Jeroen Pauw gelooft niet in de multiculturele samenleving

Gevonden_voorwerpen_3


Jeroen Pauw (P & W): "Ik geloof niet in de multiculturele samenleving".

Bekijk de uitzending hierr.

33 opmerkingen:

 1. ach, Ik kan me nog herinneren dat tijdens de opkomst van Pim Fortuyn deze Jeroen Pauw aangaf Pim een hele foute man te vinden. Vooralsnog is Jeroen Pauw een echte linkse multiculti.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meer over Faizel Enait op Het verraad van links. Nu is hij voor iedereen de grote boeman, maar hij werd ontzien door de Commissie Gelijke Behandeling en de Erasmus Universiteit en hij won zelfs een essaywedstrijd van de Wiardi Beckman Stichting, het wetenschappelijk bureau van de PvdA.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als mensen geloven dat het nog wel goed komt met de multiculturele samenleving, dan kunnen ze nu weten dat dat niet zo is.

  Het kwalijke is dat Enait gelijk heeft gekregen. Er zullen meer advocaten volgen die niet zullen opstaan, geen handen zullen schudden en een hoofddeksel en hoofddoek dragen. Dat is zijn grote verdienste.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is belachelijk dat dit soort lieden keer op keer door allerlei commissies de ruimte krijgen voor hun intolerantie en dogmatisme. Hij was zo intolerant dat hij die ware intolerantie van de islam niet kon verbergen bij Pauw en Witteman. Hij zei ook dat Jeroen Pauw gezegd zou hebben dat Pauw niet in de multiculturele samenleving geloofde!

  Maar islamisering heeft ook helemaal niets met multiculturalisme te maken, maar is gewoon het opleggen van een zeer argressieve en intolerante monocultuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Carel. Je link werkt niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tja, beter laat dan nooit.

  Merkwaardig overigens dat al die fanatieke aanhangers van de islam altijd zo ontzettend lelijk zijn, echt lelijk op een manier ook die we hier voordat we zo cultureel verrijkt werden, toch nauwelijks zagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Caroline. Leuke bolle kop, grappige muts, lekkere, volle lippen, poezelig lijf, als je ervan houdt best wel lekker. Maar wat Faizel Enait gevaarlijk maakt, is dat hij de serieuze boodschapper is van nieuwe religieuze wetgeving die we met z'n allen niet willen.

  Voor de rest: kijk lekker zelf in de spiegel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is deze link beter? Bovenaan staan twee artikelen over hoe Faizel Enait in het verleden geen strobreed in de weg is gelegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 'Elite-racist' wordt nog eens een geuzennaam, zo niet een erenaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Met een beetje fantasie zou men Enait kunnen dagvaarden wegens het aanzetten tot haat. Weliswaar haat tegen zichzelf maar dat maakt juridisch geen verschil, want me dunkt dat er thans een onnoemelijk aantal mensen bestaat die hem geen gelukkig kerstfeest toewensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is zum kotzen!
  Stuur een mail naar het Hof van Discipline!
  griffie@griffiehvd.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tikt lekker aan:

  Sinterklaasmijter kruis verwijderd
  Niet opstaan in de Rechtbank
  Minarettenkwestie in Zwiserland

  steeds meer stemmen voor Wilders.

  Enge vent - pas op! Een ras fundamentalist! Zijn soort zijn jihadisten, geloven in het wereldwijde Kalifaat 'in navolging van Mohammed, Pooh'

  Wie presteerde het onze seculiere rechtspraak zo te laten beledigen en áf te schaffen door zijn Koran infiltratie? Hij, die slechts respect heeft voor Koran = SHARIA RECHTBANKEN?

  KNETTERGEK!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De moslimmuts Enait zegt dat hij door een muts te dragen het voorbeeld volgt van de finale profeet Mo (saw)wiens gedrag model is voor 1,2 miljard moslims. Profeet Mo had o.a tussen de 600 en 900 Joodse mannen van Banu Quraiza afgeslacht. Dus moeten alle moslims ook dit gedrag volgen. Gevaarlijke lui die moslims.
  Alf Janszoon

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Enait zou een tulband moeten dragen - zoals Mohammed op de Deense cartoon met daarin explosieven.

  is die fundi Enait hij tenminste eerlijk!

  Er staat nergens (!) in Koran dat moslim MANNEN hun hoofd moeten bedekken, integendeel zijn BAARD is zijn hoofddoek.

  Maar hij was wel goede reklame t.b.v. Wilders. Hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Enait speelde de versleten racisme-kaart. Blijkbaar is het nog steeds niet tot iedereen doorgedrongen dat racisme discriminatie is op basis van ras of huidskleur, en dat religie of cultuur niet van ras of huidskleur afhankelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. "Hij zei ook dat Jeroen Pauw gezegd zou hebben dat Pauw niet in de multiculturele samenleving geloofde!"

  Inderdaad dat zei Pauw; en het zou leuk zijn hem in het programma van - slechts - Witteman te zien om uitleg te geven.

  'Roekeloze' Pauw mag wel oppassen want hij zou 'voor discrimineren' zijn baan kunnen verliezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De rechterlijke macht bevind zich nu voorbij het hellende vlak: de samenleving zal dergelijke uitspraken van het Hof van Discipline (van wat?) niet accepteren. Daarmee heeft het Hof het lont van de revolutie dat handhaving van gelijke rechten en plichten wil, aangestoken.

  Voortaan zal elke benoeming van een rechter, advocaat, officier van justitie en andere juridische functies, een politieke benoeming zijn. Geconcludeerd zal voortaan worden dat een benoeming in de rechterlijke macht de multiculturele samenleving bestrijd om gelijke rechten en plichten te handhaven, dan wel de rechtsstaat ondermijnt door de multiculturele samenleving te bepleiten.

  Marc
  Delft

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Halal kerstdiner op katholieke school in Weert

  (..)Acht klachten binnengekomen

  Jean Paul van der Donk, voorzitter van de oudervereniging, zegt dat er acht klachten zijn binnengekomen van boze ouders. Volgens hem is het belangrijk dat deze ouders snappen dat er niet uit geloofsoverweging gekozen is voor het moslimvriendelijke vlees, maar puur uit praktische overwegingen. „Daarnaast is het voor katholieken niet verboden om halalvlees te eten, terwijl dat andersom voor moslims wel het geval is.”(jm)"

  moslimvriendelijkvlees

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het was weer ouderwets lachen met Mohammed Faizel Ali bin Mohammed Racheed bin Mohammed Karamullah bin Mohammed Enait. Wel miste ik zijn legendarisch geworden uitsmijter over de "Propa-Ugandists". Faizal met het breiwerkje ter versluiering van opkomende kaalheid wordt oud en milder, meer dan "Elite-racist" kon er dit keer bij de advocaat met elite-tariefstelling niet af.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jeroen Pauw heeft schijt aan (uitspraken van) de rechterlijke macht.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De islam is geen religie,maar een ideologie dat te vergelijken is met het nazisme en het communisme.Ze hebben dezelfde standpunten en alle drie bloed aan hun handen.Goede voorbeelden daarvan zijn de aanslagen in de VS,Irak,Afghanistan,Indonesie etc.en de Tweede Wereldoorlog waarin honderdduizenden moslims aan de kant van de nazi's vochten.Jeroen Pauw heeft gelijk dat ie niks moet hebben van de multiculti samenleving.Ik moet ook niets van die multicultigedoe hebben.We worden in rap tempo ge-islamiseerd door onze landverraders in het CDA,PvdA,GL en CU.Heb je een kopvod op,dan is het oké,heb je een pet op van de GroepWilders,loop je grote kans een mes in je ribben gedrukt te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het schandelijke voorbeeld van die "katholieke" school laat maar weer zien hoe dwingend de islamisering is. 8 moslim-leerlingen bepalen voor 392!!! anderen dat ze geen normaal vlees mogen eten. Dat zogenaamd praktische argument zul je veel gaan horen, ja het is praktischer om niet met alle verschillen rekening te houden dus dan maar iedereen dwingen dieronvriendelijk islamitisch vlees te eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Jeroen Pauw begint een realist te worden, kan ook niet anders, eens moet iedereen er aan de werkelijkheid toegeven. Eens moet iedereen de schellen van de ogen vallen en moet het besef doordringen dat het wel zo is dat iedereen het recht heeft op een plaats op de wereld, maar dat niet iedereen elke domme ideologie kan verkondingen zonder aansprakelijk te zijn.

  Dat een minkukel als Enait het is die Jeroen Pauw kan provoceren om stelling te nemen dat zou kunnen pleiten voor Enait, maar meer denk ik dat Pauw zo geschoffeerd is door het botte en domme optreden van Enait dat hij zelfs dit niet door de vingers kon zien.

  En wat Enait betreft, deze is er niets mee op geschoten, hij beseft nog steeds niet dat hij een verderfelijk systeem verdedigd en verkondigd. Nog steeds is het hem niet duidelijk dat er voor hem geen enkele hoop is.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. update uit limburg
  toch geen halal op school
  http://www.odaschoolweert.nl/toonnieuwsitem.php?nID=94

  http://www.limburger.nl/article/20091213/REGIONIEUWS03/912139985/1056

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @nol
  De boodschap is duidelijk. Meer licht op (zelf)islamiserende zaken en vooral meer misbaar. Aangevuld met een gulle lach van Gregorius Nekschot om (zelf)verzuring al aan de wortel tegen te gaan.

  http://i40.tinypic.com/5yg50w.gif
  (het orgineel op de site van Gregorius kon ik niet meer vinden, gelukkig had ik een backup)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Odaschool ziet af van halal-kerstmaaltijd


  De Odaschool in Weert stapt af van het voornemen om alleen halalvlees op te dienen tijdens de kerstmaaltijd voor de leerlingen. Reden voor het besluit is de ontstane commotie nadat deze krant meldde dat de school uit praktische overwegingen had besloten alleen moslimvriendelijk vlees te verstekken aan de leerlingen, terwijl het een katholieke school is.

  http://www.limburger.nl/article/20091213/REGIONIEUWS03/912139985

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik begrijp de meeste reacties hierboven niet. Faizel Enail spoort heel goed. Hij eist z'n orthodoxe plaats op in de multiculturele samenleving en die heeft hij nu officieel ook toegewezen gekregen. Enait hoet vanwege zijn geloof niet op te staan voor rechters, hij mag zijn muts ophouden en hij heeft gezegd dat er nu meer mannen en vrouwen hem zullen navolgen. De man is niet gek! Hij heeft het goed voor elkaar en Pauw kan daar niets tegendoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat betreft religieuze gekte in de raadszaal http://tinyurl.com/yaj28se had [adem in] Mohammed Faizel Ali bin Mohammed Racheed bin Mohammed Karamullah bin Mohammed Enait [adem uit] zijn verschijnen bij P & W beter kunnen opleuken door met een koksmuts op te verschijnen. Eentje uit de kollektie van meester Loonstein die al langer dan Enait heeft geleefd, uit eveneens godsdienstige overtuigingen zijn hoed niet wenst te lichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @ Caroline
  Het goede en het schone waren Hellenistisch één. Dan mag toen en nu ook gelden dat het kwade en het lelijke samengaan. Die Senait als een soort gorilla verkleed en zo te gissen van zichzelf al niet lieftallig, lijkt een en ander te bevestigen.

  Leren en durven wij derhalve uit kenmerken, die we normaliter als secundair beschouwen, primaire conclusies te trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Maar wat Faizel Enait gevaarlijk maakt, is dat hij de serieuze boodschapper is van nieuwe religieuze wetgeving die we met z'n allen niet willen.


  Das grappig.

  Maar wat Jomanda gevaarlijk maakt, is dat zij de serieuze boodschapper is van nieuwe religieuze wetgeving die we met z'n allen niet willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. AVe, zolang ik me niet uitdos met doeken en lappen omdat ik meen dat mijn schoonheid mannen van hun verstand, zelfbeheersing en beschaving berooft en tot zedeloze situaties leidt, hoef ik niet echt in de spiegel te kijken. Ik seksualiseer gedoekte en gedekte moslim(a)'s niet, dat doet men zelf. En ja, dan kan het wel eens zo zijn dat de discrepantie tussen het kennelijk gekoesterde zelfbeeld en hetgeen daarvan aan de beschouwer blijkt, leidt tot het lucht geven aan de observatie daarvan. Dat is natuurlijk niet aardig, maar ach, sinds wanneer moet een mens altijd aardig zijn?

  Als iemand zich wenst uit te dossen op een manier die meer tot zijn recht komt in een middeleeuwse woestijn dan in een modern westers land, dan worden opmerkingen over uiterlijkheden uitgelokt, en ik laat me in dit geval graag uitlokken.

  En aan het uiterlijk van een mens en hoe die zich moedwillig presenteert, al is het maar aan de fanatieke oogopslag, kan je wel degelijk iets over het innerlijk aflezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hulde voor Jeroen Pauw, die liet zich door de clown Enait tenminste niet intimideren. Nog een paar van zulke optredens svp, (DWDD, Buitenhof, Knevel, Nova, keus genoeg)en we beleven een paar fantastische live-uitzendingen, en als stemkanon voor Geert Wilders onovertroffen! Wie durft ?

  BeantwoordenVerwijderen