Fatima Elatik kandidaat lijsttrekker in Amsterdam Oost(ingezonden) Uitgelicht: Fatima Elatik (PvdA) kandidaat lijsttrekker in Amsterdam Oost (bron)

"Met trots presenteert het gezamenlijke bestuur Oost van de PvdA de concept kandidatenlijst voor de deelraadsverkiezingen in maart 2010. Nummer 1 van de lijst is Fatima Elatik (36 jaar), de huidige voorzitter van het Dagelijks Bestuur in het stadsdeel Zeeburg. De stadsdelen Oost-Watergraafsmeer en Zeeburg gaan in het voorjaar van 2010 met elkaar fuseren. Het nieuwe stadsdeel Oost wordt daarmee met ruim 100.000 inwoners één van de grootste stadsdelen van Amsterdam."

Lees het volledige bericht hierr.

Heeft u ook voorbeelden van Jip-en-Janneke-uitspraken/berichten/verslaggeving/foto's gehoord/gezien op radio, televisie of andere media? Stuur deze, met bronvermelding, dan naar hoeiboei@gmail.com .

4 opmerkingen:

 1. "Met trots presenteert het gezamenlijke bestuur..."
  Dat suggereert een grote eensgezindheid en een bewuste keuze.
  Mondige moslima Fatima Twitter Elatik -van Aisha verbieden en 'I want to smoke them out'- is binnen de PvdA niet controversieel, zo moeten we geloven. Met haar onafscheidelijke hoofddoek wordt ze geacht een trekpleister te zijn, meer dan de op plaats twee gezette huidige voorzitter van stadsdeel Oost-Watergraafsmeer, Germaine Princen, weliswaar capabel, maar helaas zonder hoofddoek.
  Het zou leuk zijn als er na de verkiezingsresultaten ook helderheid kwam over waar de PvdA stemmen vandaan zijn gekomen. Ik heb mijn vermoedens.
  De calculatie dat de PvdA met deze kandidaat op nummer 1 het best mogelijke resultaat bij de verkiezingen haalt kon wel eens juist zijn, gezien de bevolkingssamenstelling van Zeeburg en Oost. De paar potentiële PvdA-stemmers die met Elatik moeite hebben en nu dan misschien niet op de PvdA zullen stemmen zinken getalsmatig in het niet bij het legioen stemmers dat zou afhaken in het geval dat Elatik NIET op plaats 1 zou zijn gezet. Het gezamenlijke bestuur heeft dus een heel verstandige keuze gemaakt. Zo moeten we dat waarschijnlijk zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kees Rudolf.
  Jij wel met je PVDA, hier in Slotervaar(het stadsdeel van Marchous)tijdens de EU verkiezingen is de PVDA totaal gekelderd en de PVV de grootste geworden. Fatima Elatik heeft inmiddels in Amsterdam de PVV de oorlog verklaart, door te zeggen ïk schop alle PVV-ers de stad uit(tijdens de EU-verk.) en onlangs in een van die subsidie holen radikaliseerde Elitak helemaal door te zeggen Ismoke them out. Kortom de PVDA is dood.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Slechte zaak voor Amsterdam.

  In Den Haag is PvdA-Kamerlid Heijnen boos over afschaffen gescheiden zwemmen voor islamitische vrouwen


  http://www.trouw.nl/nieuws/nederland/article2916340.ece/Haagse_moslims_moeten_samen_het_bad_in__.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet aanvaardbaar is om moslim mannen tesamen met vrouwen dwingen te zwemmen.

  Er zijn al 'vrouwenzwemuren' dus geen probleem. Maar ja, sommige moslimas (hoeveel?) beschouwen Nederlandse vrouwen als 'onrein' waarom zij van hen afgescheiden willen zwemmen.

  Mij best!

  Onhygienisch is dat moslimvrouwen volledig gekleed zwemmen - en gevaarlijk door vlug te kunnen verdrinking.

  Met mannen zwemmen doen zij (allemaal betwijfel ik) - maar slechts met man en/of familie. Leuk was een foto te zien van drie zwarte niqaabvrouwen a la Iran met hun hoofden net boven water die eruit zagen als verdwaalde zeehonden - met natuurlijk op korte afstand 'de hoeder van vrouwenzedelijkheid' - hun mannen.

  Op Lankawi/Maleisie HIJ met bloot bovenlijf, ZIJ volledig gekleed - waarom ZIJ moeite had boven water te blijven. LOL!

  In Afghanistan werd slechts recentelijk de burkini voor de moslimman toegestaan: tuttige zwembroeken die tot aan hun knieën reiken. Eerder moesten ook mannen volledig gekleed zwemmen.

  ANGST voor sex regeert in Islam, reikt tot in het diepste water; en inderdaad geen vrouw zal vallen op burkinizwembroeken - alhoewel mooie naakte mannentorsos en benen mijn fantasie niet in de weg staan. OEPS als mogelijk bewijs voor Islam dat 'moslimmannen volledig gekleed moeten zwemmen in bijzijn van vrouwen'.

  Haha!

  Maar je zal maar gedwongen worden zo te moeten leven door in een Islamitisch land 'als moslim' geboren te zijn en daardoor gedwongen 'moslim' te blijven!

  Islam liegt om redenen van MACHT over miljoenen, want ontelbare ex-moslims in Islamitische landen moeten zwijgen als het graf.

  Geef mij liever 'onzedig bloot'; en uiteindelijk is 'Sin in the eyes of the beholder' - van hen die bloot als 'zondig'zien!

  BeantwoordenVerwijderen