Vraag en Antwoord (11)

Vraag_top_1

Het is veel te veel eer voor de hoofddoek om er belasting op te willen heffen.

AvanderVeer

10 opmerkingen:

 1. De hoofddoek – of godbetert, de boerka- toelaten in het straatbeeld, is even naïef als de swastika gedogen.
  Wat goed aan de KOPVOD uitspraak is is dat het woord weer is terug gegeven terug van de versluierende benaming "Hoofddoekjes" alsof het allemaal zo lief en onschuldig is.
  Goed zo Geert weg met die taalvervuiling.
  Karel Martel
  http://malsikcuf.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontmythologiseren zou wel eens de echte oplossing kunnen zijn. Vaker heb ik laten weten dat de hoofddoek in de Arabische landen werd gebruik om aan te geven dat de vrouw van lichte zeden was. Een prostituée droeg een hoofddoek als zij op zoek was naar betalende klanten. Dan konden de mannen die wilden neuken die vrouw herkennen. Dan werden de andere vrouwen niet lastig gevallen. (ik kan aangeven waar hierover staat te lezen)

  Dan gaat de Heilige Profeet van Allah een aanval doen op Mecca, hij en zijn gevolg wonen dan in Medina. Al het volk gaat mee, ook de vrouwen. En om te voorkomen dat de moslims de verkeerde vrouwen verkrachten besluit Mohammed (Vrede zij met Hem) om alle vrouwen en meisjes verkleed te laten gaan als hoer. Dan kunnen de moslims makkelijk herkennen wie ze wel en wie ze niet moeten verkrachten. De paar Meccaanse hoeren die ook een hoofddoek droegen werden dan niet verkracht, maar ja kan niet alles hebben. De verkrachting van vrouwen was voor de moslims een hele normale zaak. Het behoorde tot de krijgskunst. Een verkrachtte vrouw kan geen tijd en aandacht besteden aan het bestrijden van de bezetter. (dit staat in de koran maar is moeilijk te lezen omdat het over meerdere Medinische verzen staat verdeeld)

  De hoofdoekjes-belasting is onzin. Vandaag bij Fokke en Sukke stond een hele mooie opmerking "Wat heeft Wilders toch tegen kankerpatiënten?"

  De hoofddoek is een symbool van losbandigheid, prostitutie. Tegenwoordig is het een teken van dat de draagster niet verkracht wil worden. En een strijdvlag dat de moslims andere vrouwen moeten verkrachten, dat is een heel oud devies, maar nog steeds niet verouderd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien is het ook wel te veel eer voor Wilders om er een item op HB aan te besteden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat je ook doet, de kuisheidsgordel voor de bovenkamer niet serieus nemen of juist wel, feit blijft dat ons dat hele gedoe is opgedrongen en dat we er schoon genoeg van hebben. Ik neig naar wel serieus nemen omdat het sharia is.
  Fantastisch, dank voor de link over de Soemerische courtisanes. Living well is the best revenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoofddoekje, kopvod, of kuisheidsgordel voor de vrije geest, zijn allemaal emotionele beschrijvingen die hun doel net missen.

  Ik ben van mening dat eenieder het recht heeft om een mouwband compleet met hakenkruis te mogen dragen.
  Alleen al opdat men weet welke idioot zich onsterfelijk belachelijk maakt.

  Maar wel of geen Hakenkruis mogen dragen is niet het echte probleem.

  De onzichtbare ongrijpbare onwil om zich solidair te verklaren met de samenleving is een belangrijker fewnomeen.

  Een middel dat effectief is om dat te bestrijden heet discriminatie.

  Als men zich onderscheiden wil van de samenleving, mag de samenleving afstand nemen van diegenen die haar afwijst. Een dialoog dus.

  Democratische wetgeving is geen wet van Meden en Perzen, maar wordt geboren in de harten van het volk. Niets dynamischer dan dat.

  En daar moet elke raadsman of rechter zich aan onderwerpen, op straffe van illegaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Bernadette,

  Het is zeker een opgedrongen gedoe en het wordt hier op de site in ieder geval wel serieus genomen en dan zeker niet in het minst door de webmaster met haar o.a. 20 excuses voor de hoofddoek. Juist daarom lijken de laatste grollen van Wilders niet erg behulpzaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Theo Holman maakte een duidelijk punt in het programma OBA-live. Hij zei terecht dat bij een belasting van 1000 euro je eigenlijk dan ook de hoofddoek goedkeurt als er belasting is betaald. En er zijn altijd zeer rijke sjeiks uit het Midden-Oosten die die belasting dan graag willen vergoeden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Rudolf. Dat is inderdaad impliciet ook mijn punt.

  Grap of niet, Wilders heeft er de 'serieuze' islamcritici niet echt een dienst mee bewezen.

  Mensen die het toch al een grote stap vonden om op Wilders te stemmen, haken nu af. Ik heb dat van verschillende mensen reeds vernomen. Dus dat wilders niet ver genoeg kan gaan, is onzin.

  BeantwoordenVerwijderen