UPDATE! Omroep Zenit bekent kleur voor Danen.

Update, 27.1.2009 Omroep Zenit bekent kleur voor Danen. Klik hier.

Brekend Nieuws!


Flutrapporten worden breekijzer tegen de PVV

René Danen slaat wild om zich heen. In een persbericht kondigt zijn stichting Nederland Bekent Kleur aan dat ook andere PVV’ers moeten worden aangepakt, onder wie Kamerlid Hero Brinkman. Het opvallende is dat Danen een beroep doet op twee dubieuze rapporten.

Allereerst is daar het islamofobierapport van de Europese Commissie tegen Racisme en Intolerantie (ECRI). Winnie Sorgdrager c.s zorgden destijds op grond van omstreden definities van islamofobie en met behulp van door de antiracismebestrijdingsbureaus aangeleverde cijfers in februari 2008 voor grote deining. Het rapport was een aardig wapen in de strijd tegen Geert Wilders, maar tegelijkertijd werden ook vrijzinnige critici van de islam zwartgemaakt. Toen het rapport niet zo zeer de PVV, maar de Nederlandse reputatie in de islamitische wereld dreigde te schaden, haastte het multiculturele instituut Forum zich om de echte feiten te sturen naar de Organisatie van de Islamitische Conferentie (OIC).

Een tweede dubieuze bron voor Danen is het rapport van de Anne Frank Stichting en de Universiteit Leiden, dat vervaardigd is via de twijfelachtige wetenschappelijke methodes van onderzoeker Jaap van Donselaar. Lees hierover het artikel (met twee updates) De pseudo-wetenschap van Jaap van Donselaar. Niet toevallig verscheen dit rapport, waarin de PVV in de fascistische hoek werd geduwd, vlak voor de behandeling van de klachten tegen Geert Wilders door het Amsterdamse gerechtshof. En opnieuw kwam de munitie uit de politiek bevooroordeelde hoek van de antiracismebestrijders.

Met twee partijdige en onwetenschappelijke rapporten op zak plus een gerechtelijke uitspraak, waarmee volgens de Wall Street Journal Saoedische rechtsnormen naar Nederland zijn gehaald, hoopt Danen nu de PVV in de volle breedte aan te pakken.

Merkwaardig genoeg treedt hij niet op tegen racisme en extremisme in eigen gelederen. NBK werkt voortdurend samen met de trotskistische Internationale Socialisten (IS). Actief voor Nederland Bekent Kleur is Miriyam Aouragh, prominent IS-lid, in 2004 spreekster bij de herdenking van Hamas-sjeik Ahmed Yassin en voortdurend solidair met de antisemitische en op de vernietiging van alle Joden gerichte terreurorganisaties Hamas en Hezbollah. Zo doet zich de vreemde situatie voor dat nauw met de politieke islam samenwerkende clubs proberen de critici van de politieke islam het zwijgen op te leggen.

U kunt het allemaal nalezen in het met feiten en argumenten onderbouwde Dossier Nederland Bekent Kleur.

Carel Brendel

Het verraad van links

17 opmerkingen:

 1. Bedankt, een goed artikel.
  Zwarte Zwadderneel | 23-01-09 | 22:01 verwijst ernaar in het GS topic "René Danen wil nu Hero Brinkman vervolgen".
  Hopen dat ze bij de rechtbank het ook zo zien. Wel veel tijd en geldverspilling voor Geert Wilders.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Zo doet zich de vreemde situatie voor dat nauw met de politieke islam samenwerkende clubs proberen de critici van de politieke islam het zwijgen op te leggen."
  En dat justitie in Nederland zich daarvoor leent.
  Misschien zelfs wel: zich er graag voor leent.
  Ik veronderstel dat van de bij justitie betrokken personen sommigen zo hun hartelijke betrekkingen hebben met personen die van die met de politieke islam samenwerkende clubs deel uit maken, als het niet somtijds dezelfde personen zijn.
  Was Winni Sorgdrager trouwens niet ooit minister van justitie, alvorens ze zich in dat ECRI manifesteerde? Het ligt dus waarschijnlijk allemaal dichter bij elkaar dan je zou denken, gesteld dat je nog een vaag geloof had in de onpartijdigheid van Vrouwe Justitia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Luister evt. ook naar obalive.nl (Holman en gasten), het tweede uur voordat het 'rondetafelgesprek' begint:

  obalive23.1.2009

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uit betrouwbare bron weet ik dat er aangifte gedaan is tegen het rapport van de Anne Frank stichting.
  De indiener van de klacht kan wel wat hulp gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ECRI rapport kwam mede tot stand op basis van gesprekken met de Commissie Gelijke Behandeling en organisaties die zich bezighouden met racismebestrijding. ECRI noemde februari 2008 het voorstel van de PVV dat bewindslieden met een dubbele nationaliteit hun niet-Nederlandse nationaliteit moeten opgeven, stigmatiserend.
  Zie: http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/1685
  Vervolgens bracht de Organisation of the Islamic Conference (OIC) in maart 2008 een 'islamofobie-monitor' uit, die zich mede op het ECRI rapport baseerde.
  Zie:http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/1801

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Adrie,

  Vertel meer.

  Het emailadres van de site Het verraad van links is:

  hetverraadvanlinks@hetnet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. “Het ras” is een flutbegripje zonder oorzaak. Hitler manipuleerde ermee en onze verheven idealisten manipuleren ermee.

  Zelfs hoeiboei kan de verleiding niet weerstaan met die stompzinnige enquête:

  Wie zijn volgens u krankzinniger, de autochtone nederlanders (minus Schaamspier) of de nieuwe nederlanders?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Adrie
  Als ik die hulp wil geven waar moet ik dan zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed stuk van Brendel, ook het dossier NBK.

  @Adrie. Kun je wat specifieker zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb aangife gedaan vanwege belediging en laster ivm het rapport Monitor Racisme van Jaap van Donselaar. Ik heb een vrouw en vier kinderen en sympathiseer met Wilders. Ik ben het zat steeds in de hoek gezet te worden van crimineel fascistisch/rascistisch rechts, mijn gezin en familie lezen ook de krant en internet.
  Het rapport bevat aantoonbaar onjuiste vergelijkingen en stellingen.

  Als belastingadviseur heb ik wel enige ervaring met procederen en ik heb zelf diverse artikel 12 procedures bij het Hof gevoerd.

  Ik ben niet beledigd omdat mijn symbool wordt aangevallen, maar omdat hij en ik met onjuiste argumenten eigenschappen toegedicht krijgen die we niet bezitten.

  Ik heb inmiddels ook de Anne Frank stichting verzocht het rapport in te trekken en/of te corrigeren anders overweeg ik ook aangifte tegen de stichting te doen.

  Wat mij betreft wordt de aanklacht en eventueel de artikel 12 procedure zoveel mogelijk publiek gevoerd, bijvoorbeeld op internet.

  Kortom behoorlijk wat werk aan de winkel en ik zou graag deskundige hulp ontvangen.

  Adrie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Cogito? Rudolf? Kees Rudolf?
  Wie heeft ook al weer in het verleden een stuk gepost over het een verkennend onderzoek dat Justitie heeft gelast over het nut en de bruikbaarheid van anti-discriminatie burootjes bij de bestrijding van racisme en verwante vergrijpen?? Zou hij de link naar de studie nog een keer kunnen posten misschien, als ik je niet op een afschuwelijke zoektocht jaag?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. http://nl.youtube.com/watch?v=grLicHJHEAM

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Paardestaart. Ik kan je helaas niet helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit is wat Pat Condell er over zegt.

  http://www.youtube.com/watch?v=EJKRF2uB8xU&feature=channel_page

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Adrie
  Ik wil hier best wat tijd in stoppen. Zeg maar wat ik moet uitzoeken voor je.
  Minik
  (blogger account werkt even niet)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Voor wie wil helpen met mijn aangifte tegen Jaap van Donselaar die Wilders en zijn aanhang op een hoop veegt met de nazi's het volgende:

  Ik wil dat die vergelijkingen stoppen, ze zijn niet alleen beledigend, maar nog belangrijker het is een valse en onjuiste vergelijking. Ik ga voor belediging en laster. Misschien wil Hoeiboei wel een item openen speciaal voor bijdragen waarmee bewezen wordt dat die vergelijking vals is of wat mij betreft dat die juist is. Ik filosofeer maar wat in het rond, misschien heeft iemand een beter idee. Wat mij betreft moet alles zo veel mogelijk openbaar zijn, ik heb alleen geen zin om mijn naw gegevens nu al in het openbaar vermeld te zien.

  Adrie

  BeantwoordenVerwijderen