De ene waarheid is de andere niet

Gevonden_voorwerpen_3
Reageerder Said lucht zijn hart op het muziekforum 'theBoards', "Nederlands meest gelezen hip hop forum" in het door hem gestarte topic: "waar je maar kijkt.. gaat t over de Islam": link.

Said: "maar Islam als excuus vaak voor gewoon pure haat tegen allochtonen, alleen nu mag het.. nu hebben velen een soort van gevoel van back up, of van dat t mag.

franse shit..amerikaanse shit, all over.. gatverredamme.
youtube comments.. het gaat vaak totaaaaal niet over de Islam..de video dan, maar dan komt er weer een white ass faggot beginnen over die apen moeten terug en allemaal zieke dingen zeggende over de profeet ..internet is echt vrijheid voor de bitch ass mietjes die buiten niks durven te zeggen..punk ass bitch ass pussies."
 (...)
Said: "Mensen onderschatten vaak hoe erg het is, het zit m ook in de "kleinere" dingen zoals ergens rondlopen waar je niet bekend bent, en dan zo erg vies worden aangekeken, mensen vragen op straat om directions en die gewoon weglopen tas vatspakkend..en believe me ik zie er niet eens uit als een stereotype mokro, laat staan hoe he voor hun moet zijn. Het zijn jaren al, vanaf kleins af aan door ouders , fokking volwassenen dus moeten horen hey vieze turk donder op naar je eigen land, het is niet een iets van nu pas..maar t is al voor zolang ik leef al aan de gang. Het erge is dat ze doen alsof ze lang stil zijn geweest!! alsof al die jaren shit werd getolereerd of zo!!?? hell no.
buschauffeurs die voor je neus doorrijden. Door leraren, door politieagenten bij wie je komt aanloppen en die dan zegt ja sorry maar je bent toch maarokkaans? nou dan ligt t aan je soortgenoten, daar kan ik niks aan doen..
door werkgevers..door collega's door schoogenoten, die al bij voorbaat denken dat je geen werk wil verrichten, alleen dan om te bewijzen met je hoge cijfers dat je ze allemaal bosst.
enzovoort enzovoort..deze shit wat er nu gebeurt, maakt alleen een nog veeeeeeel grotere kloof, en laat haat groeien, want als de een haat gaat de andere ook haten, niet iedereen is een MLK.

man als blanke autochtoon weet je fokking niks van dit, believe you motherfucking me."

Dit gaat nog even door, totdat uiteindelijk reageerder smaker-smaak het volgende schrijft:


"@ (...) Wil alleen toch even kwijt dat de marokkaanse medemens in nederland een stuk racistischer lijkt dan de nederlandse.. Even kort door de bocht ken ik maar weinig nederlanders die vrouwen met hoofddoekjes uit schelden voor hoer en andersom kan mijn zusje de beledigingen niet meer op 1 hand tellen.. Om over homo haat al helemaal niet te spreken.. daarnaast wil ik nog even kwijt dat ik als jongerenwerker al bijna tien jaar ervaring heb met marokkaanse jongen en dat zij, de positieve uitzonderingen daar gelaten, helaas wel in die slachtoffer rol kruipen elke keer als je ze op hun negatieve gedrag aan spreekt.. En sorry said, maar marokkaanse jongetjes gedragen zich opvallend veel meer vervelend dan andere jongeren en al die jongetjes roepen om het hardst dat ze moslim zijn.. niet zo vreemd dus dat, de niet zo bijster intelligente, henk en ingrid angst krijgen voor de islam.. Zij worden immers dagelijks geconfronteerd met boos kijkende, naar hun spugende, uitscheldende rot jochies die hun angst in boezemen.. Doe daar als gemeenschap wat aan en kom dan klagen.. Just my two cents.."

3 opmerkingen:

 1. -niet zo vreemd dus dat, de niet zo bijster intelligente, henk en ingrid angst krijgen voor de islam-
  De linksmens aan het woord, jongerenwerker.....dús slim én intelligent!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die muzieksite heeft het topic verwijderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij was die tweede reageerder (niet Said) gewoon keihard aan het liegen.

  BeantwoordenVerwijderen