gebaseerde ontwerpgrondwet.

Mahmoudabbas483Die absurde propaganda is afgelopen Donderdag 11 november weer eens ontmaskerd. Walid Husseini een inwoner van Qalqiliya en 26 jarige zoon van een moslimgeleerde is opgepakt naar aanleiding van een Facebook sting operation door Palestijnse veiligheidsfunctionarissen waarbij snapshots van zijn facebookpagina werden vergaard. Klaarblijkelijk is dit een even routineuze als doeltreffende methode waarmee vandaag de dag in het Arabisch islamitische Midden Oosten, het op de sharia gebaseerde islamitisch totalitarisme wordt opgelegd.

Een rustige jongen die elke vrijdag met zijn familie ging bidden en ‘s avonds zijn vader hielp in de kapperzaak, zo wordt hij omschreven maar in het geheim bleek Husseini regelmatig berichten te posten waarin hij de draak stak met de goddelijk essentie van de islam, de religie van vrede en tolerantie.
Het overheersende lokale sentiment wordt verwoord door de 35 jarige inwoner Qallqiliya, Abdul Latif Dahoud die een publieke ter dood veroordeling een toepasselijke straf voor dit vergrijp vindt:

“Hij moet levend verbrand worden om zo een voorbeeld voor anderen te zijn.”

De geplaagde familie van meneer Husseini toont nog grote genegenheid voor haar naaste door te verklaren dat hij slechts levenslang verdient, de huidige legale straf, wil hij voorkomen dat hij vermoord wordt wegens geloofsafval door een van zijn geloofsgenoten die zeker op shari’a gebaseerde onschendbaarheid voor zijn daad zal genieten.

De tragische ironie is dat Walid Husseini criminele woorden pathognomonisch zijn voor dat wat islam vergiftigt, vanaf haar verleden als proloog tot haar gruwelijke heden. Hij wordt namelijk beschuldigd van het feit dat hij beweerd heeft dat Allah de eigenschappen van een primitieve Bedoeïen heeft en dat hij blijft volhouden dat de islam een blind geloof is dat alleen daar kan groeien en bloeien en de gedachten van mensen kan bepalen, waar irrationaliteit en achterlijkheid heerse.

Bron

Vertaling: Barry Oostheim.

Noot van de vertaler: Husseini's Arabische talige blog was bijzonder populair en trok op haar hoogtepunt 70.000 bezoekers voornamelijk uit de Arabische wereld.

[Lees hier Twee plus twee is vier-en-een-half (1)en (2) hierr, en (3) hierr. en (4) en (5) hier, en (6), (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14) (15)]

9 opmerkingen:

 1. Professor Maurits Berger krijgt steeds meer gelijk. Ha ha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O ja, en die roofmoordenaar, die respecteerde het recht op leven van zijn slachtoffers ook voor méér dan 99,999% van hun tijd hier op aarde ....

  Wat voor een onnozele prietpraat verkoopt die Berger! Het venijn zit juist in het kolossale, onoverkomelijke verschil in die resterende 5%!

  Rudi Dierick

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel goed om deze zaak kritisch te volgen en dit lijkt me ook een zaak die door Amnesty moet worden opgepakt. Het selectieve zwijgen van de gevestigde media is helaas weer al te pijnijk als het om echte mensenrechten gaat.

  De islam kan alleen bloeien daar waar de menselijke geest gevangen zit en achterlijkheid de norm is. Helaas neigt de Europese Unie er steeds meer naar om delen van deze intolerante achterlijkheid te incorpereren in de Europese rechtsstelsels.

  Meer info over deze vrijdenker:

  een moedige en vrije geest

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "De sharia en het Nederlands recht zijn voor meer dan 95% aan elkaar gelijk".
  Maurits Berger

  "Het islamitisch geloof en Frontotemporal zwakzinnigheid (FTD) zijn voor meer dan 95% aan elkaar gelijk".
  Maurits Dekker

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die noot van de vertaler is wel erg saillant!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja die noot van de vertaler geeft wat hoop dat er toch belangstelling bestaat voor vrijdenkerij in die geestelijke woestijn. Hoop slaat de vonk van het vrije denken aan.

  Heel goed al die voorbeelden die aantonen dat die 5% waarmee de sharia van het Nederlandse recht zou verschillen toch wel erg veel verschil uitmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Onzinniger kunnen we het niet maken, wel wreder.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het verkrijgen van een geldige lening tegen slechts 2% rente is altijd een groot probleem geweest voor klanten met financiële behoeften. De kwestie van leningen en onderpand is iets waar klanten zich altijd zorgen over maken bij het zoeken naar krediet van een geldige geldschieter. Maar CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM maakte een verschil in de kredietsector. wij verstrekken leningen tegen een rentevoet van slechts 2% in het bereik van 5.000,00 euro tot 100.000.000,00 euro. Ons bedrijf heeft ook een persoon nodig die onze bedrijfsvertegenwoordiger in uw land kan zijn

  Onze leningdiensten omvatten: -
  * Investeerdersleningen .......
  * Schuldconsolidatie ......
  * Estate / Housing Establisment-leningen ........
  * Zakelijke leningen ......
  * Persoonlijke leningen ........
  * Internationale leningen ... .....
  * Vakantie / Vakantieleningen ............
  * Studiefinanciering. ... ....
  * Auto- of autoleningen
  * Kerstmis en Nieuwjaar leningen

  Onze leningen zijn 100% authentiek en gegarandeerd. Het enige wat u hoeft te doen is ons te laten weten wat u wilt, en wij zullen uw droom waarmaken. CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM zegt JA als uw banken NEE zegt. Tot slot financieren we een kleinschalig kredietkantoor, intermediairs, kleine financiële instellingen. We hebben onbeperkt kapitaal.
  De terugbetaling van de lening begint 1 (een) jaar nadat de lening is ontvangen en de aflossingsperiode loopt van 5 tot 50 jaar.

  VOOR ONMIDDELLIJKE REACTIE EN VERWERKING VAN UW LENINGTOEPASSING BINNEN TWEE WERKDAGEN,
  Neem vandaag nog rechtstreeks contact met ons op via: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com

  Neem contact met ons op met de volgende informatie:

  Voor-en achternaam: ____________________________
  Het bedrag dat nodig is als een lening: ________________
  Leningduur: _________________________
  Het doel van de lening: ______________________
  Geboortedatum: ___________________________
  Geslacht: _______________________________
  Burgerlijke staat: __________________________
  Contact adres: _______________________
  Stad postcode: __________________________
  Land: _______________________________
  Beroep: ____________________________
  Mobiele telefoon: __________________________

  Stuur uw verzoek om een ​​onmiddellijk antwoord op:
  crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com
  BEDANKT,
  Hoogachtend, JEFFREY FRANK

  BeantwoordenVerwijderen