Het positieve effect van 2 november (deel 3)

De_3_toppertjes

Let op! Update, 12.1.2009: Speciaal voor Achmed Marcouch bovenaan gezet: Marcouch wil graag superstadsdeel! Lees hier.

En: vraag: hoe zal het Marcouch in 2009 vergaan?

Het positieve effect van 2 november

(deel 3)

Toen de vrome moslim Mohammed Bouyeri op 2 november 2004 op klaarlichte dag de cineast Theo van Gogh op de rand van de zeer geliefde Amsterdamse wijk Watergraafsmeer ritueel afslachtte omdat Van Gogh de profeet van Bouyeri had beledigd - als ik me niet vergis had Van Gogh de profeet “oompje Mohammed” genoemd, het ging dus niet om het grappige woord geitenneuker, daar had Bouyeri geen probleem mee -, kon Bouyeri vast niet vermoeden welk positief effect zijn door de heilige koran geïnspireerde daad voor de Nederlandse samenleving zou hebben. Oké, zelf liep hij vooralsnog zijn eeuwige maagden mis maar zonder onze home grown moslim Bouyeri zouden we veel langer hebben moeten wachten op al die positieve effecten en maatregelen die uit zijn door Allah gesanctioneerde daad voortvloeiden en waar voorlopig geen einde aan komt.

Er bestaat nog wel enige weerstand tegen maar inmiddels kan er openlijk door een Nederlandse internist (Jannes Mulder) worden gepleit voor vrouwenbesnijdenis. Vrouwenbesnijdenis light. (Wie kan er nou tegen light zijn?) Vòòr 2 november zou zo'n voorstel niet hebben gekund en tot massale verontwaardiging hebben geleid maar nu is de tijd rijp en is het wenselijk. We moeten niet vergeten dat het voor gynaecologen niet te doen is om al die vaderlijke verzoeken om “een klein sneetje, alstublieft!” voor hun pasgeboren baby-dochters aan de kant te schuiven. Dat is op den duur onhoudbaar en het zou onmenselijk en zelfs discriminerend zijn om deze nieuwe Nederlanders die het beste met hun dochters voor hebben ervan te weerhouden hun cultuur en/of religie hier vrijelijk te beoefenen. We kunnen ze maar beter tevreden stellen en houden. Ze zijn al veel te lang achtergesteld en verwaarloosd maar zonder 2 november was het niet gelukt deze gretig groeiende minderheidsgroep zo snel serieus te nemen. Wie hard schreeuwt wordt immers bediend. Zij willen dat sneetje of dat prikje? Dan krijgen ze dat en wie kunnen zo'n sneetje loepzuiverder en hygiënischer aanbrengen dan onze zeer bekwame heren doctoren? Nou dan! De enige vrouw, die zelf ongevraagd 'van onderen' met het mes is bewerkt maar niettemin haar stem heeft durven verheffen, heeft ons land vrijwillig verlaten dus waar wachten we op?

BinladenEen ander positief effect van 2 november is de geestelijke ontwikkeling die orthodoxe moslims in de polder sindsdien hebben doorgemaakt. Wie had ooit
gedacht dat de vrome Mohammed Cheppih (het leiderschap van de Nederlandse Arabische Europese Liga (AEL) ging niet door maar hij zit weer volop in de lift) zo snel de radicaliteit zou afzweren? Pleitte hij indertijd vol overgave tegen zoenen op straat en sprak hij openlijk vol bewondering over terroristenleider Osama Bin Laden, slechts een paar jaar later heeft de ex-radicaal zijn eigen Poldersmoskee in Amsterdam. Daar mag hij jonge van het rechte pad afgeraakte moslims helpen bij hun speurtocht naar hun ware identiteit. Daarna wijst hij ze de juiste en enige te gane weg. Een geschiktere leider, een beter rolmodel valt er niet snel te vinden om de jeugd van radicalisering af te houden moeten de boven-ons-gestelden hebben gedacht.

Dat vindt ook de vrome Ahmed Marcouch (momenteel stadsdeelvoorzitter in Slotervaart (A'dam, PvdA maar beoogd eerste allochtone burgemeester van Amsterdam) die precies weet wat Said Qutb, de medestichter van de politieke islam (islamisme) en in 1966 geëxecuteerd, eigenlijk bedoelde en daarom pronkt Marcouch graag met het fraai uitgegeven (goud op snee) Verzameld Werk van Qutb dat hij uiteraard in zijn boekenkast heeft staan. Marcouch weet dan ook dat "Qutb de echte islam, de islam van sociale gelijkheid en gerechtigheid niet meer in de samenleving herkende. Dat is in wezen een verlichte opvatting”. De islamist Qutb was een verlichter! We hebben het verkeerd begrepen. Vandaar ook dat Qutb inspirator voor Osama Bin Laden is. Dus alles klopt gelukkig weer. Wie herinnert zich nog dat Marcouch ooit zijn afgrijzen uitsprak over een kindertoneelstuk in de Krakeling waarin de jonge toneelspelertjes elkaar – zo lief – op de mond hadden gekust?

Ramadan
Net als islamhervormer Tariq Ramadan, van wie Marcouch wel een paar dozijn klonen in Nederland kan gebruiken, ziet Marcouch in dat te harde taal en nog meer dreiging onnodig zijn om zijn felbegeerde sociale islam light met alles erop en eraan in Nederland te bewerkstelligen. Wij hebben nog even geen weet hoe die er precies uitziet al vangen wij dagelijks een glimp op: politieagentes met hoofddoek, kuise, geen met het andere geslacht handenschuddende maar desalniettemin zeer respectvolle straatcoaches, vanzelfsprekend meer islamonderwijs op openbare scholen, kortom meer (respect voor) islam voor ons allen. Het is een kwestie van in duidelijke taal je rechten opeisen. Ramadan heeft daarbij nog gezegd dat het Westen veel van de islam kan leren want wij maken het wel erg bont hier, en dat stenigen bij overspel wordt heus niet direct ingesteld.


Ahmed Marcouch werkt keihard aan deze sociale islam in Nederland en die andere Ahmed, Ahmed Aboutaleb (momenteel staatssecretaris Sociale Zaken en Werkgelegenheid maar beoogd - binnen tien jaar - eerste allochtone premier van Nederland), steunt hem weer, dus het kan niet misgaan want Aboutaleb heeft beloofd van Nederland een paradijs te willen maken. In wat voor land wij voor 2 november leefden, weet ik niet maar blijkbaar zal die tijd verbleken bij het sociale en rechtvaardige paradijs dat zal komen als deze vrome en geestelijk gegroeide moslims met vereende krachten hun zin krijgen. Er staat ons iets nog veel mooiers te wachten!

Iedereen gelooft dat de enige mensen die voor 2 november slachtoffer van discriminatie waren moslims zijn dus het is geweldig dat er nu talloze moslimdiscriminatiemeldpunten uit de grond zijn gestampt die goed in de gaten houden waar de blanke autochtone bevolking over de schreef gaat. Het voorvoegsel 'moslim' kon zelfs weg want dat zou te stigmatiserend zijn; iedereen weet immers wel om wie het gaat. Het zijn succesvolle meldpunten waar mensen die in het diepst van hun ziel worden beledigd terecht kunnen.

Vooral websites/weblogs maken het steeds bonter met hun discriminerende alles en iedereen over één kam scherende islamofobische taal. Ja, en als een weblog de naam en het werk van zo'n meldpuntmedewerker vermeldt, terwijl die medewerker gewoon zijn werk doet, dan is het logisch dat alle zeilen worden bijgezet om deze moslimse medewerker (zijn identiteit, die hij gelukkig heeft gevonden) te beschermen en zo'n weblog schrik aan te jagen. Lukt dat niet een-twee-drie via de provider dan kan er bij de politie aangifte tegen de eigenaar van zo'n hate site worden gedaan.

Komen er veel klachten binnen over een spotprententekenaar dan is de politie in dat geval gemachtigd de tekenaar van zijn bed te lichten, hem voor de maximaal toegestane tijd op te sluiten (wat heel lang niet is voorgekomen) en zijn werkgerei in beslag te nemen. De politie is je beste vriend en de politie heeft sinds 2 november vele studiereizen naar Marokko en Turkije ondernomen en daarbij lezen agenten tegenwoordig de koran dus als zij niet weten waar ze mee bezig zijn! Het is een zeer positieve ontwikkeling dat discriminatie nu in de kiem wordt gesmoord, dat voorkomt slachtoffers.

Er vallen nog zo veel meer positieve effecten van 2 november te noemen - Balkenende kan tevreden zijn - maar het voert te ver die allemaal te vermelden, bovendien bent u ook niet gek maar wat zeer vermeldenswaardig is, is dat er spontaan een nieuw merk hoofddoek is opgericht om dit (helaas) negatieve symbool ook eens in een positief daglicht te plaatsen en onder de autochtone bevolking te promoten. Reuze chique, net als vroeger en helemaal niet het groepsdenken bevorderend maar een fijne vorm van solidariteit. Je ziet nu nog wel wat vrij haar onder deze stijlvolle doeken maar ik heb er het volste vertrouwen in dat men net zo lang blijft doorpromoten totdat alle haren in bedwang worden gehouden.

Nee, het was niet fraai wat er op 2 november in ons waterige landje heeft plaatsgevonden maar we hebben ons voorbeeldig hersteld en hernomen en laten we niet overdrijven: het ging slechts om één moord en dan kun je moeilijk van een terroristische aanslag spreken terwijl er wel onnoemlijk veel positieve effecten uit zijn voortgekomen. Pure winst! Voor geweld hoeven we daarom niet meer zo te vrezen en daar gaat het toch om!?
Eén moord was genoeg, maar dan moeten we, nu de goede weg is ingezet wel dóórpakken!
De druk op jonge islamcritici als Ehsan Jami is zo stevig dat hij nu wel zijn lesje heeft geleerd. Vergeet niet dat van de resterende islamkritische (maar in wezen volslagen islamofobische) geesten de gemiddelde leeftijd sterk stijgend is. Het is een kwestie van tijd en ook hun stem zal verstommen.

Moge Allah u bewaren

Annelies van der Veer

juni 2008

Reacties Het positieve effect deel 3

Volledigheidshalve zijn de teksten 'Het positieve effect van 2 november (deel 1)' en 'Het positieve effect van 2 november (deel 2), die eerder op VetVEtVET verschenen op Hoeiboei geplaatst.

5 opmerkingen:

 1. Alle relevante artikelen over Ahmed Marcouch zijn op de site Het verraad van links samengebracht in het Dossier Ahmed Marcouch

  Interessant is ook het voorspellende artikel in de Volkskrant van de drie Slotervaartse raadsleden Pieter Beste, Jan Engel en Clyde Moerlie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En dan het artikel van de 'snake' Ramadan. Het lijkt wel of ze nu weer even doorpakken naar de volgende fase.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Opnieuw een vals staaltje van Marcouch:

  Marcouch wil nieuw moslim stadsdeel

  Na er eerst 15(!) gesticht te hebben heeft Amsterdam sinds kort het plan opgepakt het aantal stadsdelen te verkleinen. Er moeten minder, grotere stadsdelen komen, dat maakt de stad weer bestuurbaar! Het zal wel. Hoe dan ook, de stadsdeelvoorzitter der stadsdeelvoorzitters Marcouch haakt creatief in op dit voornemen en ontvouwde onlangs zijn plannen voor een 'super-stadseel' in Amsterdam-West. Het deel van 020-west dat buiten de ring ligt moet een soort van op zichzelf staande gemeente worden zo wil Marcouch. Kenmerk van deze 'stad op zich' moet zijn dat de islam er zo lekker dominant aanwezig is: ‘Er kan een bloeiende moslimgemeenschap ontstaan met voldoende sociaal kapitaal' aldus Marcouch. Dit Mekka020 kan vervolgens gaan 'concurreren' met Almere en Purmerend, inclusief eigen voorzieningen en een eigen bestuur. Is iedereen enthousiast over deze toekomstige banlieu? Nee. Clyde Moerlie bijvoorbeeld, die vorig jaar uit de PvdA stapte toen Marcouch voorstelde islamles op openbare scholen te gaan geven, is not amused. ‘Een heel merkwaardige uitspraak. Maar het past wel binnen zijn denken. Ik zie weinig in het eenzijdige walhalla dat Marcouch wenst neer te zetten. Waarschijnlijk een stadsdeel waar ambtenaren vrouwen geen hand hoeven te geven, met islamlessen op openbare scholen. Wij dachten dat we bij de PvdA lid waren van een seculiere partij, maar Marcouch ziet het vooral als zijn plicht om als goed moslim de islam te verspreiden.’ Een troost, Fatima Elatik wordt binnenkort ook stadsdeelvoorzitter dus dan komt alles toch nog goed. Opdat Allah duizend auto's moge laten branden in 020-Gaza.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/01/marcouch_wil_nieuw_moslim_stad.html#comments


  Hij is trouwens best wel sluw, want in dat bericht in De Pers is het zodanig geformuleerd dat hij er ook weer mee weg kan komen door te zeggen dat hij het net niet zo bedoeld heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bang voor de intolerantie van moslims:

  Duitse politie verwijdert Israëlische vlaggen

  DUISBURG - In Duitsland is een politieke rel ontstaan omdat de politie twee Israëlische vlaggen heeft verwijderd. Dat gebeurde zaterdag, toen in Duisburg in het Ruhrgebied 10.000 mensen demonstreerden tegen het bloedbad dat de Joodse staat aanricht in de Gazastrook.

  Omwonenden hadden in een reactie op de betoging twee Israëlische vlaggen opgehangen achter een raam. De politie vreesde dat de woedende menigte het huis in brand zou steken, aldus de krant Bild woensdag. Ook waren er maar 350 agenten aanwezig omdat de opkomst bij de demonstratie van tevoren was onderschat. Om escalatie te voorkomen, braken agenten de deur van de woning open en verwijderden de vlaggen. De menigte reageerde met applaus.

  Stephan Kramer, secretaris-generaal van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland rept, over een ’schandaal’ en een ’verwoestend signaal’ omdat de politie de vrijheid van meningsuiting niet heeft verdedigd en volgens hem partij heeft gekozen voor ’agressieve relschoppers’.

  Donderdag buigt het deelstaatparlement van Noord-Rijnland-Westfalen zich over de kwestie. De hoofdcommissaris van de politie van Duisburg heeft al excuses aangeboden.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/2997678/__Politie_verwijdert_vlaggen_Israel__.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello. And all nice words. great site great yes it is.
  [url=http://free-porn-free-sex-free-xxx-videos.org] free xxx[/url]
  free xxx
  http://free-porn-free-sex-free-xxx-videos.org

  BeantwoordenVerwijderen