Gelul op twitter: RAUSSSSSS!

Uit de twitterriolen opgevist:

Afbeelding 228

Afbeelding 230
Afbeelding 229

Bron

9 opmerkingen:

 1. Update: '@Stop_Links'heeft blijkbaar inmiddels z'n twitteraccount verwijderd en een nieuw aangemaakt. Screenshots zijn van gisteren, 18.10.2010.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is natuurlijk wel zo, dat het m.i. onplezierig is om onder een Saoedische prins, zo net actief geweest te Marbella, wat normen en waarden te krijgen ingespoten ....volgens de Theo van Gogh methode.In dit geval stel ik me natuurlijk onzijdig op.
  Wel kies ik partij voor de oudhollandse cultuur, die haaks staat op de tribale cultuur, welke ondertussen de kameel heeft vervangen door een Maserati.Dat inspuiten gebeurt natuurlijk vooral met de geldbuidel zodat de aanwezige middeleeuwse islam nog verder kan groeien en bloeien.En dat is natuurlijk mooi voor hen, die deze samenleving willen beheren, zoals Allah het wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uit de twitterriolen, inderdaad. Wat doet dat foto'tje van Wilders, links van de tekst, bij dit alles? Hier zal Wilders toch niet mee geassocieerd willen worden? Kan dit een groepje twitteraars zijn die met dit soort ongein er op uit zijn Wilders in discrediet te brengen, of zijn dit randdebielen die werkelijk menen in de geest van Wilders te twitteren?
  Hier kun je alleen maar afstand van nemen.
  Overigens, ik stel mij zo voor dat tussen extreem-linksen onderling de twitterberichten mogelijk ook niet al te fijnzinnig zijn. Dat maakt het geen van beide minder verwerpelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Walgelijk. Waarschijnlijk te dom om te begrijpen dat ze Wilders hiermee in diskrediet brengen.

  Wilders heeft ook al aangegeven niet blij te zijn met de 'pro Wilders demo' op 30 oktober:

  ttp://www.telegraaf.nl/binnenland/7961099/__Wilders_niet_blij_met_betoging__.html?sn=binnenland

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja, niet alle islam-critici zijn intellectuelen en soms krijgen gevoelens de overhand. Niet verstandig. Ook komt het voor dat het juist de tegenpartij is die dit doet om bv islam-critici in diskrediet te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moest overigens om dat "oprotten rifaap" wel even grinniken. Je ziet zo'n aap op een rif zitten. Maar ja, ten diepste deug ik zelf natuurlijk ook niet helemaal. Gevoelens krijgen soms de overhand, zegt Rudolf. Dat is waar, en het zou zelfs begrijpelijk kunnen zijn, als bijvoorbeeld de zus van deze twitteraar kortgeleden slachtoffer was van een groepsverkrachting door ...rifapen.
  De kreet Rausss heb ik zelf nog gebezigd in 1966; toen jelden we door de straten Claus Raus!(Ach ja, die arme Claus, dat had hij niet verdiend). Verder hadden we het in onze anti-oranjestemming wel eens over "die kutmoffen van oranje". Ach ja...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Willem, wat heeft dit met de demonstratie op 30 oktober te maken?

  Den demonstratie heeft niets met Geert Wilders te maken. Het is voor de vrijheid van meningsuiting en tegen de radicale Islam. Heeft Geert Wilders nu opeens het monopolie op kritiek? Moeten we tegenwoordig Wilders vragen of iemand iets mag zeggen? iets mogen zeggen? Ik hoop het toch niet.

  Ga niet af op de Te;legraaf of de andere media. Dat zou je als bezoekr van deze site toch moeten weten:

  http://www.amsterdampost.nl/persverklaring-20-oktober-demonstratie-museumplein/#comment-13907

  Nee, er zijn meer mensen die last ervan ondervinden

  BeantwoordenVerwijderen
 8. excuus, het laatste zinnetje hoorde ern niet helemaal bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is bijzonder spijtig te moeten zien dat niet ieder die de uitwassen en bijwerkingen van islam wenst te bestrijden een cultuur ter navolging uitdraagt. Ook maar gewoon een licht daar op helpt. Hoe meer er aan het licht komt, hoe minder kansen op achtergebleven verontreiniging.

  BeantwoordenVerwijderen