Worldconnectors(ingezonden) Uitgelicht: Ruud Lubbers: 'Ruud Lubbers raises attention for Tariq Ramadan as Worldconnector', Worldconnector, 24.8.2009.


"(...) Historically seen, the Republic of the United Netherlands was a refuge for intellectuals. It is to be hoped that this tradition can remain standing in modern times. That is why I think Tariq Ramadan should definitely remain a Worldconnector."

Ruud Lubbers.

Heeft u ook voorbeelden van Jip-en-Janneke-uitspraken/berichten/verslaggeving/foto's gehoord/gezien op radio, televisie of andere media? Stuur deze, met bronvermelding, dan naar hoeiboei@gmail.com .

4 opmerkingen:

 1. De handschoenen zijn uit.
  Uit alle hoeken en gaten komen de appeasers steun betuigen aan frére Tariq. Het symbool van de multiculti clan. Alle westerse waarden opzij. De islam moet door de europese strot geduwd worden.
  Zoals Pol Pot, Mao en Stalin en vele andere vreselijke regimes hier werden goedgepraat, geldt dit nu voor TR, het regime dat hij vertegenwoordigd en waar hij voor staat. Dat zijn feiten.
  Die feiten worden zoals eerder in de geschiedenis ontkend, om het eigen gelijk te krijgen. Ten koste van alles. Werkelijk alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou als Lubbers voor de Tariq Ramadans gaat dan zal uiteindelijk elk intellectueel licht doven. Maar enig historisch en cultureel besef schijnen ex-cda-premiers naarmate ze ouder worden kwijt te raken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inderdaad verbijsterend, die oud premiers van cda-huize. Eerst die Van Agt en nou Lubbers weer die zich als halve gare manifesteert. Waren ze als premier toch nog redelijk bekwaam, maar zijn ze sindsdien afgetakeld? Of is pas naderhand gebleken wat hun gehalte eigenlijk was -en dat ze dus altijd al half gaar waren- en moeten we concluderen dat het mogelijk is met dit gehalte jaren lang voor bekwaam premier door te gaan? Pijnlijke gedachte.
  Zou het over 10 jaar met Balkenende ook die kant op gaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. (ingezonden)

  Jip en Janneke uitspraak:

  "Lubbers: Positie vrouwen Iran voorbeeldig
  AMSTERDAM - Vrouwen hebben het in Iran beter dan in Afghanistan. Iran is daarom een voorbeeld voor de islamitische wereld, schrijft oud-premier Ruud Lubbers op de website World Connectors.

  Foto: WIJNBERGEN, MATTY VAN
  Please Wait ...

  Lubbers neemt het in zijn stuk op voor Tariq Ramadan, die onlangs werd ontslagen door de raad van bestuur van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Eerder al werd de hoogleraar ontslagen als integratieadviseur bij de gemeente Rotterdam. Dit naar aanleiding van de tv-werkzaamheden van Ramadan voor de Iraanse tv na de bloederige rellen die uitbraken na de verkiezingen.

  In het stuk legt Lubbers de link naar vrouwen. Hij schrijft dat eens naar Afghanistan moet worden gekeken, waar vrouwen het vele malen slechter hebben dan in Iran, zegt de oud-premier. Hij ziet voor het land dan ook een voorbeeldfunctie weggelegd in de Islamitische wereld.  Mvg.

  BeantwoordenVerwijderen