Dag vijf

Dag vijf in het Wildersproces, 18.10.2010, de aanklagers, live verslag hierr.

M. Rabbae: "...vooral Turken en Marokkanen, moslims dus..."

15 opmerkingen:

 1. Aanklager M. Rabbae in het Wildersproces.

  Rabbae zegt: "Wij als Marokkanen, Turken, DUS moslims..."

  Rabbae discrimineert hiermee binnen de eigen groep want zegt dat Marokkanen en Turken altijd moslims zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rabbae is nederlander... zegt hij

  En voorzitter van platform hutseflut marokkanen....

  Niet platform marokkaanse nederlanders, nederlandse marokkanen oid.

  Nuff said

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waanzin dat de rechter dit politieke pamflet van een uur mag houden.

  Een uur lang extreem links aanhoren is geen pretje.

  Dat de rechter dat toelaat is vreemd. Het moet over de schade(claim) gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet de rechter natuurlijk.

  Dat rabbae deze haatspeech mag houden van de rechter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb net Rabbae's betoog bijna geheel gezien op NOS live (en het betoog van de dame na hem). Met stijgende verbazing mag ik wel zeggen. Pas toen vakbroeders (van het OM) werden 'aangevallen' greep de rechter in. Wat de rechter, naar ik begreep, ook alleen deed toen eerder advocaat Pestman over het OM begon. Wat een wanvertoning.

  Verder mocht Rabbae alles zeggen, alles er bij halen, elk verband leggen, elke aanname maken en elk 'feit' als feit presenteren ongeacht of deze verbanden, aannames of feiten betwistbaar waren. De rechter noch Moszkowicz maakten bezwaren. Geen 'Objections, your Honor'. Ongelooflijk. Is dat de Nederlandse rechtspraak anno 2010? Geen wonder dat rechtszaken zo ellenlang duren en processen bijzonder kostbaar zijn.

  Mag Wilders ter verdediging ook een paar persoonlijk door de islam/moslims gegriefde, gekrenkte beledigde, mishandelde en-of benadeelde mensen oproepen? Mensen die soortgelijke betogen als Rabbae houden? Dit, om inhoud en kleur te geven aan de achterliggende redenen van Wilders' uitspraken en-of voorgesteld PVV beleid.

  Ongeacht of Wilders wel of geen inkleurende ondersteunbetogen van 'benadeelde' partijen mag opvoeren, het nagenoeg onbelemmerd toestaan van Rabbae's ellenlange betoog, bewijst hoezeer het een volkomen verpolitiekt proces is (geworden). Het laat eveneens (weer) zien dat rechters geen kritiek dulden op de eigen beroepsgroep. Bovenal laat dit proces zien dat 'feiten' nog maar een zeer, zéér geringe rol spelen in de Nederlandse rechtspraak.

  Mocht ik nog twijfels hebben gehad over het Amerikaanse systeem van rechtspraak, dan ben ik bij dezen om. Doe mij maar 'Objections, your Honor'. Met alle onzin en rariteiten die dáár weer bijhoren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb niets gezien, want ik kan er niet zo goed tegen, maar misschien is het van de rechters een soort van wijsheid om die Rabbae maar lekker te laten uitrazen. Wie weet wat zijn kornuiten allemaal zouden kunnen uitrichten als niet alleen Wilders straks niet veroordeeld wordt, maar ook nog eens Rabbae in zijn razernij werd afgekapt?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze bizarre procesdag van dat rare politieke proces schijnt nogal bezoedeld te zijn door het belachelijke en amateuristische optreden van de aanklagers. Het schijnt nogal lachwekkend te zijn geweest, dus ik zal eens kijken later op de avond of er youtube-filmpjes van zijn. Maar om bv Wilders met een kleine Hitler te vergelijken ontkracht ook elk recht om Wilders te willen vooroordelen vanwege zogenaamd beledigende kritiek op de islam. Als Wilders dus veroordeeld wordt, dan moet menig aanklager in dit proces ook meteen voor de rechter vanwege beledigende uitspraken. Moslims zijn blijkbaar totaal niet in staat tot enige zelfreflectie en ze spelen op allerlei onderbuikgevoelens en hysterische spookbeelden om de islam-kritische discussie maar te kunnen stoppen. Want voor een open discussie heeft het islamitische machtssysteem en hun vertegenwoordigers pas echt angst. De aanklagers lijken uit echte griezels te bestaan gecombineerd met overjarige wereldvreemde hippies.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. In het RTL-journaal laten ze alleen dat hypocriete meisje zien dat in de slachtofferrol zit, maar al die andere belachelijke figuren wordt de kijker bespaard.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hilarisch! Een hippie-advocaat die hinderlijk door het beeld struint en Enait die ook nog wat mag zeggen:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Pownews was uitstekend vanavond, wat een komisch en leuk verslag van dat circus in de rechtzaal. Terug te zien via uitzending gemist.

  http://www.uitzendinggemist.nl/index.php/serie?serID=5978&md5=f4bbc12c7c5704ebd6e2c46e32119c2c

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. PROCES WILDERS
  Meester Stijnen &
  Mohammed Faizel Ali bin Mohammed Racheed bin Mohammed Karamullah bin Mohammed Enait

  proces Wilders

  youtube reactie :

  Mosko lacht zich de pleuris; een compleet gestoorde linkse subsidiehippie die door al zijn geblow last heeft van complete hersenrot, en een haatbaard die zo weerzinwekkend is dat 'ie geen schijn van kans maakt. Die haatbaard is overigens een typisch voorbeeld van wat voor tuig het linkse tuig nu precies dit land binnen geslurpt heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tandenknarsend Links en moslims in het Wilders proces.

  (GRIN) 'At your service' - any time!

  'Wij als MAROKKANEN, TURKEN ...'

  inderdaad MAROKKANEN en TURKEN in Nederland als APARTHEID immigranten; en als moslims proberen te ontkennen dat er maar een (!) Koran is, dezelfde voor iedere moslim, ook voor TURKEN en MAROKKANEN!

  Koning van Marokko verbiedt (!) iedere Marokkaan 'christen te worden'; en de Islamist Erdogan stond 'na jarenlang niet' christenen in Turkije toe (de paar die er nog zijn) om één dienst te houden in een kerk.

  Stelletje huichelaars! Alle Islamitische landen zijn verrot door discriminatie en intolerantie t.o. iedere niet-moslim!

  En toch hier klagen als die rotte gevolgen benoemd worden als Mein Kampf Koran; en zoals in FITNA, in SUBMISSION, in een recente film over STENIGEN; en door EX-MOSLIM VLUCHTELINGEN die ook balen van Koran/Mohammed in EU!

  BeantwoordenVerwijderen