Sinterklaas op het August Allebéplein (Slotervaart, Amsterdam)

Dsc_0102_2
(Met Ahmed Marcouch)

Bron

29 opmerkingen:

 1. Ja, wie heeft het kruis van Sinterklaas gevonden? Bah.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is Sinterklaas niet. Sinterklaas heeft een heel andere mijter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze jatten zelfs de helft van zijn kruis!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "AMSTERDAM - Het Amsterdamse stadsdeel De Baarsjes heeft tevergeefs geprobeerd de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog te herschrijven. Vrijdagmiddag maakte het stadsdeelbestuur in allerijl een besluit ongedaan, waarmee een klein herdenkingsmonument, een kruis, moest wijken wegens de gewijzigde etnische samenstelling van de buurt.

  Moskeeën hadden zich gestoord aan het ‘christelijke symbool’. Omdat het kruis, opgedragen aan de tussen 1940 en 1945 gesneuvelde buurtbewoners, tijdelijk moest wijken voor de bouw van de Turkse Westermoskee, was besloten het monument in de toekomst naar een andere plek over te brengen."

  (De Volkskrant, 11 maart 2006)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens Marcouch is 'r geen sprake geen sprake was van islamisering v/d NL-samenleving.
  Ik heb ‘t ‘m zèlf horen zeggen.
  Die streep op die mijter was natuurlijk om ànders-gelovigen dan moslims niet te kwetsen.
  Daar,
  op dat August Allebé- plein.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is zeer waarschijnlijk een Marokkaan, die van ons belastinggeld Sinterklaas speelt. Deze nepsinterklaas moet uit de stad worden verjaagd.Deze laatste zin heb ik even van Fatima Elatik geleend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. August Allebéplein stond vroeger een bioscoop. Door marokanen tuig kapot gemaakt. De bioscoop(waar niemand meer naar toe ging) ging failiet en werd afgebroken en een politiebureau kwam daarvoor in de plaats. Marcouch, leider van de islam-socialistische PVDA in Slotervaart verloor bij de EU verkiezing 50% van de stemmen. De a van arbeid werd de a van afbraak

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @topsporter
  Die gehoofddoekte islam radicaalFatima Elatic, vertelde bij de EU verkiezingen dat zij alle PVV-ers de stad uit zou schoppen. Onlangs in een subsidiezaal maakte zij het nog bonter door te zeggen. I smoke them out. Uitroken zoals ongedierte,dat is wat zij wil met de PVV, die van uit het niets de grote overwinnaar in vooral de buitenwijken van Amsterdam is geworden. Fatima Elatic PVDA-moslima dreigde met pure geweld, niets anders dan pure geweld, net zoals de marokaanse tuig een einde heeft gemaakt aan de bioscoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Onmiskenbaar lijkt die mijter van de goedheiligman op iets wat we beter niet kunnen hebben, heel vaag doet het denken aan een minaret, maar als men de buitencontouren meeneemt dan heeft het een vorm van een gestileerde penis.
  En een penis, een bisschop èn kinderen: dat is geen gunstige combinatie! Maar op de foto staat ook Ahmed Marcoush, een overtuigde moslim! En nu is het uitgerekend zo dat ook de moslims met kinderen niet te vertrouwen zijn. Kijk naar de Heilige Profeet van Allah, die een Lolita-verhouding had met de zes jarige Aïsha, en een huwelijk met de kleine meid aanging toen het kind al negen jaar oud was. Op de foto zie ik dus een bisschop met een fallus-symbool op zijn hoofd, kinderen, en een kaalhoofdige sympathisant van een notoire pedofiel.

  Ik kan hier niet blij van worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sint Nicolaas zonder kruis, maar met een paal op de mijter. Ach, volgens de Jehova;s Getuigen is Jezus niet gekruisigd maar gepaald. En Jehova's Getuigen zijn Arianen, geloven niet dat Jezus God is. Moslims geloven dat ook niet. Dus je zou het ook als een middelvinger kunnen opvatten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Verschrikkelijk. Echt verschrikkelijk. Mene tekel. Dit maakt me woedend. PvdA-er Marcouch laat zien hoe de wereld eruit ziet als hij de baas is. Het christendom wordt uitgegomd, uit de geschiedenis verwijderd. Zo werkt islamisering. Wie het nu nog niet snapt zal het nooit snappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Sinterklaas is in zijn kruis getast.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tegengeluid:
  http://www.overalleseenmening.nl/2009/11/18/sinterklaas-zonder-kruis-is-normaal

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi !

  Je ziet hier heel duidelijk een spiegel van het huidige Nederland.
  Het doet pijn aan je ogen maar gelukkig biedt het ons een blik inwaarts.
  Tenslotte is het door ons toe doen en onze gemakzuchtigheid dat dit allemaal mogelijk is geworden.
  Door verregaande tolerantie het teloor laten gaan van onze waarden en het vergeten van onze reis in tijd, onze geschiedenis, zijn we aangeland waar we nu zijn. We kunnen het alleen nog niet geloven.

  We kunnen onze ogen niet geloven maar hiervoor zijn WIJ verantwoordelijk.
  De schuld geven aan Balkenende, Cohen of Marcouch is flauw. Want als wij hier onze verantwoordelijkheid niet in willen zien, wie is dan hier de baas, de bepalende ?
  Wij stemmen en "Wir sind das volk" en helaas geen Zwitsers.


  Eigen schuld, dikke bult.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat me opvalt:

  Met Marcouch
  Zonder kruis
  Zonder ook maar een autotchtoon kind

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zelfs kinderen zijn niet veilig en worden hondsbrutaal ingezet om Ahmed Marcouch' islamiserings agenda te promoten. Snappen die pvda-ers echt nog steeds niet dat de ongelovige honden spuugziek worden van dat opstinate uitventen van hun landverraad?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het ergste vind ik die blanke dwaas die daar gewoon gaat zitten met z'n 'gekuiste' mijter op. Wat een onvoorstelbare idioot is dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hier jullie kans om Marcouch een veeg uit de pan te geven:
  Aankondiging De Rode Hoed
  Zondag 13 december 2009, 16.00 uur in De Rode Hoed

  De Rode Hoed met de vierenveertigste aflevering in
  de reeks `de Volkskrant op Zondag`:

  Hollands humeur

  Is het Nederlandse volk chronisch verkouden, kwaadsappig gestemd, hysterisch zelfs? Of komen de ontketende burgers in opstand tegen een falende elite?

  Een diagnose van drie doktoren. Met Robbert Baruch, oud-wethouder van de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord, Ahmed Marcouch, voorzitter van het Amsterdams stadsdeel Slotervaart, Paul Schnabel, directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau.

  Gespreksleiding: Remco Meijer en Martin Sommer.


  Datum: zondag 13 december 2009
  Plaats: De Rode Hoed, Keizersgracht 102, 1015 CV Amsterdam
  Aanvang: 16.00 uur
  Toegang: € 4,- via internet / € 5,- aan de zaal
  Thuis uitgeprint kaartje met barcode tonen aan de kassa!
  Organisatie: de Volkskrant i.s.m. De Rode Hoed
  Informatie: www.rodehoed.nl / 020-638 56 06 tijdens kantooruren

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Op die mijter staat een minaret afgebeeld i.p.v. een kruis. En naast de Sint zit een kale Piet i.p.v. een zwarte krullenbol.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nog even spuien:
  we zien op deze foto een witte slapjanus die zich een verkeerde mijter op het hoofd heeft laten zetten.
  Kinderen, waarschijnlijk in Nederland geboren maar die, behhalve wat zij meekrijgen op school, geen enkel gevoel hebben bij het Sinterklaasgebeuren.
  De spanning, de schoen zetten, het liedjes zingen enz. Ja,er hoort een kado'tje bij, maar meer ook niet.
  De ouders zijn ook nooit verder gekomen dan de eigen ramadan, suikerfeest en offerfeestcultuur.

  Op deze foto zien wij eigenlijk een Nederlands gebruik, dat diep met onze cultuurverbonden is, gekaapt, nee, gestolen worden door een bevolkingsgroep die dit
  naar hun eigen hand willen zetten.

  Uitsluitend allochtone kinderen,zonder 'echte' Sinterklaasachtergrond, Marcouche die zelf geen Sinterklaasliedje kan zingen en deze slappe dhimmi sint.
  Van deze foto wordt de PVDA ongetwijfeld extatisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @ Dirk

  In dit geval vind ik je opmerking raak en juist.

  @ Persephone

  Die man bij die moskee laat duidelijk zien dat er eigenlijk geen echte gematigde islam bestaat, gematigde moslims kunnen eigenlijk alleen moslims zijn die minder islamitisch zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Er is al een ontwerp voor de nieuwe andersculturele mijter:
  http://i50.tinypic.com/149v1no.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik voel mij beledigd! Onze nationale held de Goed HEILIG Man, is verboden om zijn mijter te versieren met zijn heiligheid!! Ik weet het goedgemaakt, ik praat nergens over wanneer onze Nieuwe Nederlandse 'dames' hun hoofddoekjes ook afleggen. Ik stoor me enorm bij het zien van die vodden op de hoofden. Dus, kiezen we voor twee richtingen verkeer of doen we dat niet , geachte Heer Marcouch

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een verraderspartij is die PvdI toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. In de Bijlmer was ook al een Sint met gecensureerde mijter. Daar was het georganiseerd door een Antilliaanse buurthuiswerkster (Antillianen zijn katholiek, sic), wat maar weer illustreert hoe makkelijk de niet-moslims eronder zijn te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Haha wat zijn jullie dom zielig en erg onwetendheid zeg, dat deze achterlijke nederlandse generatie nog bestaat, k sta versteld.

  Groet,
  Een marokkaanse!

  BeantwoordenVerwijderen