Niet ZOMAARUitgelicht: Hassnae Bouazza op de Volkskrantopiniesite, 17.11.2009: 'Islam kent mededogen'.

(...)“Nergens wordt in de Koran opgedragen ongelovigen zomaar te doden of hen te vermijden.


Heeft u ook voorbeelden van Jip-en-Janneke-uitspraken/berichten/verslaggeving/foto's gehoord/gezien op radio, televisie of andere media? Stuur deze, met bronvermelding, dan naar hoeiboei@gmail.com .

16 opmerkingen:

 1. Soera Kees 1:1 : 'Allah verplicht u goed te doen en rechtvaardig te handelen; voorzeker, Allah heeft iedereen lief.’

  Dit is mijn enige soera. Meer heb je als mens niet nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bouazza speelt weer de gebruikelijke valse rol van ontkenner in een zogenaamd progressief jasje, maar ze verdedigt steeds die afschuwelijke intolerante islamitische orthodoxie. Bouazza is in tegenstelling tot haar broer helemaal niet tolerant en vooruitstrevend, maar een gemene oneerlijke moslima met een islamitische agenda. Als ze werkelijk zo vooruitstrevend en verdraagzaam is, dan moet ze eens de discussie binnen haar eigen gemeenschap aangaan en kritiek hebben op de verstikkende dogma's die daar gelden in plaats van islam-critici en niet-moslims te bedriegen met onjuiste informatie. Helaas kan ze niet inhoudelijk reageren op kritiek, maar slechts op personen spelen en drogredenen hanteren. Jammer dat zij niet kiest voor de werkelijke vrijheidslievenden binnen haar gemeenschap die nu nog het zwijgen worden opgelegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nergens wordt in de Koran opgedragen ongelovigen zomaar te doden of hen te vermijden.”

  Nee doden die je ook nooit zo maar, maar altijd met een reden en dat is in het kader van de islam eenieder die het waagt zich te verzetten tegen de islam of daarvan afvallig te worden. Ach een kniesoor die daar op let!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag dat ze in de Volkskrant werkte met als side-kick Peter Breedveld, haar hulpje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het beledigen of bespotten van de moslimprofeet kan al een goede reden zijn om een ongelovige te doden, heb ik wel eens gehoord...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Niet zomaar," maar Ik meen mij te kunnen herinneren dat het verstoppen achter een steen al voldoende moet zijn om een jood neer te houwen.

  Dan zijn er twee dingen die men kan doen, de werkelijkheid accepteren of ontkennen en de huichelende hypocriet spelen.

  Allah (Subhana Wa Ta'ala) is gewoon de ergste schoft die men zich kan voorstellen. Het is maar goed dat ik hem nooit zal ontmoeten. Want als ik hem zou ontmoeten dan zou ik hem eerst een flinke stomp op zijn varkenssnuit geven, dat is voor het racisme dat in zijn naam wordt bedreven. Dan zou ik Allah (Subhana Wa Ta'ala) de Barmhartige Erbarmer een harde trap tegen zijn kloten geven, als straf voor de stuitende en onwaardige behandeling van vrouwen. En voor het antisemitisme dat in opdracht van de Heilige Profeet Mohammed (Vrede zij met Hem) en zijn kleine helper Allah (Subhana Wa Ta'ala) wordt bedreven zal de Schepper Allah (Subhana Wa Ta'ala) van onder tot boven worden ingesmeerd met slagroom en dan zal hij worden afgelikt door schurftige honden. Ook op die geheime plaats zal hij worden gelikt, daar waar de zon nooit schijnt. Als ik met hem klaar ben dan mag hij uithuilen in het hok met de andere varkens. Tenslotte ben ik geen zwijn zoals Allah (Subhana Wa Ta'ala).

  Wat Hassnae betreft, die kan werkelijk elke leugen over Allah (Subhana Wa Ta'ala) vertellen en daar hoeft geen enkele consequentie aan te worden gekoppeld, geen enkele! Ze mag zich desgewenst schuimbekkend wentelen in onschuld en ontkenning en gespeelde onwetendheid. De reden hiervoor is erg simpel, Allah (TM) is een denkbeeldig karakter uit een verhaal van Mohammed (Vrede zij met Hem). En zoals bekend mag men elk denkbeeldig figuur elke daad en deugd toedichten die men wil. Zou het nog nooit iemand zijn opgevallen dat de spannende avonturen van Allah (Subhana Wa Ta'ala) heel erg onwaarschijnlijk zijn? Een beetje fantastisch, een beetje uit de duim gezogen! Hierdoor kan men de ene keer Allah (Subhana Wa Ta'ala) de opdracht laten geven zoveel mogelijk joden te laten vermoorden, overal waar men ze vinden kan. En de andere keer dan behoeven joden alleen maar die speciale belasting te betalen. Zelfs een gek op het dak draait met minder winden mee dan Allah! De Meest Genadevolle en Meest Barmhartige wisselt vaker van mening en doel dan Hassnae van onderbroek.

  Lieve Hassnae, hou op met die onzin! Als men de koran leest, de Heilige Koran, de Nobele Koran dat achterlijke sprookjesboek, dan valt het toch duidelijk op dat het hele verhaal niet klopt, er zitten karakters in dat boek die onzinnig in elkaar zitten! Of heb je dat zelf nog nooit gezien? Onzin praatjes als dat er "niet zomaar" wordt gemoord is lariekoek. Je denkt toch niet werkelijk dat er maar een zinnig mens is die dan ook maar de minste waarde aan de koran toekent?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Anoniem

  u schreef: "Soera Kees 1:1 : 'Allah verplicht u goed te doen en rechtvaardig te handelen; voorzeker, Allah heeft iedereen lief.’

  Dit is mijn enige soera. Meer heb je als mens niet nodig."

  Nou mens, klaar is Kees - bent u toch lekker vlug klaargekomen! Niemand verwacht van u dat u verder kijkt dan uw neus lang is.

  Met een 'gretige student van Koran' zoals u, kan dat ook niet.

  @ Rudolf

  Je begrijpt Koran niet (haha!) waar juist kleine woordje de boel verlakken:

  iemand schreef: "Nergens wordt in de Koran opgedragen ongelovigen zomaar te doden of hen te vermijden.”

  "Jij schreef: "Nee doden doe je ook nooit zo maar, maar altijd met een reden..."

  Je hebt gelijk, maar werd toch verlakt, want in Koran staat dat 'ONSCHULDIGEN niet vermoord mogen worden' - maar wie 'onschuldig' is bepaalt Koran en moet opgevolgd worden door moslims. Dit geldt b.v. voor Mo B. die Theo (nog steeds om te huilen) vermoordde 'in naam van Allah' als zijn 'jihad', zijn plicht 'de Koran/Mohammed te verdedigen', Theo 'schuldig verklaardde' en zich volledig onschuldig voelde aan moord; en dit vermoorden geldt voor alle 'ongelovigen' 'die de Koran/Mojhammed aanvallen;, maar ook moslims mogen vermoord worden als zij kritiek uiten op Koran/Mohammed.

  Koran staat wel degelijk vermoorden toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ vanhetgoor

  Hahaha! U zegt het duidelijk!

  Uw: "Zelfs een gek op het dak draait met minder winden mee dan Allah!"

  'Allah' in de wind wel aantrekkelijk, om het brein te verfrissen te worden i.p.v. in de Koran te ....

  iets leuks voor u over 'stinkende winden in Islam':

  "http://www.al-yaqeen.com/nieuw/va/vraag.php?id=195

  'Vraag het de imam' want die mot het weten:

  Vraag: "Maakt het vrijkomen van winden uit het vrouwelijke geslachtsorgaan al-Woedoe’[ritueel wassen] ongeldig?

  Antwoord:

  "Nee, winden die vrijkomen uit het geslachtsorgaan van een vrouw maken al-woedoe’ niet ongeldig."

  Hahahaha! WINDEN komen NOOIT uit het vrouwelijke noch mannelijke geslachtsorgaan'

  Laten wij hopen voor de imam dat hij het verschil leert kennen; of anders, onwetend, de boel blijft bedonderen waardoor al die moslimas die hij verkeert adviseert 'onrein' zijn ná 'woodoo' - 'zondigen'.

  LOL is Islam! Maar hoe zit dat in de moskee - met al die konten omhoog?

  Gebeurd daar wel's wat aan stinkende winden? En 'mag dat?' want stank zal zeker het gebed van medemoslims verstoren.

  Pfff! Van de wieg tot het graf honderden regels 'hoe te leven'.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Opmerkelijk is dat tegelijkertijd met het verhaal van Bouazza er ook ineens een soortgelijk verhaal over Islam, moslims en citerende tegenstanders verschijnt van Özdemir in Trouw http://bit.ly/1FKHRu

  Ook hier wordt gerefereerd aan het zogenaamd "willekeurig citeren" dat van alles zou bewijzen maar het niet doet, aldus de beide dames.

  En ook hier beweert de schrijfster dat de enige argumentatie van "tegenstanders" bestaat uit een paar willekeurig gekozen soera's. Ook voor haar is de praktijk niet zo belangrijk.

  Misschien toeval dat beide dames tegelijkertijd met dezelfde drogredeneringen komen. En misschien ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De valsheid van Bouazza blijkt met name als men dit stuk heeft gelezen:

  islam niet monolitisch

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik denk niet dat je de islam kan onderschrijven en toch kan deugen.
  Islam is onverenigbaar met fatsoen. Natuurlijk is iedereen gerechtigd om zijn eigen koranversie te verzinnen, passages te negeren of te schrappen, en daarin te geloven maar noem jezelf dan geen islamiet of moslim.

  Ik denk dat deze moderne islamieten van twee ruiven willen eten: modern en acceptabel zijn in een westerse wereld maar voor alle zekerheid toch de mogelijkheid open te houden om op de islamitische identiteit terug te vallen als dit hen beter uitkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Voor het eerst had ik me voor het vk-forum ingeschreven en een kritische reactie op het stukje van Bouazza geplaatst.

  Anderhalf uur later kreeg ik mijn eerste spam in jaren op mijn aan de Volkskrant verstrekte emailadres.

  Het was een email van the Clarion Fund met de volgende boodschap: "As a valued customer, receive a special holiday deal. Get 5 copies of 'Obsession' and 5 copies of 'The Third Jihad' for only $59.95. That's 10 gifts for $59.95."

  Het zal wel toeval zijn. Hun site was volgens webwereld onlangs ook lek. Of wordt hier misschien anders weer eens een kinderachtige 'Breedveldje' gedaan? In dat geval vind ik dit een laffe misselijke grap.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Als de koran oproept joden te doden dan is dat wel met een réden hoor..!

  Wroewháhahahahaha..Wat zal Van der Gulik blij zijn - eindelijk iemand die sympathie kan opbrengen voor wat ook zijn ideeen zijn: de joden die nog leven hebben het net als de joden van Khaybar - en die von damals natürlich! - gewoon weer aan zichzelf te wijten!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "Als de koran oproept joden te doden dan is dat wel met een réden hoor..!"

  Oh? En wat is die 'reden'? Ik ben nieuwsgierig dit te weten s.v.p. want niet de Joden, maar juist omgekeerd christenen, moslims, en Hitler & Co. hebben hén gruwelijk vervolgd en vermoord.

  Koran is 'Mein Kampf', echter ook voor christenen, iedereen, een medogenloos wreed Islamfascistisch totaalsysteem dat elke dag ontelbare misdaden aanright tegen Mensenrechten; waarom deze caberetiere ook zegt:

  “Dieses Buch (Koran) hat mehr Macht als irgendetwas anderes in unserer Zeit. Wenn ich es nicht verbrenne, bekommt es vielleicht noch mehr Macht. Seid nicht bange, wenn ich das Buch verbrenne, habt Angst, wenn ich es nicht verbrenne”

  http://www.youtube.com/watch?v=-FsXoRrStnA&feature=related

  Mohammed, bewezen in hadiths een oorlogsmisdadiger en massamoordenaar was, die in deze tijd voor het Internationale Gerechtshof in Den Haag veroordeeld zou worden; afgezien voor zijn pedofilie en bigamie het schavot in zou gaan.

  Mohammed die, zoals iemand zei: 'een Saddam was', ook hij familieleden en stamgenoten liet vermoorden. Mohammed niet alleen Joden vermoordde maar iedereen 'tegen Islam' - zoals 10 eeuwen lang daarna zijn 'vredelievende 'believers'' door aanvalsoorlogen. Islam veroverde met het zwaard vanaf het begin, en vergiet nog steeds rijkelijk bloed - overal ter wereld.

  Hier worden Koran's FUNDAMENTEN (!) uitgevoerd . Overtuig uzelf, 'scroll down'; en als toeschouwers geniet van het blijspel 'Korangeboden' opgevolgd door Mohammed in sunah en hadiths:

  http://www.militantislammonitor.org/article/id/1653

  Al Razi, de beroemde Persische wetenschapper filosoof, dichter, en schrijver die rondom A.D. 700 leefde, schrijft over moslims zoals wij die nog steeds ervaren:

  "Wanneer de mensen in deze religie [Islam] gevraagd worden bewijzen te leveren voor wat zij zeggen de waarheid is betreffende hun religie, worden zij emotioneel, kwaad en VERGIETEN HET BLOED van hen die hen confronteren met deze vragen. Zij [moslims] verbieden rationeel denken; en proberen hun opponenten te vermoorden. Dit is waarom de WAARHEID volledig doodgezwegen en verborgen bleef."

  Video documentaire: 'Genocide in Darfur a Moderne Holocaust'

  laatste schatting: 200.000 vermoord door Moslim Djanjaweed, waardoor miljoenen vluchtelingen verdreven van eigen huis en land;
  laatste schatting: 200.000 mensen vermoord door Djanjaweed MOSLIMS:

  http://www.youtube.com/watch?v=45HPGUUAfqk&feature=related

  Afgezien van Saddam 2,5 miljoen moslims vermoord; Ghadaffi nog een massa-moordenaar van moslims; de Ammajinnidads & Co; the Saoedies. suicide bombers, Afghanen en Pakistaanse moslims erop los moorden .....

  Moslimtuig van de eerste richel:

  http://direland.typepad.com:80/direland/2005/10/shocking_new_ph.html

  http://www.flickr.com/photos/50087332@N00/298265577/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ter aanvulling:

  Sheikh Al-Qaradhawi Explains His Objections to Muslim-Christian Interfaith Dialogue

  Sheikh Al-Qaradhawi Explains

  BeantwoordenVerwijderen