Vraag en Antwoord (9)

Vraag_top_1


Plus update!

Bedenkingen over de wenselijkheid van de handelingen waartoe de islam, de koran of de sharia oproepen, worden veroorzaakt doordat de bezwaarmaker
 1. - in het bezit is van een Joodse grootmoeder

 2. - een achtergrond als Indo heeft

 3. - een katholieke, een christelijke of een dubbele agenda tracht te verbergen

 4. - (alleen voor politici:) stemmen wil trekken

 5. - lijdt aan een tekort aan media-aandacht

 6. - een afvallige is

 7. - (alleen voor vrouwen:) te lijden heeft van een trauma ten gevolge van genitale verminking

 8. - (alleen voor schrijvers:) zijn onnozele islamofobe boekjes verkocht wil krijgen

 9. - de herenliefde een warm hart toedraagt
 10. - vasthoudt aan westerse feministische wanen
Zulke bedenkingen zijn nooit en te nimmer te verklaren uit het bestaan van grote verschillen tussen de islamitische en de westerse idealen en leefwijzen.

Arabist Jansen

13 opmerkingen:

 1. 9. Omdat ongelovige honden de islamofobe boekjes van een zekere professor vreten als waren het volkorenboterhammen met oude boerenkaas en andere Nederlandsche lekkernijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als fervent ingewijde in de herenliefde zie ik nog een optioneel antwoord voor deze meerkeuze questionnaire.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En zo krijgt eenieder die kriitsch is over de intolerante islam een etiketje en zo lang er etiketjes worden geplakt hoeft men het niet over de inhoud te hebben. Een beproefde methode die ook al in de Sovjet-Unie werd toegepast, want daar kregen systeemcritici (dissidenten) het etiketje gek en werden zelfs opgesloten. Het principe is hetzelfde.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 9.1 Omdat. Het fenomeen 'sarcasme' en het blijkbare gebrek aan gevoel voor satire of sarcasme inherent lijkt aan een verwrongen overreactie op de gevaren die wij tegemoetzien en moeten -treden om onze vrije Europese samenlevingen te redden van het islamistisch fascisme.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En zo verziekt dag na dag een verachtelijke ideologie ons leven en zendt het onze beschaving naar de verdommenis.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De nieuwe fascisten zullen zichzelf: "de pure islamieten" noemen.

  vrij naar Winston Curchill.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 11. of iemand die is die gewoon voor de liefde gaat, al dan niet binnen het huwelijk (je hoeft er immers geen homo voor te zijn om in het islamwraakboekje te komen).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je moet het wel eerst drie of vier keer lezen, maar dan is wat de heer Jansen zegt inderdaad ook goed: Wat men steeds doet als er een probleem aan de orde wordt gesteld, is het onderwerp proberen te verschuiven. Als er een probleem door een vragensteller aan de orde wordt gesteld, dan wordt er van de weeromstuit net gedaan alsof die vragensteller een probleem zou hebben of zelfs het probleem zou zijn (en/of dat het opeens om individuele gevallen zou gaan i.p.v. collectieve).

  Maar als iemand ( van de PvdA of CDA) dat een terechte aanpak zou vinden dan moet datzelfde persoon zich ook realiseren dat hij zichzelf dan tegenspreekt want als men daarin consequent zou zijn en dat altijd zou doen dan blijft er geen enkele ruimte over om nog beleid te kunnen voeren over welke algemene problematiek dan ook. Als immigratie zo goed zou zijn voor een land, waarom is het dan altijd deze kant op i.p.v. naar bijvoorbeeld al die islamitische prachtlanden met een (olie)overschot op de betalingsbalans of met een overschot aan zon en ruimte?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sinds vorige week weten we dus dus dat de gewaardeerde volksvertegenwoordiger Geert Wilders een Joods-Indische grootmoeder heeft. Maar moet ik nu uit dit stukje opmaken dat de vreemde haardracht van Wilders te wijten is aan de herenliefde?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. niet zoals Mo een notoire drugsgebruiker is.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een discussie aangaande wiskundige formules is het enige terrein waar men niet weg komt met opmerkingen dat de tegenstander zionist of islamofoob is. Een computerprobleem verhelpt men immers ook niet door te zoeken naar een vermeende politieke dubbele agenda.

  Het is niet anders en het zal ook nooit anders worden. Lees Plato maar eens om te zien dat er toen ook al irrelevante zaken werden bijgehaald om het pleit te winnen. Het is wachten tot we in beroep kunnen gaan bij de machine.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ach met die moslims...toch simpel.
  we moeten er enclaves van maken, de bijlmermeer-enclave, de dappermarktbuurt-enclave enz, en laten die onder de opnieuw opgerichte Dutchbat vallen die mogen ze als oefening weer verdedigen.
  We halen Wim Kokhals, en Joris Driepinter er bij.
  die wassen dat varkentje wel. Weer lekker de polonaise op la paloma blanca...wie doet ons wat?
  En we schieten wat foto's die nu niet meer ontwikkeld hoeven te worden want digitaal, dus daar kan nu niks meer mee mis gaan, toch?
  karel martel
  http://malsikcuf.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen