Al gaat de leugen nog zo snel….

Plus update. Netanyahu haalt uit naar VN wegens de schande van Ahmadinejads toespraak en het Goldstone-rapport, zie video('s) onderaan en lees en kijk hierr.

Beste Israël-vrienden,


Nota bene meent het Palestina Komité de vredesweek te moeten misbruiken om consumenten op te roepen producten uit Israël te boycotten. Met name grootgrutter Albert Heijn (AH), moest het deze keer ontgelden door dit anti-Israël clubje. In diverse AH’s werd actie gevoerd. Kopend publiek werd opgeroepen sommige kwaliteitsproducten uit Israël niet aan te schaffen.

Zoals wel vaker, werken de actievoerders van dit soort Comités graag met goed in het gehoor liggende, nogal schreeuwerige oneliners, zoals: ‘Groot Palestina vrij’, ‘Israël kweekt producten op gestolen Palestijns land met gestolen water’, ‘Ik ben zeer verontwaardigd over de gewelddadige bezetting van Palestina’, en ga zo maar door.

Schreeuwers, met name diegenen die het niet zo nauw nemen met een leugentje hier en een leugentje daar, gaan het op den duur nooit redden. De Nederlander laat zich niet het bos insturen door predikers van haat en eenzijdigheden.

Om deze zoveelste lastercampagne effectief te bestrijden, vragen wij u om juist nu producten uit Israël te kopen bij die AH’s die werden getroffen. (voor de adressen zie http://christenenvoorisrael.nl/nieuws/nieuws/israelboycot-nu-ook-in-nederland.html). Natuurlijk kunt u ook in al die andere supermarkten die Israëlproducten in de schappen hebben liggen, uw aankopen doen. Denk hierbij ook aan het Israël Producten Centrum (IPC) in Nijkerk.

Bezoek de website www.ipc-nijkerk.nl en blader door de catalogus met allerlei bijzondere, kwalitatief hoogwaardige, producten die wij voor u hebben geselecteerd. U helpt niet alleen IPC maar juist Israël met uw aankopen.

Harde schreeuwers hebben niet het laatste woord. Ze mogen even in de schijnwerpers staan, maar daar blijft het dan ook bij. Hoezo? Omdat ze buiten de waard om rekenen. Er is in Nederland nog een enorme grote groep mensen die Israël wél wenst te steunen en van het land en het volk houdt. Mensen die geloven dat ‘wie Israël zegent, gezegend wordt.’

Doet u mee? Alvast bijzonder bedankt.

Shalom,

Roger van Oordt,

directeur

Christenen voor Israel


10 opmerkingen:

 1. "De Nederlander laat zich niet het bos insturen door predikers van haat en eenzijdigheden."

  Neen hoor, niks te vinden. gekeken en niets gevonden.
  Geen haat te bespeuren.
  Ja, een andere mening tja, tuurlijk.
  Om nu al met modder te gaan gooien, zonde !
  Ben je daar christen voor geworre ?
  Zo ruimdenkend, joh


  Christenen voor India en Christenen voor de oeigoeren
  Christenen voor tibetanen.
  Nooit van gehoord ?
  Nooit een Chinese boycot voor tegen de abortus aldaar gehouden ?
  Ook nie.
  Of Christenen voor Irakezen ?

  Aldus dikke fail en flink Biased !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gisteren heb ik de organisatoren voor de actie in Utrecht gemaild met de vraag of ze ook in andere dan Vogelaars 'prachtwijken' Overvecht en Kanaleneiland gaan roeptoeteren.

  In de discussie op de VK site vroeg ik mij al af of deze demonstranten alleen bij de AH in achterstandswijken folderen en roeptoeteren.

  De grootste en wellicht enige belangstelling en support is daar te vinden en niet op de Twijnstraat in Utrecht bijvoorbeeld.

  In Overvecht krijgen ze de handjes van de hanggroepjongeren nog wel op elkaar als het tegen Israel is.
  Dat is de tactiek die ze in elke stad volgen. Benieuwd of ze een dezer dagen bij Clarry Polak of Hans Laroes nog mogen uithuilen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel goed en juist nu moet je Israëlische producten kopen. Via de pro-boycot-sites kun je juist informatie vinden welke producten precies uit Israël komen en die kun je dan juist kopen. Deze actie is een systematisch onderdeel van de volledige delegitimatie van Israël en dat komt de politieke islam ten goede. Kortom ongewenst. Een goed bericht is er ook, de Egyptische boekverbrander is het net niet geworden bij zijn kandidatuur voor het voorzitterschap van UNESCO.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Palestina-vrienden,

  Het is weer eens raak bij het comite "christenen voor Israel". Ze zijn weer eens met modder aan het gooien en hebben van alles op en aan te merken. Vooral bij hun dierbare aankopen bij verschillende grootgrutters in Nederland.

  Onze mooie oneliners worden niet gewaardeerd omdat ze te schreeuwerig zijn. Te hard, te vies en waar natuurlijk niets van waar is. Allemaal leugens. De toon is gezet. Het is net een kinderspeelplaats waar wij niet met de anderen mogen meedoen. Bedankt Roger.

  Hoe dan ook...die zogenaamde producten uit Israel toch nog even gewogen te hebben, maar ze zijn te licht bevonden. Doe mijn inkopen toch maar bij de Halal supermarkten.

  Roger als je het niet erg vindt sla ik deze even over. Misschien dat ik een volgende keer met je mee doe... Heb je kotszakje voor me? Alvast bijzonder gezegend bedankt voor de kleine moeite.

  Salaam Aleikum,

  Ali Mohammed

  directeur
  Moslims voor Palestina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Laat maar Mo, het is domweg onmogelijk om elke klant tevreden te stellen Maar als een actievoerder me meent te moeten bepreken op wat ik aanschaf zal ik juist die goederen gan halen waar het meest over gezeurd wordt. Gewoon omdat er in dit land nog keuzevrijheid bestaat en ik baas over eigen portefeuille blijf.

  Via de belastingpremies wordt al een overdaad van solidariteit gevraagd. Een deel daarvan verdwijnt al sneaky als een eigentijdse jizya richting Gaza en de West-Bank totdat er een politieke correctie met de voeten komt. Het houdt een keer op als mensen me ook nog met mijn vrij besteedbare inkomen in een bepaalde richting wensen te drukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ter aanvulling:


  Netanyahu haalt uit naar VN wegens de schande van Ahmadinejads toespraak en het Goldstone-rapport
  CLARK KENT - 24 SEPTEMBER 2009

  Netanyahu: “De combinatie van fanatici met massavernietigingswapens is de grootste bedreiging waar de wereld mee geconfronteerd wordt”; hij vraagt de wereld te kiezen “of het aan de kant van Israël of de terroristen staat.”

  Lees hier verder en bekijk de video's:

  Netanyahu haalt uit naar VN

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En Nausicaa Marbe in de Volkskrant, 25.9.2009: Leugens over joden:

  Leugens over joden

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze actie is een systematisch onderdeel van de volledige delegitimatie van Israël en dat komt de politieke islam ten goede.

  [zucht]

  Probeer nu eens rustig uit te leggen, Rudolf, wat het verband is tussen delegitimatie en politieke islam.
  Zelfs vanuit de ander kant wordt de staat Israel en "apen, zwijnenenz"los van elkaar gezien.
  Dat het wel dezelfde personen treft is wéér iets anders. [zucht]


  Wèl leuke en hilarisch is het volgende:

  Misschien dat ik een volgende keer met je mee doe... Heb je kotszakje voor me? Alvast bijzonder gezegend bedankt voor de kleine moeite


  Zo wordt je gezegend en zó wordt je bij het oudvuil gezet.
  Grappig, niet?
  Weten we ook weer dat zo'n baard zijn woorden met evengroot gemak intrekt als uitspuwt.

  En zo'n iemand is dan directeur.

  Het wordt nu nog spannender...
  Netanyahu: “De combinatie van fanatici met massavernietigingswapens is de grootste bedreiging waar de wereld mee geconfronteerd wordt”; hij vraagt de wereld te kiezen “of het aan de kant van Israël of de terroristen staat.”


  Zijn Israeliers niet fanatiek en wordt het bezit van atoom-industrie in Israel wederom weggemoffeld ?
  Is het een verkapt dreigement van Israel aan Nederland?

  Stel dat wij, vanwege Nederlands belang, nu eens voor Palestina kiezen...... of mogen we dan niet van deze grooot-democraat ?
  Gaat Israel zo met zijn vrienden om ?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Stukje Netanyanu:
  “Niets heeft die missie meer ondermijnd en belemmerd dan de systematische aanval op de waarheid”, zei hij.

  “Gisteren stond de president van Iran op dit podium zijn jongste antisemitische tirades uit te braken. Slechts enkele dagen eerder beweerde hij dat de Holocaust een leugen is.”

  “De vorige maand ging ik naar een villa in een voorstad van Berlijn genaamd Wannsee”, ging Netanyahu verder. “Daar, op 20 januari 1942, na een stevig maal, kwamen hooggeplaatste nazi-functionarissen bijeen en besloten mijn volk uit te roeien. Zij lieten gedetailleerde notulen van die bijeenkomst na, en deze besprekingen zijn voor het nageslacht bewaard door opeenvolgende Duitse regeringen.”.


  Hier word ik zo moe van.
  De ene idioot probeert de andere te overtreffen als enige echte waarheidsdrager.
  En terwijl ze aan het vechten zijn slepen ze de hele wereld erbij.

  Als N. de waarheid spreekt over het onbeleefde van Ahmadinejad en recht op zelfverdediging, vergeet hij plots de ellende veroorzaakt door de nederzettingen.

  Dit schiet dus zo niet op.

  Maar het vervelende is toch dat het "islam in NL"weer vastgeplakt wordt aan het illegale landjepik van Israel.
  Het Nederlands belang wordt vastgemaakt aan Israelisch belang.
  En even later wordt het weer vastgemaakt aan het palestijnse volk.
  En dat is niet goed.
  Men mag best voor of tegen zijn, maar houdt de discussies wel zuiver. (van beide kanten).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Weer [zucht]
  Een abominabel niveau !
  Gelukkig dat ik geen volkskrant koop.
  lichtgewicht N marbe heeft het weer over rechtvaardigheid en eerlijkheid en verantwoordelijke geschiedschrijving.
  En o wee, diegenen die feitelijk fout zitten of iets ontkennen
  Wat kan een mens zichzelf zoveel schade aandoen.

  Spreekt zij schande over ontkenning van, niet één maar twee ( het lijkt wel een aanbiedingen strijd) holocausts.
  En dat heeft een bedoeling natuurlijk.... om die Armeense er ook bij te halen..

  Men is echt niet van plan de waarheid te dienen, maar wel eigengelijk en onderbuik.
  En dan is het andere dommertje G Duisenburg een makkelijk slachtoffer.
  Maar opschieten doet het niet.

  En dat terwijl de holcaust niet het ergste is wat de mensheid is overkomen, maar de communistische zuiveringen en de slachting onder het Duitse volk. Dat is toch voor elk 6 miljoen ++. En we importeren Russisch gas ! (Christenen voor Russen ?)

  Het verlangen naar een Israelische staat dateert al van ver vóór de tweede wereldoorlog (19e eeuw). En de terroristische acties van Irgoen werden al in 1938 uitgevoerd.

  Holocaust of niet, Israel moest er so wie so ( desnoods wordt Churchill opgeruimd) komen en is het holocaust argument betreffende de stichting van de staat Israel niet van belang. Er wonen genoeg joden in Duitsland, Nederland, Frankrijk, USA,UK, enze, in alle vrijheid en veiligheid. Dus noodzakelijk ?
  Dus wie liegt hier ? Netanynu en n.Marbe.
  Of ze weten niets van geschiedenis ?

  En dan, zeer onsmakelijk, er de Wannsee erbij te halen....
  Kan ik me plots herinneren dat ene Fritzie destijds nog ausradiert werd voor de juiste vaststelling dat Zyklon-B een uitvinding was gedaan door een Jood. (F.Haber). En de Amerikanen in vietnam met Agent Orange, en Hoessein in Irak nu met Vix.
  N. Marbe:

  Met zulke vileine relativeringen ontkent Duisenberg de ‘Judensache’ en het feit dat de holocaustindustrie is opgericht om joden uit te roeien. Kwestie van ‘schijn wekken’ aldus Duisenberg - die zelf altijd gebeten reageert als terecht de schijn ter sprake komt die zij met haar insinuaties wekt.

  Als Marbe van enig gewicht had willen zijn had het dommertje ook vermeldt dat "de staat Israel nucleaire raketten op elke Europese hoofdstad gericht heeft staan" (Martin van Creveld).


  Voor het geval dat........

  Ik vrees de onschuldige lezertjes niet bedenken dat de reden dat Ahmadinejad zo'n grote mond opzet, hij wellicht thuis met flinke problemen te kampen heeft.


  Maar de Palestijnse boer, die is zijn olijfbomen allang kwijt...
  Onteigend.

  BeantwoordenVerwijderen