Barbarij rukt op

Barbaarjpgw300h402

Onbekenden hebben afgelopen vrijdag [13.11.2009] geprobeerd brand te stichten in de Al Quibla-moskee in Zoetermeer.

Het vuur werd veroorzaakt door een molotovcocktail die naar binnen werd gegooid. De schade bleef beperkt doordat de brandweer het uur snel kon blussen.

Meer info hierr.

19 opmerkingen:

 1. Hangjongeren hebben een brandbom naar een woonhuis in Almere gegooid. Zij waren het oneens met de bewoner die de jongens op hun overlast gevend gedrag hadden aangesproken. Hoe komt het dat dat niet prominent in het nieuws is ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doorlopen mensen...Niets aan de hand. Rustig blijven ontkennen dat er al een burgeroorlog gaande is in Europa...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er is nog geen burgeroorlog want het aangevallen deel van de bevoking doet nog niet mee. Daarom wordt dat passieve deel ook scherp in de gaten gehouden. En daarom verschijnt zo'n verhaal over een brandstichting in een moskee wel in het nieuws en een brandbom gegooid naar een woonhuis in Almere niet. De eerste klanken die zullen worden uitgebracht door Cohen cs als de vlam in de pan slaat zullen ongeveer luiden: "Dat krijg je nu van dat islam-bashen." Zet u maar vast schrap, zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar waarom is dit bericht dan twee dagen onder de pet gehouden?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Doorlopen mensen...Niets aan de hand. Rustig blijven ontkennen dat er al een burgeroorlog gaande is in Europa..."

  Momenteel een ondergrondse brand - maar al brandt sinds vóór Fortuyn - zal gauw tot ontploffing kunnen komen.

  Ik denk dat juist Wilders 'de boel bijelkaar houdt', omdat mensen in hem hun enige hoop zien dat Islam's extreme imperialistische expansie geremd zal worden.

  Gaat die hoop verloren en/of gebeurd er een aanslag, of weer een moord door moslims op een Nederlander 'in naam van Allah' dan zullen de poppetjes echt aan het dansen slaan.

  Dan zitten wij echt met de gebakken peren met miljoenen moslims in Duitsland, Frankrijk Engeland... op onze stoep; met moslims die hun umahvriendjes uit het buitenland zullen willen oproepen tot 'jihad' tegen ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo lang de daders niet gevonden zijn, valt er geen verstandig woord over die brandbom te zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat je hoe dan ook kunt zeggen, is:
  je blijft van elkaar af!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een zwaluw maakt nog geen zomer....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bij "burgeroorlog" denkt u aan toestanden waarbij men met fakkels door de straten marcheert? Dat bij het minste of geringste auto's in de fik gaan, rooftochten, vernielingen, plunderingen, bomaanslagen en moorden plaats vinden? Nou, dat gebeurt allemaal al. Van Malmö tot Madrid. Je moet wel ontzettend blind en naïef zijn om dit niet in te zien. De Duitse historicus Ernst Nolte noemde het beest bij de juiste naam in zijn boek "Der europäische Bürgerkrieg 1917-1945".
  Welkom in deel II.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als ik in mijn stad de moorden en plunderingen, van alleen dit jaar nog maar (de berichtjes op pagina 3 in de bokkeblaadjes), nader analyseer en zie dat het een structuur heeft van de ene bevolkingsgroep tegen de andere dan noem ik dat een burgeroorlog. Al zou het zo zijn dat bij deze aanslag op de moskee van rivaliteit binnen de moslimgemeenschap sprake is dan nog blijft dit overeind. De islam is een veroveringscultuur en gaat geweld nooit uit de weg. Ook niet tegen elkaar. Het is en blijft het paard van Troje waar o.a. Fortuyn ons voor waarschuwde.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De schuld ligt natuurlijk altijd bij de critici van de islamitische intolerantie. Als een brandbommetje tegen een moskeevoordeur wordt gegooid door naar men steeds suggereert een niet-moslim, dan is die niet-moslim opgehitst door de kritiek. Wanneer een moslim een daad van agressie verricht, dan wordt de schuld ook bij de islam-critici gelegd, want die moslim zou zijn geradicaliseerd door die kritiek en zo komt het er altijd op neer dat er niet over die afschuwelijke intolerante islam mag worden gezegd. Maar ondanks niet de mond laten snoeren en blijven kritiseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een kleinschalige, maar barbaarse daad, die inderdaad afgekeurd dient te worden, ongeacht wie de daders zijn. Nederlanders zijn niet de racisten die Van Donselaar en Mak er zo graag in willen zien. Dit stukje Europa kent goddank geen geschiedenis van pogroms en rassenrellen, en dat moeten we zo houden. Als we ons tot wandaden laten provoceren, zijn we - moreel - verloren. Het is de taak van burgers én overheid om ervoor te zorgen dat de burgeroorlog waarover VanFr. schrijft geen realiteit wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Was vast de hand van Allah.
  Dat hoor je immers steeds vaker.
  Kan ook niet anders.
  Zo ontzettend almachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit kan voor niemand een verrassing zijn: kunstenaars worden met de dood bedreigd, moskeeën worden in brand gestoken. Dat krijg je als de fundamentalisten volgens de peilingen de grootste partij zijn in Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De pre-revolutionaire situatie luidt toch altijd dat de elite geen benul heeft van wat er bij het volk leeft? Dat de elite zich nog wijs en machtig waant terwijl het volk al heel andere ideeen heeft ontwikkeld? Het lijkt wel klassieke Marxistische theorie. Ik kan geen laag opgeleide niet-Mohammedaan spreken of hij weet precies wat er speelt in Nederland. Ik kan geen hoog opgeleide ambtenaar spreken of deze figuur heeft werkelijk geen benul van de verschrikkelijke veenbrand. Dan krijg je uitslaande brand. En dan roept de hele elite in koor: dat krijg je nu van die onverdraagzaamheid en van dat islam-bashen. Het antwoord op dat verwijt zou wel eens lelijk tegen kunnen gaan vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. 'Blijf van elkaar af' is de beste raad mogelijk.

  Echter, ook uit onze geschiedenis blijkt dat een volk zo lang 'en niet verder' getergd kan worden, waarna het mis gaat en opstand volgt wat in Nederland gebeurde tegen Katholieken 'de beeldenstorm', door 'godsdiensttwisten'; Nederlanders in opstand kwamen tegen de Republiek; anderen tegen het koningshuis; tegen de Franse bezetting; en daarvoor tegen de Spanjaarden die wij lieten verzuipen (grin); en helaas in veel mindere mate tegen de Duitse bezetting.

  'De barricaden op' niks daarvan tot dusver want Nederlanders hebben zich keurig gedragen t.o. twintig jaar stress door massa-immigratie w.o. speciaal moslims hen stress bezorgden. Bijvoorbeeld na de moord op Fortuyn sloegen Nederlanders op pannen met 'lawaai' als protest; met slechts enkele anti-moslim incidenten.

  Vergelijk hoe moslims uit hun dak gaan met geweld door ambassades in de fik steken, door vlaggen te verbranden, met in hun landen terreur specifiek gericht op Westerners, en christenen (Joden zijn daar niet meer, tot nauwelijks zoals in Marokko) en/of dreigen met boycots (ook hier tijdens FITNA dreigden mosims daarmee 'onze moslimvrienden in het buitenland', maar ook hun onverantwoordelijke regeringen dreigen als wie/wat ook 'moslim aangevallen wordt'; afgezien van hun daadwerkelijk geweld in de EU: Spanje, UK waar de fundi's een enorme bedreiging vormen.

  Recentelijk werd een zwangere Egyptische moslimvrouw door een DuitseRus ('moet kunnen') door aantallen messteken gruwelijk vermoord in de rechtbank uit haat voor moslims. Onmiddellijk kwam heel Egypte in opstand want 'Angela Merkel had niet geprotesteerd' alhoewel de Duitse regering zich nooit bemoeit met rechtzaken, betuigde Merkel toch spijt haar spijt, i.p.v. te zeggen 'de regering bemoeit zich niet met rechtzaken' gaf zij toe aan de eisen (!) van moslims in Egypte, die haar in feite wilden laten bekennen, en wat zij deed:'Ja, Duitsland is racistisch t.o. moslims', slechts toevoegend aan de al beladen sfeer tussen moslims en Duitsers.

  Hetzelfde als Balkenende die Islamitische regeringen van te voren waarschuwde tegen FITNA = het angstvallig kowtowen van alle EU regeringen t.b.v. Islam!

  Nog erger is dat de Mensenrechten Raad van EUROPA (!) Italianen gebood 'crucifixen te verwijderen uit scholen' t.b.v. van moslims. Afgezien dat Koran/Muhammed geen Vrijheid van Godsdienst geeft, moslims niemand 'niet-moslim' rechten toekennen in hun landen, Italiaanse moslims ook duidelijk misbruik maken van wat EU bevolkingen bereikt hebben, zegt deze zogenaamde 'EU MensenRECHTEN' dat het behoud van hun eeuwenoude katholieke cultuur VERBODEN is voor Italianen; en buigt ook in Submission voor de Islam - ten koste van Italianen!

  EU is volledig Islam KRANKZINNIG geslagen!

  Iemand enig idee hoe dit conflict tussen Islam en Nederlanders/EU 'vredig opgelost kan worden'?

  Wat mij betreft wil ik niets met moslims te maken hebben, waarom 'integratie' met hen uitgesloten blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zolang niet bekend is wie de daders zijn kan ik maar moeilijk de gedachte uit mijn hoofd zetten dat de dader misschien wel een gestoorde islamofiel was, en niet een gestoorde islamofoob.
  Sommige islamofielen willen ons zoals bekend graag doen geloven dat, kort geformuleerd, de moslims de joden van nu zijn. Hoewel die zienswijze tot in de hoogst opgeleide kringen veld wint, zijn er helaas nog altijd vervelende twijfelzaaiers die op ogenschijnlijk goede gronden naar voren brengen dat de positie van moslims nu in het geheel niet lijkt op die van de joden in het Derde Rijk. Vandaar dat het wel goed uitkomt als er eens een moskee in de fik gaat. Kijk, kun je dan zeggen, zo gingen in het Derde Rijk de synagogen in de fik. Precies zo. Wel erg handig, zo'n buitengewoon overtuigend bewijs, zó handig dat je het bewijs misschien wel zelf zou willen produceren.
  Nou ja, 't is maar een idee. Ik moet bekennen mij toch maar moeilijk in de gedachtenwereld van de islamofiel te kunnen verplaatsen, dus alle kans dat ik er geweldig naast zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Naam: ....... Zalina Diato
  Beroep ....... Directeur
  Leningbedrag Ontvangen ... € 6,4 miljoen
  Rentevoet ..... 1%
  Lening bedrijf ...... AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM
  E-mail ..... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

  Mijn naam is Zalina uit Azië, ik woon hier in Linz, ik ben een grote vastgoedinvesteerder, ik ben getrouwd met een slechte man die alles heeft vernietigd dat ik heb gewerkt en voor 31 jaar heb gebouwd. Hij bracht me bankschuld en ik kon niet betalen, mijn eigendommen aan zee werden gesiez ik benaderde veel banken en geen bank stond klaar om me een lening te geven omdat ik een slechte krediet kreeg, ik dank ALLAH voor het beëindigen van mijn verdriet door AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM.Ik las een paar dagen geleden een zakelijk tijdschrift toen ik veel getuigenissen tegenkwam over het gerenommeerde kredietbedrijf dat mensen in schulden helpt en leningen verstrekt voor investeringen zonder stress zoals de commerciële banken. Ik nam de e-mail en solliciteerde, hoewel ik een grapje vond toen ik mijn lening op mijn rekening kreeg. AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM gaf me (€ 6,4 miljoen), tegen een rentetarief van 1%, ik wil iedereen die een legitieme leningfirma wil, adviseren om contact op te nemen met AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM die 100% Geniue biedt en lening garandeert. Ik heb begon mijn schuld te betalen en mijn bedrijf nieuw leven in te blazen. moge God je zegenen.

  Solliciteer op: aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen