Marij van Eck

Magnolia

"Wat een geweldig artikel van René Marres. Met alle problemen in Nederland hebben moslims niets te maken, volgens heel veel kranten en de media. Het zijn de Nederlanders, die maar geen moslim willen worden. Dat is het probleem. Assimilatie vragen van moslims, aan de heersende cultuur in het gastland, is onmenselijk. Andersom is een plicht. Daarbij worden moslims gesteund door verraderlijke types als Von der Dunk. Voor deze mensen is geweld geen taboe meer. Tenminste als dat gebruikt wordt tegen Nederlanders voor het beledigen van de islam."
Reactie: Geplaatst door: marij van Eck | 20 februari 2008 om 12:29 Bron.

"Alle vrouwen zouden eigenlijk achter Geert Wilders moeten gaan staan. Hij is de enige die opkomt voor de rechten van vrouwen. Elke dag wordt in mijn gezicht geslingerd hoe in de islam over de positie van vrouwen gedacht wordt.
Ingepakt van top tot teen lopen ze over straat. Alleen dan worden ze als fatsoenlijk gezien door de moslimmannen. Zwemmen mogen ze alleen in een boerkini. Wie maakt zich daar toch druk over, zegt menige Nederlandse man. Een paar lappen stof.
Wat laat hij toch graag blijken hoe tolerant hij is tegenover de burka, het hoofddoekje. Staat heel charmant, wordt er nog dikwijls bijgezegd. Wat kan hen de zwaar bevochten vrijheid van Nederlandse vrouwen schelen. De hele christelijke linkse regering heeft volkomen lak aan de rechten van vrouwen. Die worden weer gewetenloos opgeofferd om in pais en vree te kunnen leven met de moslimmannen.
Marij
Wat veracht ik ze daarom!! En al die vrouwen,die de islam verdedigen. Die veracht ik nog meer omdat ze hun eigen sekse verraden. Voor hen heb ik geen geen woorden genoeg om mijn weerzin ten opzichte van hen uit te drukken.

Pim Fortuijn vermoord, Theo van Gogh vermoord, Ayaan Hirsi Ali verbannen. Als er nu iets met Geert Wilders gebeurt, wordt het wel duidelijk dat we in een totalitaire linkse staat leven, waar geen ander geluid geduld wordt.
Veel mensen zouden inderdaad publiekelijk moeten laten blijken dat zij achter Geert Wilders staan, de enige staatsman, die echt van Nederland houdt. Ahmed Marcouch zei bij "Nova" nog een paar keer nadrukkelijk dat, als Wilders van zijn land zou houden, hij de film niet zou uitzenden. Ahmed Marcouch, die graag meer mannen als Tariq Ramadan in ons land wil zien, zegt zoiets. Ja, die houdt echt van Nederland.
Ik hoop dat in de komende dagen, de links geïndoctrineerde Nederlandse bevolking zich eindelijk eens bewust wordt, van wat er in hun eigen land aan de gang is en doorkrijgt, dat Wilders, de enige van de Nederlandse regering is, die Nederland niet ten prooi wil laten vallen aan de islam. (...) "

Reactie: Geplaatst door: marij van Eck | 1 maart 2008 om 23:24 Bron

---------------------------------------------------------------------------

Marij van Eck (Nefasgol) is niet meer. Wij zullen haar missen.


Voor meer informatie klik hier: 'Afscheidsviering Marij van der Weijden - van Eck, 12.9.2009'.

2 opmerkingen:

 1. We missen Marij van Eck zeker, niet alleen als critica die met goede onderbouwingen kwam, maar ook als mens met een goed hart. Ze zag de dingen goed. En als men haar om die duidelijke visie inzake de islam hard vond, dan heeft men zich flink vergist.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zou Marij van Eck van deze voorzorgzuchtige, omkerende en psychiatriserende voorstelling van weerwoord gevonden hebben?

  Islamofobie

  In de achtste rapportage van de Monitor Racisme & Extremisme, verschenen in december 2008, werd de conclusie getrokken dat het probleem van islamofobie in Nederland aanzienlijk groter is geworden. Dit betreft niet alleen het negatieve opinieklimaat over moslims, maar ook het toegenomen antimoslim geweld en het meer gedogen van tegen moslims en tegen de islam gerichte uitingsdelicten.

  http://www.monitorracisme.nl/content.asp?PID=268&LID=1

  Van onze belastingcenten wordt islamiserend de vrije meningsuiting tegengewerkt. Volgens mij draait Anne Frank zich nog in haar graf om van wat er over haar rug heen gebeurt...

  BeantwoordenVerwijderen