Laatste Nieuws - Dinsdag 21.12.2010

Hilversum - De voorzitter van de Vara, Cees Korvinus, heeft de pas afgetreden fractievoorzitter van Groen Links, Femke Halsema, uitgenodigd voor het presenteren van een nieuw programma. Halsema heeft verheugd gereageerd op het aanbod om een nieuwe Vara coryfee te worden met de opmerking dat zij altijd al actrice heeft willen zijn.

Halsema: 'Ik ben gemaakt  voor de televisie en daar ook door gevormd. Nu er steeds minder vrouwen bij de televisie werken is het goed om te weten dat de Vara dat wil veranderen.' Het nieuwe Vara programma dat Halsema gaat presenteren heet: 'Houd je zelf voor de gek' en gaat over jonge mensen die niet willen toegeven aan hun roeping om politicus te worden. De Vara hoopt op die manier het socialisme onder de jongeren weer nieuw leven in te blazen. Op de vraag wat een voormalig voorzitter van Groen Links in de Tweede Kamer gaat verdienen bij de Vara, antwoordde Korvinus dat hij het nieuwe salaris van Wouter Bos zojuist heeft gehoord (400.000 op jaarbasis, red) en dat Femke beslist niet onder doet voor Bos. De voorzitter van de omroep ziet in Femke de toekomst van de Vara. Zowel Cees Korvinus als Femke Halsema zijn leden van Groen Links.

Paul van Weel

17 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik zou neerschrijven wat ik hier van denk, zou dat wschl ook door de beheerder van het blog worden verwijderd.
  Arabist Hans Jansen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een teleurstelling. Ik was geen Femke stemmer maar vond haar een integer politica. Nu zie ik dat ook zij een gewone ordinaire zakkenvuller is. Ze valt voor mij heel hard van haar voetstuk.
  'Het Haasje'

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoewel het geen 1 april is, is het wel een grap.

  Het geeft te denken dat dat niet voor iedereen onmiddellijk duidelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is haast te geloofwaardig om niet waar te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prima stukje satire, niets mis mee. En zoals AVe al zegt: haast te geloofwaardig om niet waar te zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie geen verschil met de andere berichten op Hoeiboei

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve naïeve onschuldige stoethaspel. Wouter Bos heeft miljarden geld van de staat er doorheen gedraaid om de banken te stimuleren. Daarom heeft Wouter Bos een baan gekregen om U tegen te zeggen.

  Femke Haslema is een lieve meid die nooit met haar hand in de staatsruif is betrapt, zij zal nooit een topbaan in het bedrijfsleven kunnen krijgen.

  Er is geen enkele omroep die vierhonderdduizend Eurootjes over heeft voor Femke Halsema, de Vara zit nog met het blok aan het been dat Paul de Leeuw heet. Geen kijkers maar wel de kosten, DWDD dat tonnen kost en ook teruglopende kijkcijfers heeft, maar een contract heeft met Van Nieuwkerk, de Vara gaat geen vier ton betalen voor Femke. Omgerekend per uur misschien. Maar haar salaris blijft ergens steken bij vijf tot tien duizend Euro per maand.

  (ook te veel overigens)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als dit waar is, zal het de finale doodsteek worden van de linkse politiek in Nederland. Waar ik overigens geen nacht wakker van lig. Ik hoop in stilte dat het waar zal zijn.
  Guus Velraeds
  een trouwe lezer van hoeiboei

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is toch duidelijk dat dit een grap is, Halsema heeft er niks aan om mensen socialistisch te maken. (Nee stelletje rechtse boe roepers, Halsema is progressief sociaal liberaal) Bovendien zou ze nooit zo'n belachelijk antwoord geven. De maker van deze grap had best even langer mogen zoeken naar een overtuigender antwoord..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat vinden we hier schitterend! Wat een knap staaltje satire! Go Paul van Weel go! Want stel je toch voor dat Femke een baan (met salaris!) krijgt, dan kunnen we hier weer met zijn allen met rood aangelopen koppen roepen "Zie je wel, zakkenvullers!". Als oud-LPF-er Joost Eermans bij WNL gaat werken is er niets aan de hand. Maar als linkse mensen ergens gaan werken. Oeioeioei!!! Schitterende satire, Paul van Weel! Geniaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fantasie van Paul. Bij de Vara hebben ze alleen nog Paul ' Help' de Leeuw om hun oorspronkelijke achterban te amuseren.Verder wordt de Vara en de Pvda bevolkt door mensen die allang de band met die achterban zijn kwijtgeraakt en er ook wat minderwaardig op neer kijken.(Zie de actualiteiten van de Vara) Jongeren, evenals hun ouders, uit de midden en hogere lagen van de bevolking vinden het geweldig om LINKS te stemmen, waarom? Het geeft een goed gevoel en het heeft geen directe consequenties.Ze hebben alles en weten niet wat armoede is, daar hebben ze geen idee van. Femke hoort duidelijk bij de grachtengordel en zal de mensen in de Vogelaarwijken echt niet aanspreken. Die stemmen als ze daar nog de moed voor hebben, op Wilders.
  Voor hen is de PVDA de Partij van de alloctonen geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kostelijk! Grappen over linkse mensen... kostelijk! Blijkt maar weer eens dat alleen rechtse mensen humor hebben. En dat linkse mensen alleen maar hun zakken vullen. En lui zijn natuurlijk. Rechtse mensen werken tenminste voor hun geld! En ze zijn goudeerlijk! Ik noem een Ed Nijpels. Een Robin Linschoten. Een Gerrit Zalm. Een Frank de Grave. Een Ton Hooijmaijers. En Rita Verdonk natuurlijk! Kostelijke humor trouwens, of had ik dat al gezegd?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Femke / nieuws lezer.
  Kan ze nog mooiles nemen bij SONJA!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Femke Halsema is professor geworden. Waarin?
  Philippine.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heheheh... Bij Welingelichte kringen zijn ze erin getrapt... of zoiets.
  http://www.welingelichtekringen.nl/boze-witte-mannen-site-hoeiboe-maakt-eigen-nieuws.html

  BeantwoordenVerwijderen